ohhh ne güzelll:))) bizi kıskandırıooooo:)))) şaka yapıorum canım senin adına çok sevindim o kavuşmanın mutluluğu hiçbirşeye değişilmess:)))
Ahh ahh benim kocacimm yakinda 20 gunlugune daga cikacakmis kibrista.. cadirlarda kalicaklarmis.. oooof onun sesini duymadan ben nasil yaparim yaa..
kızlar benim sözlüm askere yeni gitti şimdi yemin töreninden önce biz onu ziyaret edebiliyormuyuz acaba?
kızlar benim sözlüm askere yeni gitti şimdi yemin töreninden önce biz onu ziyaret edebiliyormuyuz acaba?
Aminn hepimizinkini Allah kavuştursun canım
Kızlarr bişey sorcam hepinize ya askerleri doğuda olanlar özellikle ya kaç gündür sevgilim hiç aramıyor dün akşam aradım meşgule verdi teli ay çıldırcam allam ya bilmiyorumkismile bişeymi oldu acaba yada niye arayamaz ya niye meşgule verilir o tel kendimi yiyorum ya oranın halini anlayamadığım için saçmasapan şeyler bile düşnüyorum sizinkiler nasıldı ya arayabilen varmımafoldumben
Kızlarr bişey sorcam hepinize ya askerleri doğuda olanlar özellikle ya kaç gündür sevgilim hiç aramıyor dün akşam aradım meşgule verdi teli ay çıldırcam allam ya bilmiyorumkismile bişeymi oldu acaba yada niye arayamaz ya niye meşgule verilir o tel kendimi yiyorum ya oranın halini anlayamadığım için saçmasapan şeyler bile düşnüyorum sizinkiler nasıldı ya arayabilen varmımafoldumben
inşallah hayırlısı ıle gorevını yapıp gelır allaha emanet olsunlar
allahım aşkımı ve tüm askerleri koru yarabbimmm çabucak geçsn şafaklar bu son ayrılık olsun ins yaaa(((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?