Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

Ben anlamam ayol acayip özledim telefon elimde dut yemiş bülbüle döndüm
onun yüzünden geceyle gündüzüm birbirine girdi:kedi:
söylerlerdi de inanmazdım essahtan çok zormuş asker sevgilisi olmak bi başkaymışboshayallersmile
Sende durumlar nasıl canım

fıstık sevgili gene iyi aynı evde kalmaya alışmadın her saniye yanında değildi gitmeden önce ben asker eşiyim bide :çok üzgünüm: gel ne yaşadığımı bide bana sor boshayallersmile kızım var neyseki onla oyalanıyorum benim daha şafak karanlık çok karanlık zifiri karanlık walla senağlama 445 senağlama günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum ama eşime kendimden daha çok üzülüyorum biz sadece sevdiğimize özlem çekiyoruz evimiz yerimiz aynı hayat aynı bi bakımdan fisfisfis ama askerlerimiz bizi özlüyo analarını babalarını özlüyo çoluk çocuklarını öslüo bide yetmiyo hiç tanımadıkları bilmedikleri bi yerde analarından emdikleri süt burunlarından geliyo bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 biz gene iiyiyiz yani allah başka ayrılık vermesin buda gelir geçer bi bakmısın bitmiş yani inşalllaaaahhh:sinifsinif: senağlama böle sözlerime bakma aslında burda hepimiz bir birimize moral veriyoz bi sor dediklerine kendin uyuyomusun diye aaahhhh aaaahhhhh :gitme:

Çok haklısın canım. Mevlam tez zamanda kawuştursun sizi de
habu ilk haftalar bi geçse daha kolay gibi geliyor nalet akreple yelkovana sövmeyi keseriz en azındancekaydirigubbakcemile3
Sen aşkınızın meyvasıyla sayıyorsun ben ailem ve sevdiceğimin annesiyle sayıyorum safağı:hulya:
ınşallah karanlık şafak bi bakmışsın doğan güneş olmuş.
Ben can yarimi motive ederkende böyle diyorum
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bitcek inşallah tabi dil başka yürek başka diyorboshayallersmile

rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun bende öle demiştim aşkım giderken kızmıza beraber anlattık askere gideceğini uyucaz kalkacaz uyucaz kalkacak eee tabi birazcık fazla uyuyup kalkacak kafamçokkarıştı hatta uyku sersemi olacaz ama bi kerede uyuyup kalkınca baba geleceeeekkkk :lepi: olmadı biz gidcez demi ama kaydirigubbakcemile delikafadulden ah yakın olsa bi dakka durmam 8 saat yol nası gidcem yemin törenine onu düşünüom fisfisfis uçakla gitsem ordan sonra otobüse nerden baksan 200 e mal oluyo ee o parayı usta birliğinde giderken götürse daha lazım olur ama bende yanına gitmek görmek istiomm oooofff oooofff:sinifsinif: hayırlısı napcam bilmiom waallaa :gitme:

gelim bi bakim ben yokken neler olmuş dedim kismecikler yok hani kıslar hiçbirinizden ses yok noldu hepinize :hulya: nere kaçtınız alüüüüüüüüüüüüüüüü bilmiyorumkismile

454 ... :umursamaz:

anacım önce selam hoşgeldin yaw bişi sorcam ya ben yanlış hesaplıom bu şafağı heralde CADIARZU benim herifim de 25 şubatta teslim oldu 455 şafak oluyo ama bi program var tezkereyi hesaplıyo oraya sinüs tarihini giriyorum şafak 445 dio nere gidio 10 gün anlamadım yawf CADIARZU ay ben bosuna mı seviniom şafak 445 derken yoksaaaa akannehir ( çok fazla fark var sanki arada delikafadulden ama ossun yaaa 1 gün 1 gündür demi ama biri bana açıklasın şu şafak olayını yaw kafamçokkarıştı

kızlarr yaa benimki doğuda asker şırnakta off 1o gün oldu aramıyor hiç ya delirceem artık sizce normalmi bu kadar ya hiçmi arayamaz insan inanmıyorum bukadarına yaa:1ninca:benneyaptımki

şafak 150:Saruboceq:

canım ne güzel sen yolu yarılamışsın hatta yarıyı bile geçmişşsin :lepi: darısı başımıza olumunekankayizsmile :sinifsinif: şafak 445 :sinifsinif: mi acaba bana bişi deyin yaa nasıl oluyo şincik bu şafak 10 gün nere getti :kedi:
canım sen biliosundur şafak 150 olmuşun allah aşkına bişi de bana 25inde teslim oldu şafak programından bakıyorum tezkereyi hesaplıyo şafak 445 dio ama 460 dan düşüyosak daa 5 gün oldu 455 olması gerekmesmi CADIARZU :sinifsinif:

ayy ne biçim yazdım tüh elime..Şırnak'a selamlar şırnağa diye bişe var mı kaydirigubbakcemile3yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…