Asker Eşleri

oyle canım kurtuluytosun ya o yeter valla sıkıldım bende tasınsak dıyorum cumartesıyede var daha evde camlar gaste kagıdı ıle ortulu esyalar toplandı of hep sıkıntı valla

günaydıııııın ablam seninde kandilin mubarek olsun ablam dualar edin ne olur bizlere ....iyi haftalar diliyorum herkeze ...yorgunluktan ölüyorummm arkadaşımın dügünü vardı yorgunluktan ölüyorum

günaydıııııın ablam seninde kandilin mubarek olsun ablam dualar edin ne olur bizlere ....iyi haftalar diliyorum herkeze ...yorgunluktan ölüyorummm arkadaşımın dügünü vardı yorgunluktan ölüyorum

günaydın eylemcim seninde kandilin mübarek olsun canım tüm dualar bizlerle olsun çokkk oynadın yine değilmi cadı kızzz opuyorumnanaktan :dance:

mrb hrkesin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah allah herşeyi gönlünüzce versin öptüm by by by

kızlar bende geldımmmmmmm

hayırlı kandıllerrr sızleredeee :))) yuce rabbım daha nıce kandıller gormeyı nasıp etsın

ohh eylem hanım dugunlere gıt yorul bıde yorgunum de bıde bana dıyosunuz gezentı dıye :)))) bak ben evımdeyım canım

evet handan ablam çok oynadım hiç oturmadan :):) arkadaşımız sivazlı oldugu için pek fazla kalabalık yoktu oyüzden ilk öncü olarak bizdik 3 arkadaş sürekli oynayan :):) kız cadııııı i
bi gün evinde durdun die gezmiyormu oldun he kime yutturuyosun kimbilir nerelede gezcen gece ye kadar :):):)

gunaydın canlarım nasılsınız
dun gıremedım gec geldık eve orucluyum dıye esım ıftara goturdu donerkende karakoldan arkadasına yakalandık ılla cay ıcelım dedı gece 12 yaptık :))) gelıncede fılm faslı yaptık uyuya kalmısız

tulaycım ne guzel ne kadar sık bulusuyosunuz

günaydın esmacımmm allah kabul etsin canım ne yedin kızzz yemekteeee sempatiksalakcinni

günaydın herkeze fıstıklarım

günaydın eylemcim ne haber

bugün serpilimizin düğünü varrr ..allahım mutlu mesut eder işallah

ayy ewet ya kızımız evleniyor verdik ilk fireyi bakalım allah mesut etsin bir ömür boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…