- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.109
- 1.423
- 60
kilosu kadar altınmı istiyosun abla vay vay vay kalsın ozaman abla hazır bulmuşken böyle dünür ben işinizi bozmayayım
öyle ablam sağlık olsun da..çok yıprandık ama..
hayalim beraber binip gitmekti ..önce o gidicek ben yine beklemede kalıcam ya kaynanamlarda o sinirimi bozuyo..neyse ..boşver benim bu derdim konuş konuş aynı..bitince hep berber rahatlıcaz kurtulcaksınız benden:))))))))
gidip bir duş alayım sıcak bastı valla. sonrada misler gibi uyuyayım..dinlenmeye ve uyumaya ihtiyacım var..bugece yalnız kalmak iyi geldi bana...bide güzel aşk filmi, izledim..aşkım depreştiiii...
yok kız ablaaaaaa ben ebruya kızmı veririm gelin kaynana topragındankaydirigubbakcemile3kızımı bikemik bideri bırakır gelsende vazgeç budünürlükten
elmasım allah yardımcın olsun canım sende biraz kızı anana bırak kocişle kaççççç denizlere kumsallara kimseye hesapda verme:)bakarsın ikinciyi tutturursun
öyle ablam sağlık olsun da..çok yıprandık ama..
hayalim beraber binip gitmekti ..önce o gidicek ben yine beklemede kalıcam ya kaynanamlarda o sinirimi bozuyo..neyse ..boşver benim bu derdim konuş konuş aynı..bitince hep berber rahatlıcaz kurtulcaksınız benden:))))))))
gidip bir duş alayım sıcak bastı valla. sonrada misler gibi uyuyayım..dinlenmeye ve uyumaya ihtiyacım var..bugece yalnız kalmak iyi geldi bana...bide güzel aşk filmi, izledim..aşkım depreştiiii...
bende gideyim duşumu alayım uzanayım biraz:))))iyi geceler tatlıların bolşekerlisi ablam
kızlara oğlan dogurulur haaaannııımmmm :))) heheh sız kızları uretın bende erkeklerı :))) altın az bılem gelır gelinimee...
heee ya kilosu kadar istiyom kuzummmmm
wallaha ben istedim okey dedi ebuşşşş
dur kızzzz ebuş ikinci oğlanı da sana doğurur o zaman onuda senin kıza alırız
yaaa demek öle... zaten ben begenırsem alırım kızını baska turlu olmazzzdıııı :1closedeyes:yok kız ablaaaaaa ben ebruya kızmı veririm gelin kaynana topragındankaydirigubbakcemile3kızımı bikemik bideri bırakır gelsende vazgeç budünürlükten
yokkkk ebuş yapmaz hatta kilo bile aldırır begüme .... zemuszemus
verdim bir kereeeee ucunda altınlar var olmazzzzzz sempatiksalakcinni
ebrucum bızdede hep erkek oluyo en buyuk ablam kız olacak dıye yaptı yaptı 5 tane oglu var pes ettı aartık yapmıyoo :) abımın 2 tane oglu benım 1 oglusum ılk ıste ablamın 1 oglan 1 kızı oldu ne kıymetlı kızımız anlatamam :))
çakılım tatlışım hosgeldın kuzum... nerelerdesın canısı... ben yıne topiğin yalnız kadını :)) msnde de goremedm senı...
mrb adaşımm hoşbulduk tatlım....teşekkür ederim allahım hepimize mutluluk sağlık versin inşallah:Saruboceq:
işte geldimmm burdayımmmmmm:):)Şenizanammmmmmmm çok özlemişim sizleri :)melisim özlettin kendini gülşah 1 sende:) anam gülşahlar karışcak bi nümere 2 nümere diye adlandıralım:)kaydirigubbakcemile3nasılsınız kızlar ebuşum damadım nası kız dünür:)siz daha çok ugraşırsınız handan ablam la o uşak benim kıza gelecek:sinifsinif:
saoll çakılcımm ııyız cok sukur cnm...
pelıncım bende senın gıbıyım cnm,lojmanda kımse yok tekim ve dagın tepesındeyımevde oturma kuzu cık gez dolas carsıda hareket edersın bölece,ben hadı ımkanım yok dagın basında ama sen cık kuzu degerlendır...
ablam optum senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?