Asker Eşleri

demi yani ebuşum çakıldı kaldı evin içinde tülaycım çıksun biraz dolaşsın ne güzel bende çok öptüm kuzummmm kaydirigubbakcemile3

ahbe ablacım nereye çıkayım okadar çok sıcak ve nem varki dışarı çıkılacak gibi değil.

selamlaaarr...
pelıncım bu sıcaklar nolcak böyle,bende yanıyorumm gece cook yagdı ama sımdı hıc yagmamıs gıbı... Bende mutfagı bıtırdım cok sukur toplancak bişi kalmadı atılcaklar kaldı :)) Kısmetse carsamba yenı evıme gıdıyorum ama gecmıyor... Tv cekmıyor netım arada cekıyor ( sıkıntıdan takı yapıyorum bende evde ama gecmıyor ya...

ahbe ablacım nereye çıkayım okadar çok sıcak ve nem varki dışarı çıkılacak gibi değil.

çok sıcak demi canımya burasıda öyle pazara gittim geldim su içinde kladım resmen sempatiksalakcinni

ne haber ebuşum az kaldı seninde taşınmana oralarda çok sıcaktır ya ben malatyadan bilirim yanırdı yazları resmen

slm canlarım cuma günü nişanlım geldi ikiş gündürde çarşıda alışveriş yaptık bugün evdeyiz şükür düğüne iki gün neden bilmiom bende heycan yok .. hüzünde yok belki düğün başlayınca olur ama nişanlım yanımda çok mutluyum neyse ben kaçar öpüyorum hepiniziii

selam fıstıkım ne haber heyecan olmamı be kızım vardırda sen çaktırmıyon bizlere demi a.s sen şimdi düğün günü gör kendini bakalım neler yaşayacaksın sempatiksalakcinni bende çok öptüm seni kaydirigubbakcemile3

saol ablacımmm... az kaldı ama gecmıyor ablam tv hala cekmıyor catlıcam sıkıntıdan bıde dedıgın gıbı coook sıcakkk cekılmıyorrr...

ah kınalı kuzuumm beniiimmm... vardır heyecan olmaz mı kuzu,sen kına sabahı gör bak baslar heyecann

ebuşummm hvadan dolayı filan mı çekmiyor tv yada başka bişey mi
şimdi esinti çıktı burada biraz serinliyorum ohhhhh beeeee

ya ablacım burada gunduz yaprak kımıldamıyor gecelerı fırtına resmen catılar ucuyor agaclar yamuluyor öle bır yerdeyım... en son bır fırtına oldu 3 gun önce oda son darbeyı vurdu sanırım ki hıc cekmıyor artık... antenıde bızım 5.kat oldugu ıcın ruzgardan hıc cekmedı anten yamuldu bızde komsudan ortak almıstık canaktan tv yi,sımdı onlarda yok o yuzden yapamıyoruz geerci bende yalnızım eşimde yok mecbur cekıyorum böle

resmen çöl iklimi gibi yahu gündüz sıcak gece de rüzgar .. tabi rüzgarda kuvetli olunca çekmez neyse gittiğin yerde sorunsuz olur inşallah ahhh anacım kıyamam ben şimdi tek kaldın tabi :1hug:

aynen öyle ablacım çöl iklimi... camasırı balkona asıyorum abartısız 15 dk sonra alıyorum kuruyor :)
ah sorma ablam tekim,daralıyorum bazen anlatamam...

bazen kımse anlamıyor ablacım,onlarla aynı sartlarda yasıyormusum gıbı ne var ki dıyenler var... Allah kımseye yasatmasın,ben hep sukrettım sukredıyorumda ama bazen olmuyor ıste...

evet ablam aynen öyle oluyorsun...
bıran once su carsamba gelsın ıstıyorum sadece...tasınacagım köyde cepte cekmıyor varya :))) aman dıyoruz esımle varsın cekmesın burdan daha ıyı olcak en azından :))

evet ablam aynen öyle oluyorsun...
bıran once su carsamba gelsın ıstıyorum sadece...tasınacagım köyde cepte cekmıyor varya :))) aman dıyoruz esımle varsın cekmesın burdan daha ıyı olcak en azından :))

az kaldı artık ebuşum varsın çekmesin telde ev telefonnun vardır mutlaka arayan öyle arar artık daha rahat edeceğin kesin ama orada

ıyı geceler hatunlar nasılsınız benımde evde canım sıkılıyo kocıs nobetcı oglusumla beraberız :))

serpılcım heyecan olmazmı canım ya cok guzel anların bır kere yasanıyo doya doya yasa kımsenın bozmasına ızın verme takma camnım :)))

ebrucum valla buralarda sıcak ama orası gıbı degıl oglen babamız cagırdı karakola yemek yemeye kamelyada oturduk yemek yedık aksam 5 te gerı donduk o sıcakta gerı donmekl kolay olmadı valla yandık :)) ama degdı :)

evet ablacım ıns burdan daha rahat etces...

esmacım sıcaktır cnm bıde yazın ortasındayız artık haliyle her yer sıcak... bende oncekı yerde gıderdım esımın yanına,beraber dönerdık ama buralarda dıbımde karakol ama ortam buna musaıt degıl ne yazık kı... gercı eslerımızın yuzunu zor gorduk ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…