Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

25 şubatta teslim oldu tatlım ama bana şimdiden seneler geçti gibi geliyor çok ösledim ya neyseki hergün konuşuyoz ay yoksa mahvolurdum heralde :gitme: konuşuos ama genede çok öslüom nappiiimmm senağlama

sn 25 şubattan mı saymaya başladın canım

silüsten itibaren sayıyorsun canım...

silüsten itibaren sayıyorsun canım...

teşekkür ederim canım cevap için silüste 21şubat :) oh be buğün şafaktan 4 atladım :lepi: hihoyyyt yardım için çok teşekkür ederim kıslar a.s. nisancım silüste 21 şubat seni çok yoruyom dakkada bir değitiriyon benimkini ama bu sefer kesin heralde 448 demi a.s bi düzeltir misin ohaoldumsmile

ayy canım ohh ohh çok ii o0luo valla şafak kaç topciğine gelsene orda muhabbet koyu canım birazcıkda olsa için rahatlar biz ordayız :)

yok gene olmadı şafak proğramında 442 diyoo :uhm: CADIARZU oofffff sıkıldım ama artık kaç kıslar benim şafak yaa :roflol: silüs 21 şubat 25 de teslim oldu programda terhis tarihi 21,05,2011 diyo 30 gün izini kullandı olarak gösterdim çünkü kullanacak sonuç 442?CADIARZU biri bişi desin benim şafak kaaçççççç:sm_confused:

şafak sayacı ne yazıosa odur o zaman canımama bn yazarak saydım 449 oluo anlamdım ya
ay canım dur bnimmkinide hesaplayıver 14.07.2009 silüs tarihi 16.07.2009 teslim oldu canım izin kullanmadığında şafak kaç iizn kullandıpında şafak kaç oluo?

tatlım izin 30 gün kullanırsan şafak 223 biten gün 234 :lepi: terhis tarihi 14,10,2010 diyo kaydirigubbakcemile5 izin kullanmassan 14,09,2010 terhis tarihi biten gün 234 şafak 193 :lepi: tabi ben programın yalancısıyım :tomato: a.s izin kullandınız mı canım siz boshayallersmile

canım sadece dağıtım iznine geldi o kadar şafağım şu anda 226turkbayragi:çok üzgünüm:senağlama

ohhh tatlikis... 200leride bitirdin... Allah bizede bu gunleri gosterir insallah..
haydi bakalimmm plakalara az kaldi senin icin.. Allah birazcik daha sabir versin..

$afak 362

Nisanncımmm.. benim şafaı bugun için 365 olarak yazarmısın listeye sevgilimle konuştum dogrusu buymuş yani bikaç gün daha düşmüş oldum şafaktan bu bile beni okadar mutlu ettikii ahhh ahhhhh

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=365 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

Son düzenleme:
arkadaşlar şöyle bir baktımda yazanlar genelde bekar bizlerin işi daha zor bence hele birde çocuk olunca ama yinede şükrediyorum uzun dönem olmadığı için çünkü çok zor ayrılık allah herkesin askerini korusun hayırlısıyla gelirler inşallah.

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=364 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

şafak 146:Saruboceq:
çabuk geç zamannnboshayallersmile

kızlar nişanlımın gidiceği yer belli oldu nisanda silüs alıcak..tokata gidiyor..

eftalyaydı sanırım eşinin gidiceği yer belli olucaktı bizimle aynı zamanlarda ne oldu bilginiz var mı??

birde tokatta askerlik yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…