- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
ayy ne biçim yazdım tüh elime..Şırnak'a selamlar şırnağa diye bişe var mı kaydirigubbakcemile3yaaa
fıstık sevgili gene iyi aynı evde kalmaya alışmadın her saniye yanında değildi gitmeden önce ben asker eşiyim bide :çok üzgünüm: gel ne yaşadığımı bide bana sor boshayallersmile kızım var neyseki onla oyalanıyorum benim daha şafak karanlık çok karanlık zifiri karanlık walla senağlama 445 senağlama günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum ama eşime kendimden daha çok üzülüyorum biz sadece sevdiğimize özlem çekiyoruz evimiz yerimiz aynı hayat aynı bi bakımdan fisfisfis ama askerlerimiz bizi özlüyo analarını babalarını özlüyo çoluk çocuklarını öslüo bide yetmiyo hiç tanımadıkları bilmedikleri bi yerde analarından emdikleri süt burunlarından geliyo bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 biz gene iiyiyiz yani allah başka ayrılık vermesin buda gelir geçer bi bakmısın bitmiş yani inşalllaaaahhh:sinifsinif: senağlama böle sözlerime bakma aslında burda hepimiz bir birimize moral veriyoz bi sor dediklerine kendin uyuyomusun diye aaahhhh aaaahhhhh :gitme:
kıslar kimse bişi yazzmicak mı yaaaaaaaaaa :sinifsinif: :çok üzgünüm: ohaoldumsmile
sabah yapmıştım listeyi ama site tekrardan eski haline dönünce gitmiş tüm yazılanlar
eftelya senin şafağıda 454 yaptım
hep 460tan başlıyoruz saymaya
o 10gün izin kıllanıp kullanmamaya göre değişiyo
seninkide kullanır yada kullanmazsa ona göre ileride değiştiririz
sana katılıyorum canım..asker eşi olmak çok çok daha zor..aynı evde aynı havayı solurken birden yanından çekip gidior..evin her köşesinde gözlerin onu arıyor..benimde allahtan oğlum var onla zaman geçiriorum o olmasa bu kadar çabuk geçmezdi günlerim..evet onlar için gerçekten çok daha zor..biz bi şekilde hayatımıza devam edip kendimi avutuyoruz..yalnız kalıp onları düşünebiliyoruz ama onların yalnız kalma gibi bi lüksleri bile yok..bi yerde 460 gün hapis gibi bişeysin..allah hepsinin yardımcısı olsun..yok aramadı yok sormadı deyip küsüp onları daha da strese sokmayın..onlar istemezmi her dakka arasınlar sevdikleriyle eşleriyle çocuklarıyla görüşsünler...isterler tabiki ama ellerinden gelenden fazlasını yapamazlar..
tugbacabuk kullanıcısından alıntı:sabah yapmıştım listeyi ama site tekrardan eski haline dönünce gitmiş tüm yazılanlar
eftelya senin şafağıda 454 yaptım
hep 460tan başlıyoruz saymaya
o 10gün izin kıllanıp kullanmamaya göre değişiyo
seninkide kullanır yada kullanmazsa ona göre ileride değiştiririz
şafak 454 mafoldumben allahım şafak 1 dediğimiz günleride göster bize... amniiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn zemuszemus boshayallersmile
görürsün tatlım merak etme...ben eşimi ilk yolladığım gün allahım 460 GÜN dedim..dile kolay tam 460 gün nasıl geçer dedim..dayanamam dedim..ilk başlarda çok zoruma gitti,çok üzüldüm..çok ağladım..aaa sonra bi baktımkii şafak 78 olmuş..bi daha bi bakıcam ki aşkımı karşılamaya gidiyor olacağım..hergün saymayın şafağı..:)))haftada 1 bakın ...öyle daha tatlı oluyo karalaması:)))üstüste üstüste çiziosun ya bi tatlı oluyooo:)))üzülmeyin bu günler geçecek ve nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız..:lepi:
yada şöyle yapın benim taktiğimm:))) sayı çok olunca kulağa pek hoş gelmiyor açıkçası..eşim her aradığında bu kadar gün nasıl geçecek dio bahsettiğim rakamlar 400 lü günler..bunu gün gün saymak yerine hafta hafta sayalım dedim:))) sadece 66 haftacık göz açıp kapayıncaya kadar geçer dedimm...şu anda 10 haftam kaldı..böle daha motive olursunuz:))))
sempatiksalakcinni benimki daha değişik sempatiksalakcinni bende şafak olarak her izin gününü düşünüom aslında boshayallersmile şimdilik şafak 64 :lepi: anaammmmmmmmm plakalara düşmüşüm :lepi: delikafadulden böle süper hissettim walla herkese tavsiye ederim bunu :dance: :teytey: hihoyyyt
sempatiksalakcinni benimki daha değişik sempatiksalakcinni bende şafak olarak her izin gününü düşünüom aslında boshayallersmile şimdilik şafak 64 :lepi: anaammmmmmmmm plakalara düşmüşüm :lepi: delikafadulden böle süper hissettim walla herkese tavsiye ederim bunu :dance: :teytey: hihoyyyt
demekkii yapabiliyormuşuz:))karalar bağlamaya gerek yok:)))zaten izne geldiği zaman şafak birden düşüo günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile..ama günler azaldıkça işte o zaman hiç geçmiyor....
tabi eğer yemin törenine gidebilirsem ki inşallllaaahhhh gidebilirim boshayallersmile şafak 22 hihoyyyt hihoyyyt turkbayragi :lepi: bizmiki bitti beaaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben gidemedim( çok uzaktı bilecikteydi bide ilçedeydi...çocukla zor olur die gitmedimm ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?