Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

aynen öyle oldu valla şimdi şafak sayıyoruz
sonra çeyiz toplayacağız
sonra düğün şafağı
sonra +18 bölümü :kedi:
sonra Hamilelik bölümü
sonra zayıflama bölümü
sonra çocuğum okula başladı
diş çıkarıyo filan yok yok ki sitede kaydirigubbakcemile3

hehehehehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alemsin valla kızz ayy allah napmaya seni

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=355 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

volverad - şafak 52 - Artvin - ORDU'ya selam opuyorumnanaktan
maiberf - şafak 60 - Erzurum - TOKAT'a selam opuyorumnanaktan
tubyy - şafak 60 - TOKAT'a selam opuyorumnanaktan
xzgi - şafak 60 - TOKAT'a selam opuyorumnanaktan
ayazz - şafak 61 - TRABZON'a selam opuyorumnanaktan
iden - şafak 61 - TRABZON'a selam opuyorumnanaktan
hilalce - şafak 63 - Kayseri - ŞANLIURFA'ya selam opuyorumnanaktan
tugbacabuk - şafak 65 - Erzurum - VAN'a selam opuyorumnanaktan

meg - şafak 137
_mucizem_ - şafak 159 - İstanbul
chimchime - şafak 163 - Tunceli
tatlikis - şafak 187 - Balıkesir
esinozkan - şafak 226

sametsevgi - şafak 233 - Gümüşhane
zbyd - şafak 242
esmerimm - şafak 244 - Siirt
nnisanyagmuruu - şafak 248 - Aydın
papatyaa88 - şafak 249 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 249 - Kayseri
busrae - şafak 350 - Erzurum
Babyke - şafak 351 - Kıbrıs / Lefkoşa
hayraniim - şafak 353 - Çanakkale
dadlu_qirl - şafak 354 - Muş
tutku03 - şafak 354 - Söğüt
Melike_B - şafak 356 - İzmit
HejaR12 - şafak 361 - Iğdır

susu_ - şafak 397 - Eskişehir
angelgozde - şafak 431 - Zonguldak / Devrek
kardelen44 - şafak 437 - Bilecik
burchecan - şafak 438 - Safranbolu / Karabük
Duygu.C - şafak 438
SYM__ - şafak 440
eftelyaecrin - şafak 441 - Manisa
mavimavimavi - şafak 441
maviye_sevdali - şafak 441

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 17 - turkbayragi- ÇANAKKALE'ye selam opuyorumnanaktan

Günaydın canlar
Tokata Slm gönderenlerin slmlarını alıyım :)))
bendende Trabzona slm Ş:61

şu nisan ayına bi girseydik hayırlısıyla:)))mart uzadı gitti ya ne bitmess aymışş:)))bazı aylar çok çabuk geçior bazıları tıkanıp kalıyor:))hele son günler hiç mi hiç geçmiyor..400 leri 300 leri sayarken daha hızlı geçiyodu valla:))artık kabakk tadı vermeye başlıoo::))65 gün sanki 6,5 ay gibi gelio bana..

ya tuğba sen evliyken 15 aymı bekledin
helal olsun sana valla kolay işdeğil ama merak etme 65 gün nedirki bitirdiklerinin yanındaa

volverad - şafak 51 - Artvin - NıĞDE'ye selam opuyorumnanaktan
maiberf - şafak 59 - Erzurum - TEKıRDAĞ'a selam opuyorumnanaktan
tubyy - şafak 59 - TEKıRDAĞ'a selam opuyorumnanaktan
xzgi - şafak 59 - TTEKıRDAĞ'a selam opuyorumnanaktan
ayazz - şafak 60 - TOKAT'a selam opuyorumnanaktan
iden - şafak 60 - TOKAT'a selam opuyorumnanaktan
hilalce - şafak 62 - Kayseri - TUNCELı'ye selam opuyorumnanaktan
tugbacabuk - şafak 64 - Erzurum - UŞAK'a selam opuyorumnanaktan

meg - şafak 136
_mucizem_ - şafak 158 - ıstanbul
chimchime - şafak 1623 - Tunceli
tatlikis - şafak 186 - Balıkesir
esinozkan - şafak 225

sametsevgi - şafak 232 - Gümüşhane
zbyd - şafak 241
esmerimm - şafak 243 - Siirt
nnisanyagmuruu - şafak 247 - Aydın
papatyaa88 - şafak 248 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 248 - Kayseri
busrae - şafak 349 - Erzurum
Babyke - şafak 350 - Kıbrıs / Lefkoşa
hayraniim - şafak 352 - Çanakkale
dadlu_qirl - şafak 353 - Muş
tutku03 - şafak 353 - Söğüt
Melike_B - şafak 355 - ızmit
HejaR12 - şafak 360 - Iğdır

susu_ - şafak 396 - Eskişehir
angelgozde - şafak 430 - Zonguldak / Devrek
kardelen44 - şafak 436 - Bilecik
burchecan - şafak 437 - Safranbolu / Karabük
Duygu.C - şafak 437
SYM__ - şafak 439
eftelyaecrin - şafak 440 - Manisa
mavimavimavi - şafak 440
maviye_sevdali - şafak 440

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 16 - turkbayragi- BURSA'ya selam opuyorumnanaktan

