Asker Eşleri

kilosu kadar altınmı istiyosun abla vay vay vay kalsın ozaman abla hazır bulmuşken böyle dünür ben işinizi bozmayayım

heee ya kilosu kadar istiyom kuzummmmm
wallaha ben istedim okey dedi ebuşşşş
dur kızzzz ebuş ikinci oğlanı da sana doğurur o zaman onuda senin kıza alırız

bugazla gece kocişini görürsün sen rüyanda:teytey:tamam canım sen duşunu al bende geleyim sırtına keseyedelikafadulden bende bi duş alayım ya tulum peyniri gibikokarım sonra

yok kız ablaaaaaa ben ebruya kızmı veririm gelin kaynana topragındankaydirigubbakcemile3kızımı bikemik bideri bırakır gelsende vazgeç budünürlükten

yok kız ablaaaaaa ben ebruya kızmı veririm gelin kaynana topragındankaydirigubbakcemile3kızımı bikemik bideri bırakır gelsende vazgeç budünürlükten

yokkkk ebuş yapmaz hatta kilo bile aldırır begüme .... zemuszemus
verdim bir kereeeee ucunda altınlar var olmazzzzzz sempatiksalakcinni

elmasım allah yardımcın olsun canım sende biraz kızı anana bırak kocişle kaççççç denizlere kumsallara kimseye hesapda verme:)bakarsın ikinciyi tutturursun

1-2 gün gideriz sanırım mersinde denize...kızımı nasıl bırakayım şekerim babaıs onu çook özledi..hem oda babam denize götürcek beni diye sayıklıyo kuzum.bundan sonra anca beraber kanca beraber...aman aman ikinci beklesin biraz daha büyük söylemeyimde..bu iki seneyi telafi etmem lazım ..ondan sonra düşünürüz..bakarsın bizim ikinci olana kadar senin birinci gelir dünyaya:))))))lülülülülülü

tabiki sağlık olsun canımcım gerisi zaten hallolur ... yine bekleme diyon yani ..olsun be elmascım sonuçta kavuşacaksınız işte... bizler ne güne duruyoruz burada tabiki seni dinleyip dertleşeceğiz ..sen duşunu al şimdi dinlen biraz bakalım bende kaçacam şimdi uykum geldi benimde ..
aşkını yesinler senin emiiiii kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

bende gideyim duşumu alayım uzanayım biraz:))))iyi geceler tatlıların bolşekerlisi ablam

hadi sende git tükkanı ben kapatırım bu gece sempatiksalakcinni
sanada iyi geceler cadı kızımmmm opuyorumnanaktan

sağol ablacım iyiki varsınız..zaten bura olmasa daha çok sıkılırdım.:teselli:çok öpüyorum hepinizi iyi geceler..

heee ya kilosu kadar istiyom kuzummmmm
wallaha ben istedim okey dedi ebuşşşş
dur kızzzz ebuş ikinci oğlanı da sana doğurur o zaman onuda senin kıza alırız

kızlara oğlan dogurulur haaaannııımmmm :))) heheh sız kızları uretın bende erkeklerı :))) altın az bılem gelır gelinimee...
yaaa demek öle... zaten ben begenırsem alırım kızını baska turlu olmazzzdıııı :1closedeyes:

yokkkk ebuş yapmaz hatta kilo bile aldırır begüme .... zemuszemus
verdim bir kereeeee ucunda altınlar var olmazzzzzz sempatiksalakcinni

yapmam ablam sen bakma eyleme aramızı bozmaya calısıyor hain gacıı :)) kıskanıyorum ebruyu benım kızımı secmıyo almıo ogluna demıyorda hıh:dilcikar:

gunaydın kızlarrr ohhh kaynatmıssınız baya bı ama tam okuymadım umarım ıyı seylerdır :)

elmascım canım benım az kaldı be tatlım bılıyorum sende az kaldın ama dayanmaktan baska care yok kuzum gelecek guzel gunler adına balım bıraz daha sabır uzme kendını ınan sen oyle olunca ben bıle burda kotu oluyorum gul canım sen az kaldııı esın gelecek hayırlısıyla

ebrucum bızdede hep erkek oluyo en buyuk ablam kız olacak dıye yaptı yaptı 5 tane oglu var pes ettı aartık yapmıyoo :) abımın 2 tane oglu benım 1 oglusum ılk ıste ablamın 1 oglan 1 kızı oldu ne kıymetlı kızımız anlatamam :))

günaydınlaarrrr..oohh dinlendim bugün valla..10 da kalktım ne zamandır yatmamıştım bu saate kadar çocuk olunca yatılmıyo tabi..bugünde anneannesi erken kalkmıştır:)

kahvaltımıda yaptım keyifli keyifli..kızımda birazdan gelir dedesi getircekmiş..

sağol esmacım az kaldı çok şükür..

bızde de ben bozdum :))) sanırım benım oglusum da kıymetlı olacak :))

herkesı opuyorum kocamann

çakılım tatlışım hosgeldın kuzum... nerelerdesın canısı... ben yıne topiğin yalnız kadını :)) msnde de goremedm senı...

hoşbuldum canım benim Şeniz vallahi sorma kuzu yaa bu aralar abimin elinden pcyi alamıyorum vallahi 1-2 saat ancak girebiliyorum eğer kalkarsa klava: o yüzden denk gelmemışizdir tatlım zaten bu aralar beni göreni direk cennete alıyorlarmış :roflol::roflol: sen nasılsın bitanem yeğenim nasıl?dikkat ediyorsun dimi kendine havalarda çok sıcak vallahi aklım sende kalıyor :1hug:

mrb adaşımm hoşbulduk tatlım....teşekkür ederim allahım hepimize mutluluk sağlık versin inşallah:Saruboceq:

aminnn canım :Saruboceq:

gülşah 1 ben oluyorum galiba kaydirigubbakcemile3 bende sizi çooook özledim tatlım yaa Şeniz Şeniz nasılsın bakalım?düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?

ahh nerde yanlızlıktan patlamak üzereyim.lojmanda kimsecikler yok herkes eşiyle gezmelere gitmiş sanırım.yatıp uyuyorum bu gidişle fil gibi olucam
sen nasılsın taşındınmı

saoll çakılcımm ııyız cok sukur cnm...

pelıncım bende senın gıbıyım cnm,lojmanda kımse yok tekim ve dagın tepesındeyım evde oturma kuzu cık gez dolas carsıda hareket edersın bölece,ben hadı ımkanım yok dagın basında ama sen cık kuzu degerlendır...

ablam optum senı

demi yani ebuşum çakıldı kaldı evin içinde tülaycım çıksun biraz dolaşsın ne güzel bende çok öptüm kuzummmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…