Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

kızlar benim sözlüm askere yeni gitti şimdi yemin töreninden önce biz onu ziyaret edebiliyormuyuz acaba?

Kızlarr bişey sorcam hepinize ya askerleri doğuda olanlar özellikle ya kaç gündür sevgilim hiç aramıyor dün akşam aradım meşgule verdi teli ay çıldırcam allam ya bilmiyorumkismile bişeymi oldu acaba yada niye arayamaz ya niye meşgule verilir o tel kendimi yiyorum ya oranın halini anlayamadığım için saçmasapan şeyler bile düşnüyorum sizinkiler nasıldı ya arayabilen varmımafoldumben

Tatlım cep telefonu kullanabiliyormu yani? bizimkisi belli yerde oldugu ıcın arama saatlerıde bellı ama ona ragmen bazen aksılıkler falan cıkıyor arayamaması normal,belki o anda da oyleydı komutan falan vardır yanında kotu seyler dusunme bızımkısı ogle yemegınden snra arıyor aksam yemegınden snra arıyor yatmadan once yada nobet snrası falan arıyor rahat konusabılıyoruz ama o ankarada yapıyor askerlıgını

canım benım sevgılım doguda gorev yapıyo senınkı nerde bnımkı hakkarı de

allahım aşkımı ve tüm askerleri koru yarabbimmm çabucak geçsn şafaklar bu son ayrılık olsun ins yaaa (((((((((((((((

:sm_cool: giz09 - şafak 7 - Niğde :sm_cool:

volverad - şafak 70 - Artvin
ayazz - şafak 78
maiberf - şafak 78 - Erzurum
tubyy - şafak 78
iden - şafak 79
hilalce - şafak 81 - Kayseri
tugbacabuk - şafak 83 - Erzurum
meg - şafak 155
_mucizem_ - şafak 176 - İstanbul
chimchime - şafak 180 - Tunceli

tatlikis - şafak 235 - Balıkesir
esinozkan - şafak 244
sametsevgi - şafak 251 - Gümüşhane
zbyd - şafak 260
nnisanyagmuruu - şafak 266 - Aydın
papatyaa88 - şafak 267 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 267 - Kayseri
busrae - şafak 368 - Erzurum
Babyke - şafak 371 - Kıbrıs - Lefkoşa
hayraniim - şafak 371 - Çanakkale
tutku03 - şafak 372 - Söğüt
Melike_B - şafak 374 - İzmit
dadlu_qirl - şafak 376 - Muş
HejaR12 - şafak 379 - Iğdır

susu_ - şafak 416 - Eskişehir
angelgozde - şafak 455 - Zonguldak - Devrek
kardelen44 - şafak 455 - Bilecik

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 35 - turkbayragi

çok teşekkürler nisan yağmuru.ne güzel yapıyosun şafak listesini..en sonda ben varım..bitmeyecek gibi geliyo..dağ gibi gözümde büyüyor..şafak zifiri karanlık...mafoldumben

ılk Şafağımı yazıyorum arkadaşlar.
ınşallah son Şafağımı yazmayı da nasip eder Allahım.

Şan ve Onurla
Şafak 455 turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…