Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

ee tabi orası öle doğru sölüosun ama geçmio işte ya off off
ayy ne alemsin sn ya güldürdün bni:roflol:

ee tabi orası öle doğru sölüosun ama geçmio işte ya off off
ayy ne alemsin sn ya güldürdün bni:roflol:

dua et evli değilsin.evli olaydın o zaman daha beter durum.kendimden biliyorum yani zor annem çok zor.düzen bozuluyor kedi yavrusu gibi bi orda bi orda hüüü.ben annemdeyim allahtan ama insanın evi gibisi yok bide kocişinin yanı gibisi

ama sn şanslısın sonuçta askerden döndüğünde yanına geleceği kişi sensin ama bende böle bişe yok sonuçta askerden döndükten cidi bişeler olur mu bilemem sonuçta 15 ay onu bekliosun değicek mi bilmiorum yani sonuçta bizim uzun bi ilşşkimiz yok 1 ay konuştuk ve askere gitti:uhm:

aa öyle mi ama güzelim zaman bağlayıcı değil emin ol. ne uzun evlilikler bitiyor önemli olan gönül bağının kuvveti sen hiç takma kafana.arıyor mu sık sık.artı senin onu bu durumda beklmen bile onun için büyük bir mutluluktur bence.

doğru sölüosun aslında canım ama ne bilim bide duyuyoruz askerden geldince kızdan ayrıldı die felan(

kimi zaman 9 gün aramadığı oluo belli olmuo kimi zaman hergün arıo kimi zaman ise 2 günde 3 günde bir arıor.

geçenlerde yüzük olayı açıldıydı bn erkeklerde yüzüğünişanlandıklarına severim dediydim oda demesin mi nişalanalım mı ister misin die bnde bilmem felan dedim ama sonra isterim dedim ona sordum bnde isterim dedi bilmiorum yani gerçekten böle bişe düşünüo mu yoksa şakasına mı söledi:S:S:uhm:

kıs tatlıkıs sende benim gibisin hee içinde asker ve şafak geçen bütün topiklerde buluyorum seni

kıs tatlıkıs sende benim gibisin hee içinde asker ve şafak geçen bütün topiklerde buluyorum seni

hehehe:roflol:ee gayet normal adı üstünde asker ve şafakDD ya canım yukardaki bnim yazdıklarımı okusa sninde görüşlerini bekliorum canım

ben sana bişey anlatıyım benimkisi gittiği günden beri en az bir defa aramıştır bu ilk gün komutanının cebinden olmak üzere düşün yani her hafta sonuda yanında olmama rağmen
neyse bi hafta sonu yanındayken dedim ki
aşkım arayamayanlar varmış çok şükür halimize fln derken oda dediki
aşkım ben seni hergün arıyorum dimi ama benim arkadaşlarımdan bazıları sevgililerini 3-5 günde bir arıyolar aa diyorum niye bilmiyorum bende sordum boşver dediler burası yoğun sürekli telefon açamıyoruz diyolarmış dedi
şok oldum
aşkı herkez farklı yaşar illaki ama bilmiyorum ben öğlenleri aramazsa yemek yiyemiyorum akşam aramazsa uyuyamıyorum
o orda uykusundan feragat edio ben burda işimden ama bi şekilde konuşuyoruz
kısa süre sonra göndermişsin askere zaman dilimi önemli deil ama yaşanmışlıklar önemli sen neler yaşadın bilemeyiz.dışardan bakana bir ay ne be bi cacık olmaz o işten deniiirr ama sen aldırma doğruna git
bizde tanıştık 5,ay sözlendik 10.ay nişanlandık fln yani zaman çokta önemli deil benceeee
destanda yazdım bu vesileyle bilmiyorum doğru anladımmı anlattıklarını ama düşüncelerim böyle benim

çok saol canım o bir ay içinde hiç tartışmamız olmadı o kadar çk ortak noktamız varki

geçenlerde yüzük olayı açıldıydı bn erkeklerde yüzüğünişanlandıklarına severim dediydim oda demesin mi nişalanalım mı ister misin die bnde bilmem felan dedim ama sonra isterim dedim ona sordum bnde isterim dedi bilmiorum yani gerçekten böle bişe düşünüo mu yoksa şakasına mı söledi:S:S ya bu insanın şaka mı gerçek mi anlıyamıorum konuşmalarından

işte uzaklıktaki en büyük problem
telefon msn yanındaki kadar yardımcı olmuyo insana
ama belli olur canım illaki izine geldimi
gelmediyse bakalım gelince ne olcak ne bitcek zaten öyle anlayarak nişanlanmazsın bi bakmışsın nişanlısın evlisin

ya dağıtım iziine geldiğinde çk tuhaftı bn ayrılmayı bile düşünmüştüm 3-4 gün görüşmedik sonra akşam işte bn gelmeye çalışcam dedi ii sn bilirsin dedim ama sinirlendim askerdeyken bn çık dedim mi çıkıcaksın felan diodu o kadar çk özlemiştimki ya sanki onları söleyen o deilmiş gibiydi çok şaşırmıştum bnde özledim diodu ama görüşen biri yok perşembe cuma günü iş çıkışında geldi görüştük felan hafta sonu cmartesi günü görüşelim bile demedi bn hala çk şaşırıorum sewen özleyen insan sevgilisini hep yanında ister ne bilim bnimki çk tuhaf

bu yüzden kafamdaki sıoru işaretleri geldiğinde görüşür mü yoksa görüşmez mi die

iden mesaiyi bitirmiş ben atlıyım hemenboshayallersmile hımm durum biraz garip canımcım ya dediğin doğru insan orda sevdiceğini özler en çok,sen gidemesen bile zorlaması gerekir bu durumda bide yenisiniz ne bilim daha heyecanlı anlar yani.ama iki faktör var annem hem erkeklerle kadınlar farklı beyin yapılarına sahip yani sen böle düşünüyosun niye ısrar etmedi diyosun kızıyosun o da sen bilirsin diyerek sana anlayış göstyerdiğini yani iyi yaptığını seni sıkmadığını düşünüyor belki bilemeyiz.ikincisi askerlik psikolojisi denen gelmiş geçmiş bir gerçek var o ruh haliyle yapmış olabilir.ya da ailesinden çekinmiş olabilir mi hani bizle vakit geçir sağa sola gitme fazla gibi bişeyler dedilerse ne bilim aklıma gelen bunlar.ama düşünüyorumda eşim evlenmeden askere gitmiş olsa günde 2 kez değil 5 kez arardı.şimdi ona ait olduğumu biliyor.ama o zaman bi kaybetme korkusu var daha temkinli davranmak lazım.sanırım benim bunları senin er kişinin okuması lazım.zamana bırak tatlım herşey kendini belli eder hiç tasalanma

şafak 84 ..ya kızlar bu ne durgunluk ya ne o alıştık ayrılıpa heralde ya da inzivaya mı çekildiniz ne boş bırakmayın burayı ama kızıcam heklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…