Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

kıslar nerdesiniz :lepi: dularım kabul oldu bulaşık yıkıyodum bulaşığı bile ööle yarım bıraktım size yazıyom :roflol: aşkım aradı biraz önce alkisalkisalkis inzibat yapmışlar ulaştırma olarak gitmişti yani şöför ben genede korkuodum bu allah korusun mayın olayları falan varya :1ninca: nesse hep dua ediodum inşallah inzibata geçer die 1000 kişiden 80 kişiyi seçip inzibat yapmışlar hakkımızda hayırlısı olsun sağsalim bitirip gelir inşallah ama çok sevindim ya şafak bir demiş kadar oldum walla :lepi: alkisalkisalkis :roflol: ama acmelikte inzibat çok zormuş internetten baktım inzibat acemiliği bitirenlerden okudum inzibat üvey evlat ulaştırma öz evlat muamelesi görürmüş dayak hakaret küfür eyvahedigeldismile ama geçici bir süre usta birliğindede ulaştırma çok yoruluyo izibat kral oluo :lepi: kızlar çok sevinçliyim ya inşallah sizde hep böölesine güzel haberler alırsınız :sm_cool: bide aşkımın olduğu yerin tam adresini aldım artık sürekli mektup yazar gönderirim boshayallersmile bence mektubun yerini hiçbişe alamaz her sıkıldığında okuyabileceği her dokundağunda yanıda bizi hissedebilegi bişey bence :kedi: aşkımı çok ama çok seviyorum yaaaaaaaaa :kedi: rabbim hepimizi askerlerimize sağsağlim kavuştursun ammmiiiiinnnnnnnnnnn :lepi: hihoyyyt :asigim: :1hug: delikafadulden sırnaşık şey Şeniz kaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :icecream: :hooray: :teytey: şakkıdı turkbayragi

bu arada kıslar eşi inzibat olan var mı bana bilgi verebilirmi acaba nasıl geçiyomuş askerlikleri CADIARZU

bu arada kıslar benim adım gönül yerimseniben ecrin bitenecik kızımın adı :ecrin_bebek: eftelyada allah nasip kısmet ederde 1 kızım daha olursa koyacağım isim :hulya:

nisancım sana bişe soracam canım ya eşim manisa alaşehirde adanadan otobüsle gelirsem direk manisa yok önce izmire sonra manisa alaşehire geçiliyor uçakla gelmeyi düşünüyorum daha az zaman alıyo fiyatlarda nerdeyse aynı zaten benim soracağım şey uçakla izmire gelsem otogara nasıl gidecem yakın mı kaç saat sürer alaşehir bide her saat alaşehire otobüs varmıdır? CADIARZU yemin törenine gitmeyi çok istiyorum allah nasip kısmet ederde gidebilirsem sudan çıkmış balık gibi kalmayım ortada :roflol:

havaalanıyla otogarı soruyorsun anladığıyla
ama hiç bi fikrim yok
taksi tutarsan daha çabuk ulaşırsın sanırım

Şafak 2 inanamıyorumm benn doğrumu buu :) ne mutlu
allah hepınıze gostersın

Başkada yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
bilmiyorumkismile:1hug:

havaalanıyla otogarı soruyorsun anladığıyla
ama hiç bi fikrim yok
taksi tutarsan daha çabuk ulaşırsın sanırım

mecbur taksi tutacam zaten canım hele bi o zaman gelsin bakim bakacaz artık çaresine boshayallersmile bööle hayaller kuruyorumda inşallah gerçekten gidebilirim şutarafagitti ay bide bu kadar hayalden soora gidemiormuşum akannehir

allah hepınıze gostersın

sevindim canım :teytey: darısı başımıza :1hug: böle bitirenleri görünce kendimizi daha ii hissediyoruz bence en azından ben öle hissediyorum naniknanik hadi kıslar kim tutar sizi indirin şafakları :lepi:

allah hepınıze gostersın

gözün aydın bıtanemmm Allah kavustursun bır an önce,darısı basımızaa safak 73

:sm_cool: giz09 - şafak DOĞAN GÜNEŞ - Niğde :sm_cool:
volverad - şafak 64 - Artvin - UŞAK'a selam opuyorumnanaktan

ayazz - şafak 72 - BATMAN'a selam opuyorumnanaktan
maiberf - şafak 72 - Erzurum - BATMAN'a selam opuyorumnanaktan
tubyy - şafak 72 - BATMAN'a selam opuyorumnanaktan
xzgi - şafak 72 - BATMAN'a selam opuyorumnanaktan
iden - şafak 73 - ŞIRNAK'a selam opuyorumnanaktan
hilalce - şafak 75 - Kayseri - ARDAHAN'a selam opuyorumnanaktan
tugbacabuk - şafak 77 - Erzurum - YALOVA'ya selam opuyorumnanaktan
meg - şafak 149
_mucizem_ - şafak 170 - ıstanbul
chimchime - şafak 175 - Tunceli
tatlikis - şafak 227 - Balıkesir

esinozkan - şafak 238
sametsevgi - şafak 245 - Gümüşhane
zbyd - şafak 254
nnisanyagmuruu - şafak 260 - Aydın
papatyaa88 - şafak 261 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 261 - Kayseri
busrae - şafak 362 - Erzurum
Babyke - şafak 365 - Kıbrıs / Lefkoşa
hayraniim - şafak 365 - Çanakkale
tutku03 - şafak 366 - Söğüt
Melike_B - şafak 368 - ızmit
dadlu_qirl - şafak 370 - Muş
HejaR12 - şafak 373 - Iğdır

susu_ - şafak 410 - Eskişehir
angelgozde - şafak 449 - Zonguldak / Devrek
kardelen44 - şafak 449 - Bilecik
burchecan - şafak 450 - Safranbolu / Karabük
Duygu.C - şafak 450
SYM__ - şafak 452
eftelyaecrin - şafak 453 - Manisa
mavimavimavi - şafak 453
maviye_sevdali - şafak 453

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 29 - turkbayragi- GÜMÜŞHANE'ye selam opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günayın kızlar
bakalım yeni listemizi beğenecek misiniz opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım bu topikte birden herkes askerine kavuşucak.

şafak:2 den sonra doğan güneş deniliomuş canım şafak:! askeriyeden çıktığı gün oluomuş doğan güneş yaz canım istersen allah hepimize bu mutluluğu yaşatır inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…