Nisanyagmuru.. tskler ekledigin icin beni.. Ama Lady25'i silmen lazim.. o benim.. ismimi degistirdim ohaoldumsmile
şafak 82 hobareyyyyhihoyyyt yarın düzceden yola çıkıyoruz nihayet türkiye turu yapıp kavuşcaz inşallah.herkese güzel günlerrrr.kocişim 75 kiloya düşmüş ya canım sıkıldı.ben de burda kilo almaya çalışıyorum 2 kilo aldım.kaynana dicek oğulcuğum eridi askerde bu hatun keyfinden kilo almışzemuszemus sanki ben kendim için mi alıyom o kiloları allasen,her şey kocişim içinbayanssulusmile,daha erken belki ama haftaya uçak biletini alacak kocişim ay bunu bilmek bile heyecan verici
offffff offffffff bende yarın gönderiyorum sevdiceğimiii anlayacağınızzz şafak 460 kızlarrr =( sizin deee şubat 2010 da askere gidecek sevgilileriniz var mı kızlarrr hep beraber dertleşelim =(
kızlar ben daha yolun başındayım dha şafağımız 369 bilecik söğütteyiz eklerseniz sevinrim ALLAH kazasız belasız yapıp gelmelerini nasip etsin inş...
canım benimkide bilecik merkeze gidiyor.seninki acemiliği mi yoksa usta birliği mi orda yapıyor?
yok canım benimki söğütte ama usta birliğini yapıyo acemmiliğide aynı yerinde yaptı gene aaynı yerinde kaldı...
nasıl canım yeri rahat mı?bilecikten sonra genelde doğuya çıkıyor diyolar.benimki jandarma olarak yapacak bi de..
"ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ" opuyorumnanaktan:sm_cool:
Artık HÜRGENERAL'iz Allah'ın izni ile :dance::teytey:hihoyyyt
Darısı Başınıza fıstıklarr:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?