Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

turkbayragi

volverad - şafak 59 - Artvin - TEKİRDAĞ'a selam opuyorumnanaktan
ayazz - şafak 67 - ZONGULDAK'a selam opuyorumnanaktan
maiberf - şafak 67 - Erzurum - ZONGULDAK'a selam opuyorumnanaktan
tubyy - şafak 67 - ZONGULDAK'a selam opuyorumnanaktan
xzgi - şafak 67 - ZONGULDAK'a selam opuyorumnanaktan
iden - şafak 68 - AKSARAY'a selam opuyorumnanaktan
hilalce - şafak 70 - Kayseri - KARAMAN'a selam opuyorumnanaktan

tugbacabuk - şafak 72 - Erzurum - BATMAN'a selam opuyorumnanaktan
meg - şafak 144
_mucizem_ - şafak 165 - İstanbul
chimchime - şafak 170 - Tunceli
tatlikis - şafak 222 - Balıkesir

esinozkan - şafak 233
sametsevgi - şafak 240 - Gümüşhane
zbyd - şafak 249
nnisanyagmuruu - şafak 255 - Aydın
papatyaa88 - şafak 256 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 256 - Kayseri
busrae - şafak 357 - Erzurum
Babyke - şafak 358 - Kıbrıs / Lefkoşa
hayraniim - şafak 360 - Çanakkale
dadlu_qirl - şafak 361 - Muş
tutku03 - şafak 361 - Söğüt
Melike_B - şafak 363 - İzmit
HejaR12 - şafak 368 - Iğdır

susu_ - şafak 405 - Eskişehir
angelgozde - şafak 444 - Zonguldak / Devrek
kardelen44 - şafak 444 - Bilecik
burchecan - şafak 445 - Safranbolu / Karabük
Duygu.C - şafak 445
SYM__ - şafak 447
eftelyaecrin - şafak 448 - Manisa
mavimavimavi - şafak 448
maviye_sevdali - şafak 448

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 24 - turkbayragi- ERZİNCAN'a selam opuyorumnanaktan

zaman ilerlemio sanki hep aynı sayıyı sayıp duruorum ya

günayldın kıslar napıosunus bayanssulusmile opuyorumnanaktan

tatlikiz aradımı askerin kıs sormayim diom ama merk ettim naapimmeyvahedigeldismile CADIARZU

teşekkürler tatlım napıon nasılsın :hulya: opuyorumnanaktan

kıslar yemek yiyip gelcem yani inşallah gene uğrarım yanınıza öpyom hepinizi dadlu garular aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

YA BENİDE EKLERMİSİN BURAYA. SİİRT ŞUANDA ŞAFAK 251:) ne zaman okursan ona göre hesaplarsın şafağı :) tamam

allah kavuştursun canım:Saruboceq:

Saol canım Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun..:Saruboceq:
nefesimm:tatlım benim eşim tokatta piyade alayında 6 yıl çalıştı.çok güzel bir yere gidiyor nişanlın. hiç üzülme.tokatta yemin töreni olunca komutanlar ailelerle çok güzel ilgileniyor.

nişanlımda piyade eğitim tugayına gidicek Allah'ın izniyle..canım valla araştırıyorum kötü yorum pek yok ama tedirgin oluyo tabii insan..çook teşekkür ederim canım..:1hug:

allah sağsalim kavuştursun bitanem yerimseniben
AMİN hepimizi inşallah

bitanem bahsettiğin eftelya benmiyim tatlım bensem 21 şubatta aldı silüsü şimdi manisa alaşehirde :gitme: çok ösledim şimdiden yawsenağlama

canım sendin galiba bilmiyorumkismile şubatın 15inde belli olcak diye konuşmuştuk ama..
Allah kavuştursun canım..sağsalim gidip gelsin inşallah bütün askerlerimiz..:Saruboceq:

amin tatlım amin bütün askerlerimiz sağsalim gelsin allahın izniyle zemuszemus

canım eftelya 66 die bir arkadsımız var onun da eşi 8nisanda alıcak sülüsünü eşi tokta gtcekmiş...

kıslar sonunda bügün gönderdim aşkıma mektubu daha dogrusu kayınbabam sağolsun götürdü postaneye mektubu adım atamıyorum artık bide kıslar hiç adetim diildir ve yapanlarıda yaptıranlarıda hoş karşılamam ama allaha büyük konuşmican demekki ben asla yaptırmam diyodum ne yaptın şimdi demi?:roflol: anacım bu kocakarı ilaçları diye tabir edilen tedavi şekli var ya sempatiksalakcinni baktım ilaçların bi hayrı yok ben daha fena oluyom kaynanamla eltim beni bigüzel yere yatırdı başladılar ovalamaya ağrıyan yeri zeytin yağıyla baya beni inlete inlete avdular bi güzel artık gözlerimden yaş gemeye başladı acıdan kaynanam yeter bu kadar dedi allahtan aklinialirimsmile siyah kuru üzüm varya onu iyice dövdü macun gibi oldu zeytinyağıda ekledi iyice ısıttı ocakta sora belime sardı yarın bişiciğin lkalmaz damarın kalkmış senin dedi hadi bakalım hayırlısı inşallah geçer kıslar dua edin bana yaa boshayallersmile normalde ben korkarım bööle işlerden daha fena olur diye ama bu acı neleri kabul ettirio işte aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

hayrdr eftelyacım neyin var gecmış olsun

sağol tatlım aşkım gitti gideli anam dinim ağlıo valla böbreğim ağrıyodu 2 kere gittim doktora tahlil falan yapıldı böbreğin iltihaplanmış üşütmüşün dediler ilaç verdiler ama ben her geçen gün daha fena oluyom sabah yürüyemiodum bile ağrıdan yaa senağlama bide doktora gittiğimde düştüğümü söölemeyi unuttum malesef camı silerken düşmüştüm belimin üstüne ama 2 3 gün sora çıktı bu agrı düşmemeden soora acaba dedim düşmeden kaynaklaanan bişimi buğün gene doktora gidecektim kaynanam gilde bööle yaptı inşallah faydası olur hala çok ağrım var kaynanamın dediğine göre damarım kalkmış anlar biraz bu işlerden sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…