Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

turkbayragi
sağ salim dönsünler inşallah:Saruboceq:

inş amin :Saruboceq:
bu aralar çok özlüyorum nişanlımı :a015:

ayy kıyamam valla gözlerim dolduu:a015: ben de çok özledim artı bide regl oldum duygusallık tavan yapmış durumda.böle zamanlarda sancım olunca ben tepinirdim koltukta kocişim benim gelirdi hadi hop beraber zıplıyoruz derdi:) yaaaaa:gitme: onu benden siz aldınızz dırıdırı dımm erzuruuuum sokaklarııııı

sen çok yaşa emi güldürdün beni
hastayken insan daha bi duygusal oluyo
az önce aradı
kulubenin yanından geçiyodum bi sesini duyayım dedim dio opuyorumnanaktan

Ahh ahh benim kocacimm yakinda 20 gunlugune daga cikacakmis kibrista.. cadirlarda kalicaklarmis.. oooof onun sesini duymadan ben nasil yaparim yaa..

yedim askerliği işte bitti bittiii çok şükür ama bende bitmişim meğersembayanssulusmile

güldürdn beni cnm ya kaydirigubbakcemile3 ama bi yandan da üzüldüm evli olunca daha da zordur eminm. herşeyle alışıosun her an yanında uff uf..:sinifsinif:

napalım be cankuşlar böle böle güle ağlaya doldurucaz günleri işte,yoksa çekilirmi dimi ama bi ağlamaktan salya sümük olucaz bi gülmekten altımıza edicez eee askerde mantık yok da bekleyende çok mu var sanki delikafadulden

:sm_cool: giz09 - şafak 8 - Niğde :sm_cool:

volverad - şafak 71 - Artvin
ayazz - şafak 79
maiberf - şafak 79 - Erzurum
iden - şafak 80
hilalce - şafak 82 - Kayseri
tugbacabuk - şafak 84 - Erzurum
meg - şafak 156
_mucizem_ - şafak 177 - İstanbul
chimchime - şafak 181 - Tunceli

tatlikis - şafak 236 - Balıkesir
esinozkan - şafak 245
sametsevgi - şafak 252 - Gümüşhane
zbyd - şafak 261
nnisanyagmuruu - şafak 267 - Aydın
papatyaa88 - şafak 268 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 268 - Kayseri
busrae - şafak 369 - Erzurum
Babyke - şafak 372 - Kıbrıs - Lefkoşa
hayraniim - şafak 372 - Çanakkale
tutku03 - şafak 373 - Söğüt
Melike_B - şafak 375 - İzmit
dadlu_qirl - şafak 377 - Muş
HejaR12 - şafak 380 - Iğdır

susu_ - şafak 417 - Eskişehir
angelgozde - şafak 456 - Zonguldak - Devrek
kardelen44 - şafak 456 - Bilecik

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 36 - turkbayragi

günaydınn kızlarr uzun zamandırr gelmiyodum nasılsın nisancımm şafak listesi kabarmış:)) bu günler azaldıkça hiç geçmiyor vallaa..şu plakalara bi düşsseydik hayırlısıyla...

günaydınn kızlarr uzun zamandırr gelmiyodum nasılsın nisancımm şafak listesi kabarmış:)) bu günler azaldıkça hiç geçmiyor vallaa..şu plakalara bi düşsseydik hayırlısıyla...

aynen canım ya bnde aynı şeyleri düşünüoruz ama daha çk var(

senin şafak kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…