Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

rica ederim tatlım..ama sana tavsiyem çok yalnız kalma..allahtan ben çalışıyorum bi şekilde zaman geçiyor ama sanırım sen evdesin..kalabalık ortamda,annende k.validende,vs..böle kalabalık yerlerde zaman daha çabuk geçiyor..arada bi geç evine değişiklik olur ama dediğim gibi yalnız kaldıkça zaman geçmiyor..kendine uğraş bul,maksat zaman geçsin..canını hiçç sıkma dediğim gibi..şimdi içinden diosundur ne güzel bitirmişler..bende acaba o günleri görebilirmiyim die:))dimi bunu duyabiliyorum:))çünkü aynısını bende derdim:))geçen eşimin dönüş biletini almaya gittim..bilet şirketindeki kız yolcu askermi dedi:))bende evet eşim askerde dedim:))kızın da nişanlısı gitmiş askere 4 ay olmuş:))bana kaç günü kaldı dedi:))bende 2 ay dedim :))kızın bana öle bi bakışı vardıkii:)))))resmenn kıskançlıktann yolacaktıı benii:)))zamanında aynı şeyleri bende yaşamıştım:))güzel şeyler bunlar..bazen ayrılık iyidir,sevgiyi kuvvetlendiriyor..kadir kıymet bildiriyor bundan emin ol canımm..ilerde beraber paylaşacağınız güzel anılar bunlar...boshayallersmile

canlarım çok tşk ederim çok saolun gerçekten birazda olsa rahatlaqdım ztn tubacım k.validemde kalacağım evde kaynımda var kardeşim gibi severim o bana araba sürmeyi filan öğteiyim dedi hem zaman geçer hemde öğrenmiş olursun dedi öle işte cnmlarım

hıhh bak işte ne güzel:))) zaten kocan gelene kadar tır sürmeyi bile öğrenirsin:))))delikafadulden

[B[/B]

yine iyi siz müracat etceksiniz bi bekleme süreciniz olacak:))benim eşim tecilini bozdurmak için gittiğinde 22 şubattı..22 sinde tecili bozdurduk adamı 24 ü sabahı götürdüler:))) eşşekten düşmüş karpuza döndük yemin ederim:))ben de içimden diorumki ne güzel tecili bozdurur 1 ay filan anca alışırım bu askerlik mevzusuna:))anaa bide baktımki ertesi güne kocayı alıp götürdüler:))))delikafadulden

hehehehe:roflol::roflol:ayy ne kötü olmuşsunudrr ama bak 64 şafağın ahh bnde geleydim o güne ya bnde bir ay konuştuk askere gitti tamda zamanıydı dediydim varya ne ağlamıştım

hehehehe:roflol::roflol:ayy ne kötü olmuşsunudrr ama bak 64 şafağın ahh bnde geleydim o güne ya bnde bir ay konuştuk askere gitti tamda zamanıydı dediydim varya ne ağlamıştım

ayyy canımm çiçeği burnun çiftler siziiii:))) çok kötü olmuş valla..allah hepimize sabır versinn....turkbayragi

ayyy canımm çiçeği burnun çiftler siziiii:))) çok kötü olmuş valla..allah hepimize sabır versinn....turkbayragi

çiçeği burnun çiftler siziiii bu lafını pek çk sevfim:))amin canım off zamanda geçmio ayy daha şafak:186 100 lerden kurtulsaydım plakalara geçeydim ya sabırsızlıkla bekliorum o günü

canım ben evli deilim ya o bi şakadan kalma evli objesi :))
17 maysıta gelio aşkım 13 haziranda düğün kısmetse ama evli gibi bişeydik yediğimiz içtiğimiz aayrı gitmezdi çok zorlandım ha tabi yine sizin kadar uzun sürmedi kısa dönemdi ama işte birgün bile zor (

o çok kötü oluyo işte ya
bi arkdşım bozdurmaya gidiyo
ve ertesi sabah teslim olman gerkeiyo diolar
eve dönerken bileti alıyo ve ailesine ben yarın teslim oluyorum dio
annesi yazık şok olmuş

Şükürr ßugundeee bitti sayılır 2 saat sonra günüde bitirmiş olucaz :)

Nisancım canım ayrıca benim Askerimii bingöle yolladılar degişirmisin yerii ..

Ahh ahh çok özledimmm.. orada ne kantin varmış ne ankesörlü tel çadırda kalıyolar yaaa off offf

ßi 300lerden kurtulsammm yaaaa

:Saruboceq:turkbayragi :teytey:Şafak=353 :teytey: turkbayragi:Saruboceq:

:asigim: ALLAH'm Seni Hep Korusun Aşkım! :asigim:

Seni Çok Seviyorum..Kalbim..Ruhum...!:asigim:

turkbayragi >>>>> Bir Gün GeliceK...Bir Gün Kalıcak <<<<< turkbayragi​

cnm hayıırlısı olsun inş
allah tez zmnda sağ salim kavuşmak nasp etsin
değiştiriyorum cnm yerini

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

volverad - şafak 50- Artvin - NEVŞEHİRE'e selam opuyorumnanaktan
maiberf - şafak 58 - Erzurum - SİVAS'a selam opuyorumnanaktan
tubyy - şafak 58 - SİVAS'a selam opuyorumnanaktan
xzgi - şafak 58 - SİVAS'a selam opuyorumnanaktan
ayazz - şafak 59 - TEKİRDAĞ'a selam opuyorumnanaktan
iden - şafak 60 - TOKAT'a selam opuyorumnanaktan
hilalce - şafak 61 - Kayseri - TRABZON'a selam opuyorumnanaktan
tugbacabuk - şafak 63 - Erzurum - ŞANLIURFA'ya selam opuyorumnanaktan

meg - şafak 135
_mucizem_ - şafak 157 - İstanbul
chimchime - şafak 161 - Tunceli
tatlikis - şafak 185 - Balıkesir
esinozkan - şafak 224

sametsevgi - şafak 231 - Gümüşhane
zbyd - şafak 240
esmerimm - şafak 242 - Siirt
nnisanyagmuruu - şafak 246 - Aydın
papatyaa88 - şafak 247 - Adıyaman
umudayolculuk01 - şafak 247 - Kayseri
busrae - şafak 348 - Erzurum
Babyke - şafak 349 - Kıbrıs / Lefkoşa
hayraniim - şafak 351 - Çanakkale
dadlu_qirl - şafak 352 - Bingöl
tutku03 - şafak 352 - Söğüt
Melike_B - şafak 354 - İzmit
HejaR12 - şafak 359 - Iğdır

susu_ - şafak 395 - Eskişehir
angelgozde - şafak 429 - Zonguldak / Devrek
kardelen44 - şafak 435 - Bilecik
burchecan - şafak 436 - Safranbolu / Karabük
Duygu.C - şafak 436
SYM__ - şafak 438
eftelyaecrin - şafak 439 - Manisa
mavimavimavi - şafak 439
maviye_sevdali - şafak 439

turkbayragi - sametsevgi - mehtap 15 - turkbayragi- BURDUR'a selam opuyorumnanaktan

((( 59 ama yaaa
:):)):)
bir gün bile nasıl çok görünüyo bak şu halimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…