- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
ohhh 70 lerde bitioo çok şükür allahımmmm:))))))
bu topiğe ilk girdiğimde yeni gitmişti nişanlım askere sürekli ağlıyordum,o zaman serenapark vardı şafağı 60 falandı ona bitmiş artık ne güzel kavuşucaksınız diyodum..veeee şimdi bizim şafak 67 turkbayragi..bitmedi ama işte bitmiyo...allah tüm hasretlik çekenleri kavuştursun...
ya bu arada dün askerimi aradım cok komik bişey oldu :) işte aradığımda asker cıktı h.. ile görüşmek istiorum felan. oda yemekte dedi.bende of ama benım konusmam lazım bugün dedim. :) oda ben sölerim dedi. bende şimdi cagırır mısın dedim.oda kimsin dedi. kız arkadaşı dedim. tamam cagırıyım ozaman dedi. ama aradığımda sakın meşgul calmasın dedim :))))))))))) oda tamam dedi. gelince kendi telimi caldırsın ben ararım dedim.tamam dedi kapattık işte. sonra 5 dk sonra askerim geldi. noldu dedi.nerdeydın dedim. oda ya asker arkadaşım koşa koşa geldi. h.. kız arkadaşın arıyo acilmiş die :)))) bende yemeğimi yemeden geldim dedi :)))))))))) ayh cok güldüm yaww ...
aman aç kalsın nolcak zaten 5 kilo almış :) ye iç yat yapıoruz napalım oyusden alıorum. oraya gelince kilo vercem dio :) heraldeeeeeeeeee dedimmm :)
aman aç kalsın nolcak zaten 5 kilo almış :) ye iç yat yapıoruz napalım oyusden alıorum. oraya gelince kilo vercem dio :) heraldeeeeeeeeee dedimmm :)
ayy canım evet o eftelyaydı galiba..ay aynı zamanda gidiolar yani tokata..gelmio mu artık eftalya göremedim ben bi kaç gündür..
AMİN arkadaşım :Saruboceq:
evet canım o bayadır ugramıo eşiyle son vakitlerini degerlendirio sanırım az kaldı cnki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?