kıslar nerdesiniz :lepi: dularım kabul oldu bulaşık yıkıyodum bulaşığı bile ööle yarım bıraktım size yazıyom :roflol: aşkım aradı biraz önce alkisalkisalkis inzibat yapmışlar ulaştırma olarak gitmişti yani şöför ben genede korkuodum bu allah korusun mayın olayları falan varya :1ninca: nesse hep dua ediodum inşallah inzibata geçer die 1000 kişiden 80 kişiyi seçip inzibat yapmışlar hakkımızda hayırlısı olsun sağsalim bitirip gelir inşallah ama çok sevindim ya şafak bir demiş kadar oldum walla :lepi: alkisalkisalkis :roflol: ama acmelikte inzibat çok zormuş internetten baktım inzibat acemiliği bitirenlerden okudum inzibat üvey evlat ulaştırma öz evlat muamelesi görürmüş dayak hakaret küfür eyvahedigeldismile ama geçici bir süre usta birliğindede ulaştırma çok yoruluyo izibat kral oluo :lepi: kızlar çok sevinçliyim ya inşallah sizde hep böölesine güzel haberler alırsınız :sm_cool: bide aşkımın olduğu yerin tam adresini aldım artık sürekli mektup yazar gönderirim boshayallersmile bence mektubun yerini hiçbişe alamaz her sıkıldığında okuyabileceği her dokundağunda yanıda bizi hissedebilegi bişey bence :kedi: aşkımı çok ama çok seviyorum yaaaaaaaaa :kedi: rabbim hepimizi askerlerimize sağsağlim kavuştursun ammmiiiiinnnnnnnnnnn :lepi: hihoyyyt :asigim: :1hug: delikafadulden sırnaşık şey Şenizkaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :icecream: :hooray: :teytey: şakkıdı turkbayragi
nisancımm nasılsın canımmm görüşemiyoruz...nasıl geçioo beklemek..
bu arada nisancım liste içinde teşekkürler çok güzel olmuş boshayallersmile allah başka ayrılık göstermesin hiçbirimize kaydirigubbakcemile
eftelyacım sevindim senin adına
hayırlı olsun canım bnm
nisancım sana bişe soracam canım ya eşim manisa alaşehirde adanadan otobüsle gelirsem direk manisa yok önce izmire sonra manisa alaşehire geçiliyor uçakla gelmeyi düşünüyorum daha az zaman alıyo fiyatlarda nerdeyse aynı zaten benim soracağım şey uçakla izmire gelsem otogara nasıl gidecem yakın mı kaç saat sürer alaşehir bide her saat alaşehire otobüs varmıdır? CADIARZU yemin törenine gitmeyi çok istiyorum allah nasip kısmet ederde gidebilirsem sudan çıkmış balık gibi kalmayım ortada :roflol:
havaalanıyla otogarı soruyorsun anladığıyla
ama hiç bi fikrim yok
taksi tutarsan daha çabuk ulaşırsın sanırım
Şafak 2 inanamıyorumm benn doğrumu buu :) ne mutlu
allah hepınıze gostersın
Başkada yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkbilmiyorumkismile:1hug:
sevindim canım :teytey: darısı başımıza :1hug: böle bitirenleri görünce kendimizi daha ii hissediyoruz bence en azından ben öle hissediyorum naniknanik hadi kıslar kim tutar sizi indirin şafakları :lepi:
Şafak 2 inanamıyorumm benn doğrumu buu :) ne mutlu
allah hepınıze gostersın
Başkada yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkbilmiyorumkismile:1hug:
günayın kızlar
bakalım yeni listemizi beğenecek misiniz opuyorumnanaktan
darısı sızlerın başına kızlarsevindim canım :teytey: darısı başımıza :1hug: böle bitirenleri görünce kendimizi daha ii hissediyoruz bence en azından ben öle hissediyorum naniknanik hadi kıslar kim tutar sizi indirin şafakları :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?