- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
demi yani ebuşum çakıldı kaldı evin içinde tülaycım çıksun biraz dolaşsın ne güzelbende çok öptüm kuzummmm kaydirigubbakcemile3
ahbe ablacım nereye çıkayım okadar çok sıcak ve nem varki dışarı çıkılacak gibi değil.
selamlaaarr...
pelıncım bu sıcaklar nolcak böyle,bende yanıyorumm gece cook yagdı ama sımdı hıc yagmamıs gıbı... Bende mutfagı bıtırdım cok sukur toplancak bişi kalmadı atılcaklar kaldı :)) Kısmetse carsamba yenı evıme gıdıyorum ama gecmıyor... Tv cekmıyor netım arada cekıyor( sıkıntıdan takı yapıyorum bende evde ama gecmıyor ya...
slm canlarım cuma günü nişanlım geldi ikiş gündürde çarşıda alışveriş yaptık bugün evdeyiz şükür düğüne iki gün neden bilmiom bende heycan yok .. hüzünde yok belki düğün başlayınca olur ama nişanlım yanımda çok mutluyum neyse ben kaçar öpüyorum hepiniziii
saol ablacımmm... az kaldı ama gecmıyor ablam tv hala cekmıyor catlıcam sıkıntıdan bıde dedıgın gıbı coook sıcakkk cekılmıyorrr...
çok sıcak demi canımya burasıda öyle pazara gittim geldim su içinde kladım resmen sempatiksalakcinni
ne haber ebuşum az kaldı seninde taşınmana oralarda çok sıcaktır ya ben malatyadan bilirim yanırdı yazları resmen
slm canlarım cuma günü nişanlım geldi ikiş gündürde çarşıda alışveriş yaptık bugün evdeyiz şükür düğüne iki gün neden bilmiom bende heycan yok .. hüzünde yok belki düğün başlayınca olur ama nişanlım yanımda çok mutluyum neyse ben kaçar öpüyorum hepiniziii
saol ablacımmm... az kaldı ama gecmıyor ablam tv hala cekmıyor catlıcam sıkıntıdan bıde dedıgın gıbı coook sıcakkk cekılmıyorrr...
ah kınalı kuzuumm beniiimmm... vardır heyecan olmaz mı kuzu,sen kına sabahı gör bak baslar heyecann
ya ablacım burada gunduz yaprak kımıldamıyor gecelerı fırtına resmen catılar ucuyor agaclar yamuluyor öle bır yerdeyım... en son bır fırtına oldu 3 gun önce oda son darbeyı vurdu sanırım ki hıc cekmıyor artık... antenıde bızım 5.kat oldugu ıcın ruzgardan hıc cekmedı anten yamuldu bızde komsudan ortak almıstık canaktan tv yi,sımdı onlarda yok o yuzden yapamıyoruz geerci bende yalnızım eşimde yok mecbur cekıyorum böle
aynen öyle ablacım çöl iklimi... camasırı balkona asıyorum abartısız 15 dk sonra alıyorum kuruyor :)
ah sorma ablam tekim,daralıyorum bazen anlatamam...
bazen kımse anlamıyor ablacım,onlarla aynı sartlarda yasıyormusum gıbı ne var ki dıyenler var... Allah kımseye yasatmasın,ben hep sukrettım sukredıyorumda ama bazen olmuyor ıste...
evet ablam aynen öyle oluyorsun...
bıran once su carsamba gelsın ıstıyorum sadece...tasınacagım köyde cepte cekmıyor varya :))) aman dıyoruz esımle varsın cekmesın burdan daha ıyı olcak en azından :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?