Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

şafak 82 hobareyyyyhihoyyyt yarın düzceden yola çıkıyoruz nihayet türkiye turu yapıp kavuşcaz inşallah.herkese güzel günlerrrr.kocişim 75 kiloya düşmüş ya canım sıkıldı.ben de burda kilo almaya çalışıyorum 2 kilo aldım.kaynana dicek oğulcuğum eridi askerde bu hatun keyfinden kilo almışzemuszemus sanki ben kendim için mi alıyom o kiloları allasen,her şey kocişim içinbayanssulusmile,daha erken belki ama haftaya uçak biletini alacak kocişim ay bunu bilmek bile heyecan verici

Nisanyagmuru.. tskler ekledigin icin beni.. Ama Lady25'i silmen lazim.. o benim.. ismimi degistirdim ohaoldumsmile

offffff offffffff bende yarın gönderiyorum sevdiceğimiii anlayacağınızzz şafak 460 kızlarrr =( sizin deee şubat 2010 da askere gidecek sevgilileriniz var mı kızlarrr hep beraber dertleşelim =(

kızlar ben daha yolun başındayım dha şafağımız 369 bilecik söğütteyiz eklerseniz sevinrim ALLAH kazasız belasız yapıp gelmelerini nasip etsin inş...

senin adına çok sevindim keşke bizimde bi an önce 82 kalıverse benimkide bana kilo al diyo ALLAH kazsaız kavuştursun herkesi inş...

offffff offffffff bende yarın gönderiyorum sevdiceğimiii anlayacağınızzz şafak 460 kızlarrr =( sizin deee şubat 2010 da askere gidecek sevgilileriniz var mı kızlarrr hep beraber dertleşelim =(

Allah kavuştursun canım.ben de yarın gönderiyorum bitanemi:gitme.yani bizimde şafak 460....mafoldumben

kızlar ben daha yolun başındayım dha şafağımız 369 bilecik söğütteyiz eklerseniz sevinrim ALLAH kazasız belasız yapıp gelmelerini nasip etsin inş...

canım benimkide bilecik merkeze gidiyor.seninki acemiliği mi yoksa usta birliği mi orda yapıyor?

nasıl canım yeri rahat mı?bilecikten sonra genelde doğuya çıkıyor diyolar.benimki jandarma olarak yapacak bi de..

bence o kadar abartılıcak bişey yok sonuşta asker ocağına gidiyolar o kadar olucak tabikide ALLAH sabrını veriyo mutlaka yok öle kesin doğu çıkar diye bişey mesleklere göre seçim yapıyolar tabi herşeyin hayırlısı benim arkadaşımın nişanlısı bilecik merkezdydi mesleğinden dolyı çankkalye atmışlar genelde söğüttekiler ulaştırma oldukları için onlar gidiyo bilhassa doğuya...

herkese hayırlı geceler bir günüm daha aşkımsız geçti inş hayırlısyla şafağimiz 1 olup yarına aşkımın gelmesiyle uyanırım hepmiz için geçerli bu kızlar ALLAH rahatlık versin hekese...

"ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ" opuyorumnanaktan:sm_cool:
Artık HÜRGENERAL'iz Allah'ın izni ile :dance::teytey:hihoyyyt

Darısı Başınıza fıstıklarr:Saruboceq:

"ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ" opuyorumnanaktan:sm_cool:
Artık HÜRGENERAL'iz Allah'ın izni ile :dance::teytey:hihoyyyt

Darısı Başınıza fıstıklarr:Saruboceq:

Allah ayırmasın bi daha arkadaşımmm:lepi:
evet darısı başımıza inşallahhh:Saruboceq:

Kızlaaarrr sevgilim izne geldiii 5 gün hergün sabahtan akşama kadar beraberdk yedik içtik güldük agladıkkkkk :[ sonunda gitme günü geldi çattı ve cumartesi sabahı yolcu ettim onuuu
okadarrrr canım yanıokii şimdiden onu okadar çok özledimkii *MUŞ*a gittigi için çarşı iznide olmicakmışşşş öyle dediii temmuzda gelicek ben nasıl dayanıcammmm onsuzzzzzz ona belli etmiyorum ama çok üzülüyorummmmmm çok kötüyüm kızlarrrrrrr senağlama turkbayragi

[/B]
:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=379 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

Kızlarrr aşkım artık MUŞ ta düzeltirseniz sevinirm.

Son düzenleme:
datlum Allah kavuştursun kötü oluyo ilk gittiği günler
burdan askeri muşta olanlar var:)
ve bir gün gidicek değil tatlım bir gün gelicek:)

Amin canımmmm çok sagolll
kimseyi bulamadım ben konu açıcam askeri muşta olanlar diyeee bulurum belki
ayrıca düzeltiorum şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…