Günaydınlarrr Ş:60 Tokatıma slm :)) bu gün benim memleketteyiz askerde askerlerin sırtına binerlermiş yada çay ısmarlatırlarmış bugünde çaylar benden =)))

ya tuğba sen evliyken 15 aymı bekledin
helal olsun sana valla kolay işdeğil ama merak etme 65 gün nedirki bitirdiklerinin yanındaa

evet tatlım evliyken 15 ay bekledim:)))bide dünyalar tatlısı bi oğluşum var 2 yaşında:))bekliyoruz babamızı..bazen o kadar çok yanında olmasına ihtiyaç duyuyorsunki anlatamam(ama elden bişi gelmiyor be güzelim..saydık 400 günü..bekliyoruz 2 ayımız kaldı..sende evlisin sanırım..sanada çok zor geliyordur eminim bundan...boshayallersmile

of yaa yazdıklarını okuyunca içim daraldı benim eşim 8 nisanda gidio 7 aylık oğlum var ve kaza sonucu 5 hafta 3 günlükte hamileyim bırakın gülmeyi elimi kaldırasın yok kimseyle konuşmak içimden gelmio sürekli yanlız kalmak istiyorum ne yapacam diorum kendi kendime sürekli yaa

ayy canım ya allah şimddiden sabır versin ama bak oğluşun var zamanın nasıl geçtiğini anlamzsın emin ol bizlerde burdayız konuşarak derteleşerek bu şafaları yeriz hep beraber dert etme bak ne güzel hamilesin sevinmelisin bnce hem bu yalnızlık belki hamileliğin veridği bişeydir.canım sorun etme bir an önce yapıp gelsin canım

canım benim yaa(allahın izniyle giderr gelir inşallahh(ya evliyken zor oluyor..çünkü hayatın yükünü beraber paylaşırken biranda tüm sorumluluk senin üstüne kalıyor,çocuk olmasa belki o kadar zor olmaz..ama işin içinde çocuk olunca zorlanıyorsun tatlım..yükün ağır geliyor bazen taşıyamayacak oluyorsun(eşine hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyorsun..ona da sorunlarını anlatamıyorsun çünkü elinden gelen hiç bişi olmuyor,sırf strese girmesin morali bozulmasın die kendi kendine halletmeye çalışıyorsun,maddi manevi her yönden..ben eşimi yollarken inanamıştım şaka gibi gelmişti..onu yollayıp eve döndğümde çok kötü olmuştum(dün akşam yanımda yatan adam artık yoktu(çok ağladım 1 hafta falan alışamadım..sonra ister istemez bazı şeylerin farkına varıyorsun..hayatta bitmez dedim 460 gün...hatta eşim izinlere geldiğinde şaka gibi rüya gibi geliyordu bana..aaa sonra bi baktımkii 460 sayarken 60 ları saymaya başlamışım:))yani tatlım bi şekilde geçiyor..nasıl geçti diye sorarsan arkama baktığımda geçirdiğim 400 günle ilgili hiç bişi hatırlamıyorum..zaman akıpp gidiyor canım.. o yüzden sıkma o güzel canını..kalan günlerinizin tadını çıkarttın...boshayallersmile

günaydın nisancımm..valla tatlım şu günler biran önce geçse daha da iyi olcass:))sen nasılsın bakalım seninde az kaldı gibi..

çok şükür yarıladık bizde cnm
günler bian önce geçsin bitsin die dua ediyorum
çok özledim
işi gır gır şamataya vurduyorum çoğunlukta ama inanılmaz özlüyorum
durup düşününce kötü oluyorum
bişilerle oyalanmaya çalışıyorum hemen

haklısın bende 2 bebişle anlamıyacağım ama böle düşünürken nefes bile alamıyorum eşim gidince evden ayrılmıyacağım hemen 2 hafta sonra filan k.valideme geçeceğim sonra doğuma kendi evime geleceğim inş böle bazen yanlız kalınca hep düşünüorum neler beklio beni eşim yokken bazı insanlarla nasıl idare edeceğim filan diorum ama bi başlasa sonu gelecek inş çok saol canım yorumun için :1hug::1hug:

sana bişe sölim mi bn 1 ay konuştum ve gitdi askere bana o kadar çk koyduki anlatamam sana ne güzell tamda bana göre birini bulmuşken askere göndermek o kadar çk koyduki anlatamam nasıl geçicek die düşünerk kafayı yiyodum ama inan öle böle geçmiş zamanımız şafağmız:186 canım ilk başlarda zorlanıcaksın ama üzülmeye değmez sonuçta arıcak seni sn onu arıcaksın ve böylelikle geçip gidicek ve bibakmışsınki allahın izniyle sağsalim yapıp senin çoxuklarının yanına gelmiş kötü düşünme kötü şeyler olmasın hep ii düşün yeni doğucak çocuğunuzu düşün nasıl hazırlıklar yaparım 7 aylık oğlunla ilgilen et hayata küsme senin arkadnda bir oğlun eğer ka.validen sornlu felansa hiç takma onlarla görüşme ailenin yanında dileiğin gibi yaşa hayatın tadını çıkar oğlunla çık gez oda senin arkadaşın olmuş olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…