Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

:sm_cool: giz09 - şafak 2 - Niğde :sm_cool:
volverad - şafak 65 - Artvin

ayazz - şafak 73
maiberf - şafak 73 - Erzurum
tubyy - şafak 73
xzgi - şafak 73
iden - şafak 74
hilalce - şafak 76 - Kayseri
tugbacabuk - şafak 78 - Erzurum
meg - şafak 150
_mucizem_ - şafak 171 - İstanbul
chimchime - şafak 176 - Tunceli
tatlikis - şafak 228 - Balıkesir

esinozkan - şafak 239
sametsevgi - şafak 246 - Gümüşhane
zbyd - şafak 255
nnisanyagmuruu - şafak 261 - Aydın
papatyaa88 - şafak 262 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 262 - Kayseri
busrae - şafak 363 - Erzurum
Babyke - şafak 366 - Kıbrıs / Lefkoşa
hayraniim - şafak 366 - Çanakkale
tutku03 - şafak 367 - Söğüt
Melike_B - şafak 369 - İzmit
dadlu_qirl - şafak 371 - Muş
HejaR12 - şafak 374 - Iğdır

susu_ - şafak 411 - Eskişehir
angelgozde - şafak 450 - Zonguldak / Devrek
kardelen44 - şafak 450 - Bilecik
burchecan - şafak 451 - Safranbolu / Karabük
Duygu.C - şafak 451
SYM__ - şafak 453
eftelyaecrin - şafak 454 - Manisa
mavimavimavi - şafak 454
maviye_sevdali - şafak 454

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 30 - turkbayragi

sabah yapmıştım listeyi ama site tekrardan eski haline dönünce gitmiş tüm yazılanlar
eftelya senin şafağıda 454 yaptım
hep 460tan başlıyoruz saymaya
o 10gün izin kıllanıp kullanmamaya göre değişiyo
seninkide kullanır yada kullanmazsa ona göre ileride değiştiririz

sana katılıyorum canım..asker eşi olmak çok çok daha zor..aynı evde aynı havayı solurken birden yanından çekip gidior..evin her köşesinde gözlerin onu arıyor..benimde allahtan oğlum var onla zaman geçiriorum o olmasa bu kadar çabuk geçmezdi günlerim..evet onlar için gerçekten çok daha zor..biz bi şekilde hayatımıza devam edip kendimi avutuyoruz..yalnız kalıp onları düşünebiliyoruz ama onların yalnız kalma gibi bi lüksleri bile yok..bi yerde 460 gün hapis gibi bişeysin..allah hepsinin yardımcısı olsun..yok aramadı yok sormadı deyip küsüp onları daha da strese sokmayın..onlar istemezmi her dakka arasınlar sevdikleriyle eşleriyle çocuklarıyla görüşsünler...isterler tabiki ama ellerinden gelenden fazlasını yapamazlar..

kıslar kimse bişi yazzmicak mı yaaaaaaaaaa :sinifsinif: :çok üzgünüm: ohaoldumsmile

canım 25 şubatta teslim olduysa...22 mayıs 2011 de askerliği bitio.o değişik bişi ilk başlarda bende yanlış sayardım:)))bu izinler falan aradan çıkınca bişiler oluo,benimde aklım pek ermiyor:)))ama 22 mayıs terhis tarihi olması lazım ona göre takvimden say bakimm kaç çıkacak:))

nisancımm nasılsın canımmm görüşemiyoruz...nasıl geçioo beklemek..

çok doğru söylüyosun tatlım kıslar lütfen askerlerimize moral verelim onların bizden daha çok ihtiyaçları var buna zemuszemus allah hepimizi askerlerimize sağsalim kavuştursun AAAAAAAAMMMMMMMMMMMNNNNNNNİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan

tugbacabuk kullanıcısından alıntı:
canım 25 şubatta teslim olduysa...22 mayıs 2011 de askerliği bitio.o değişik bişi ilk başlarda bende yanlış sayardım:)))bu izinler falan aradan çıkınca bişiler oluo,benimde aklım pek ermiyor:)))ama 22 mayıs terhis tarihi olması lazım ona göre takvimden say bakimm kaç çıkacak:))
kıslar teşkür ederim cevaplarınız için kaydirigubbakcemile5 ben en iyisi 460 dan düşim gene izinler süprizim olsun ohaoldumsmile hihoyyyt

saol kardeş, o kırmızı listemizin ve diğer renklerin biran önce yeşil olması dileğiyle, şafak kardeşlerime sevgiler ... kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

bu arada nisancım liste içinde teşekkürler çok güzel olmuş boshayallersmile allah başka ayrılık göstermesin hiçbirimize kaydirigubbakcemile

