İlk Şafağımı yazıyorum arkadaşlar.
İnşallah son Şafağımı yazmayı da nasip eder Allahım.
Şan ve Onurla
Şafak 455 turkbayragi
çok teşekkürler nisan yağmuru.ne güzel yapıyosun şafak listesini..en sonda ben varım..bitmeyecek gibi geliyo..dağ gibi gözümde büyüyor..şafak zifiri karanlık...mafoldumben
insan özlüyor ama napalımm mecbur askerlik yapılacak. kızlar ağlamayı bırakıp bence gururlanalımm asker sevgilileriyiz. yane senın erkek arkadaşın ne yapıyor dediklerinde ASKER diebilelim gururla dip dik olalım ağlayarakk elden bişey gelmez sadece gururlu ve mutlu olalım.ki onlarda oralarda bizi deil düşmanları nasıl yeneceklerini düşünsünler. ilk zamanlardıı o ağlama zamnları .tamam suandA da ağlıorum ama tek yanımda hissettiğim zamanlar.. şuanda şafak 264 :) cok ama ben genede mutluyum.. çünki asker sevgilisiyimm turkbayragiturkbayragi
İlk Şafağımı yazıyorum arkadaşlar.
İnşallah son Şafağımı yazmayı da nasip eder Allahım.
Şan ve Onurla
Şafak 455 turkbayragi
kendini böyle teselli etmen gerçekten çok hoşuma gitti canım tebrikler benim bu 2 kez asker yolu bekleyişim ama kimi zaman o kadar çok zor günler geçiriyorumki anlatamam yani.ama yinede kendimi teselli etmeye çalışıorum öyle böyle geçiyor zaman
şafağımız:235turkbayragi
ben de asker ablasıyım
katılabilirmiyim sizeturkbayragi
selamlar
bugun daha ıyısın dmı tatlıkıs safak saymaya devam edıyorsun.kendini bırakma tatlım yerimseniben
Şafak 6 ANKARA:asigim:
az kaldı sayılır sabır canım bızımde 77 kaldı bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?