yok canım unutmam olur mu öle şey 7 ayımız var canım daha valla bn burda düğün şafağımı şayarım asker yolu bekliomuş gibi unutmam valla sizi o kadar zaman burda şafakları yicez hep beraber dertlerimizi paylaşıcz sonra unutmak olmaz bnim bu site vazgeçilmezim oldu valla
aynen öyle oldu valla şimdi şafak sayıyoruz
sonra çeyiz toplayacağız
sonra düğün şafağı
sonra +18 bölümü :kedi:
sonra Hamilelik bölümü
sonra zayıflama bölümü
sonra çocuğum okula başladı
diş çıkarıyo filan yok yok ki sitede kaydirigubbakcemile3
ya tuğba sen evliyken 15 aymı bekledin
helal olsun sana valla kolay işdeğil ama merak etme 65 gün nedirki bitirdiklerinin yanındaa
of yaa yazdıklarını okuyunca içim daraldı benim eşim 8 nisanda gidio 7 aylık oğlum var ve kaza sonucu 5 hafta 3 günlükte hamileyim bırakın gülmeyi elimi kaldırasın yok kimseyle konuşmak içimden gelmio sürekli yanlız kalmak istiyorum ne yapacam diorum kendi kendime sürekli yaaevet tatlım evliyken 15 ay bekledim:)))bide dünyalar tatlısı bi oğluşum var 2 yaşında:))bekliyoruz babamızı..bazen o kadar çok yanında olmasına ihtiyaç duyuyorsunki anlatamam(ama elden bişi gelmiyor be güzelim..saydık 400 günü..bekliyoruz 2 ayımız kaldı..sende evlisin sanırım..sanada çok zor geliyordur eminim bundan...boshayallersmile
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
askerleriniz nasıl
of yaa yazdıklarını okuyunca içim daraldı benim eşim 8 nisanda gidio 7 aylık oğlum var ve kaza sonucu 5 hafta 3 günlükte hamileyim bırakın gülmeyi elimi kaldırasın yok kimseyle konuşmak içimden gelmio sürekli yanlız kalmak istiyorum ne yapacam diorum kendi kendime sürekli yaa
of yaa yazdıklarını okuyunca içim daraldı benim eşim 8 nisanda gidio 7 aylık oğlum var ve kaza sonucu 5 hafta 3 günlükte hamileyim bırakın gülmeyi elimi kaldırasın yok kimseyle konuşmak içimden gelmio sürekli yanlız kalmak istiyorum ne yapacam diorum kendi kendime sürekli yaa
günaydın nisancımm..valla tatlım şu günler biran önce geçse daha da iyi olcass:))sen nasılsın bakalım seninde az kaldı gibi..
ayy canım ya allah şimddiden sabır versin ama bak oğluşun var zamanın nasıl geçtiğini anlamzsın emin ol bizlerde burdayız konuşarak derteleşerek bu şafaları yeriz hep beraber dert etme bak ne güzel hamilesin sevinmelisin bnce hem bu yalnızlık belki hamileliğin veridği bişeydir.canım sorun etme bir an önce yapıp gelsin canım
haklısın bende 2 bebişle anlamıyacağım ama böle düşünürken nefes bile alamıyorum eşim gidince evden ayrılmıyacağım hemen 2 hafta sonra filan k.valideme geçeceğim sonra doğuma kendi evime geleceğim inş böle bazen yanlız kalınca hep düşünüorum neler beklio beni eşim yokken bazı insanlarla nasıl idare edeceğim filan diorum ama bi başlasa sonu gelecek inş çok saol canım yorumun için :1hug::1hug:canım benim yaa(allahın izniyle giderr gelir inşallahh (ya evliyken zor oluyor..çünkü hayatın yükünü beraber paylaşırken biranda tüm sorumluluk senin üstüne kalıyor,çocuk olmasa belki o kadar zor olmaz..ama işin içinde çocuk olunca zorlanıyorsun tatlım..yükün ağır geliyor bazen taşıyamayacak oluyorsun (eşine hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyorsun..ona da sorunlarını anlatamıyorsun çünkü elinden gelen hiç bişi olmuyor,sırf strese girmesin morali bozulmasın die kendi kendine halletmeye çalışıyorsun,maddi manevi her yönden..ben eşimi yollarken inanamıştım şaka gibi gelmişti..onu yollayıp eve döndğümde çok kötü olmuştum (dün akşam yanımda yatan adam artık yoktu (çok ağladım 1 hafta falan alışamadım..sonra ister istemez bazı şeylerin farkına varıyorsun..hayatta bitmez dedim 460 gün...hatta eşim izinlere geldiğinde şaka gibi rüya gibi geliyordu bana..aaa sonra bi baktımkii 460 sayarken 60 ları saymaya başlamışım:))yani tatlım bi şekilde geçiyor..nasıl geçti diye sorarsan arkama baktığımda geçirdiğim 400 günle ilgili hiç bişi hatırlamıyorum..zaman akıpp gidiyor canım.. o yüzden sıkma o güzel canını..kalan günlerinizin tadını çıkarttın...boshayallersmile
haklısın bende 2 bebişle anlamıyacağım ama böle düşünürken nefes bile alamıyorum eşim gidince evden ayrılmıyacağım hemen 2 hafta sonra filan k.valideme geçeceğim sonra doğuma kendi evime geleceğim inş böle bazen yanlız kalınca hep düşünüorum neler beklio beni eşim yokken bazı insanlarla nasıl idare edeceğim filan diorum ama bi başlasa sonu gelecek inş çok saol canım yorumun için :1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?