şafak 454 mafoldumben allahım şafak 1 dediğimiz günleride göster bize... amniiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn zemuszemus boshayallersmile

şafak 454 mafoldumben allahım şafak 1 dediğimiz günleride göster bize... amniiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn zemuszemus boshayallersmile

görürsün tatlım merak etme...ben eşimi ilk yolladığım gün allahım 460 GÜN dedim..dile kolay tam 460 gün nasıl geçer dedim..dayanamam dedim..ilk başlarda çok zoruma gitti,çok üzüldüm..çok ağladım..aaa sonra bi baktımkii şafak 78 olmuş..bi daha bi bakıcam ki aşkımı karşılamaya gidiyor olacağım..hergün saymayın şafağı..:)))haftada 1 bakın ...öyle daha tatlı oluyo karalaması:)))üstüste üstüste çiziosun ya bi tatlı oluyooo:)))üzülmeyin bu günler geçecek ve nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız..:lepi:

yada şöyle yapın benim taktiğimm:))) sayı çok olunca kulağa pek hoş gelmiyor açıkçası..eşim her aradığında bu kadar gün nasıl geçecek dio bahsettiğim rakamlar 400 lü günler..bunu gün gün saymak yerine hafta hafta sayalım dedim:))) sadece 66 haftacık göz açıp kapayıncaya kadar geçer dedimm...şu anda 10 haftam kaldı..böle daha motive olursunuz:))))

sağol canım benim :1hug: doğru söölüosun aslında arka arkaya karalamak daha tatlı olur ben geceden yazmıştım bide sabah kalkıp baktım gene aynı ay çok fena olmuştum valla o gün ohaoldumsmile 1 haftalık daha ii ama duramamki saymadan bilmiyorumkismile

sempatiksalakcinni benimki daha değişik sempatiksalakcinni bende şafak olarak her izin gününü düşünüom aslında boshayallersmile şimdilik şafak 64 :lepi: anaammmmmmmmm plakalara düşmüşüm :lepi: delikafadulden böle süper hissettim walla herkese tavsiye ederim bunu :dance: :teytey: hihoyyyt

demekkii yapabiliyormuşuz:))karalar bağlamaya gerek yok:)))zaten izne geldiği zaman şafak birden düşüo günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile..ama günler azaldıkça işte o zaman hiç geçmiyor....

tabi eğer yemin törenine gidebilirsem ki inşallllaaahhhh gidebilirim boshayallersmile şafak 22 hihoyyyt hihoyyyt turkbayragi :lepi: bizmiki bitti beaaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis

walla mı eyvahedigeldismile ama geçtiğimiz günleri düşünürsek moral olur o zaman demi ama:kedi:

tabi eğer yemin törenine gidebilirsem ki inşallllaaahhhh gidebilirim boshayallersmile şafak 22 hihoyyyt hihoyyyt turkbayragi :lepi: bizmiki bitti beaaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben gidemedim( çok uzaktı bilecikteydi bide ilçedeydi...çocukla zor olur die gitmedimm((

ben gidemedim( çok uzaktı bilecikteydi bide ilçedeydi...çocukla zor olur die gitmedimm((

benimde 1 yaşında kızım var olumunekankayizsmile napim biliom çok zor olacak hemde 8 saat ama uçakla gidersem 2 saat izmir 2 saat alaşehire otobüs 4 saat eeeee yolda geçen zaman yarıya inio bitenemi görimde 10 çocukla gene giderim walla olumunekankayizsmile :1hug: tabi inşallah herşey düşündüğüm gibi gider :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…