Asker Eşleri

iyi işte canım napıyım evdeyim eşim yoktu 3 gündür akşam gelecek şuan yolda.gölcüğe görevli gitmişti.yemek filan yaptım işte.sen napıyosun facedemisin.baktım online kimse yoktu...

face deyım canım,acık.. Ben napıyım canım evdeyım aksam kursa gıdıyorum bılgısayar kursuna basladım,sırf sıkıntıdan yani.. Benım aılemde gölcük te.. Eşin denizci sanırım canım..

face deyım canım,acık.. Ben napıyım canım evdeyım aksam kursa gıdıyorum bılgısayar kursuna basladım,sırf sıkıntıdan yani.. Benım aılemde gölcük te.. Eşin denizci sanırım canım..

evet canım denizci.marmariste görevliydi bu yıl tayin çıktı işte mersine.biz de yeni evliyiz haziranda evlendik canım.senin eşin piyade mi.jandarma filan mı.

evet canım denizci.marmariste görevliydi bu yıl tayin çıktı işte mersine.biz de yeni evliyiz haziranda evlendik canım.senin eşin piyade mi.jandarma filan mı.

benim babamda emekli denizci.. Eşim jandarma inzibat canım,bızde temmuzda evlendık,sizin gibi daha çiçeği burnundaa.s. Allah mesut etsin..

lisans mezunusun bölümün ne ebrucum.bu yıl girdinmi kpss ye.ben ortaöğretimden girmiştim.

herkesten önce cumanın ilk günaydınını ben diliyorum sizlere..bugün cuma mübarek gün..perşembeyi cumaya gözyaşlarımla bağladım..dualarımla bağladım...birgün buraya evlendiğimi yazmak isterdim..ablalarım bakım benim de kuzum aşkım bu..biz evlendik çok mutluyum diye başlık atmak isterdim...ayrılığı yazıyorum size...:a015::a015:
büyük aşkla sevdiğim o insanın sebebsiz terkedişini yazayım...:a015:
o kadar yanlızım ki..okadar yanlızım ki...telefonlarıma bakmıyor kaç gündür..mesajlarıma çıkmıyor..senağlama
biz ayrılmışız haberim yokmuş.senağlama
bugün hiç uyumadım..terkedilmişim haberim yok...senağlama
ben onun canına zarar gelmesin diye her akşam yatmadan ellerimi açtım allaha..canını koru dedim..ben onu çok sevmiştim...o beni terketmiş haberim yok..bu nasıl bir dünya imiş...sevgiler yalan imiş..ben mi bu dünyada yaşıyorum...yada sevdiğimmi???
içim nasıl mı yanıyor..anlatamam içimdeki nedir..aşkmı sevgimi merhametmi...beni böyle acıtan nedir söyleyin bana...senağlamasenağlama
o öyle bir insan değil aslında biliyormusunuz..okadar iyi biri ki...ben kpssden istediğim puanı almayınca çok üzülmüştüm beni teselli etti hayrılısını iste canım benim dedi,,,hep yanımda oldu..beni hiç yanlız bırakmadı..bu bir şaka olmalı..bir kabus olmalı..hala inanamıyorum..bu o olamaz..tlf açmayan akşamları kapatan sabahları yine açıp cevap vermeyen o olamaz...sabahları karşılıyorum 2 gündür..sebebini bilmediğim bir ayrılıkmış...ben bilmemişim..körmüymüşüm..
burda hep iyi niyeti savundum...dürüstlüğü savundum...eşinize merhamet edin dedim sevin dedim..ben yalanmı söylemişim ablalarım...asker eşi olmak...sizler gibi buraya mutluluklarımı yazmak...eşimde bugün nöbetçi demek...ben artık asker yakını değilim... :a015::a015:
sevdiğim beni beni görüyormusun, burdayım beni duyuyormusun...her asker görüşümde içimdeki sızıyı hissediyormusun sevdiğim...hasta olduğunda sabahlara kadar uyumadım..çorabını giy üşütme dedim..yemeğini ye aç kalma dedim..soğukta kalma dedim..sıcakta terleme bol su iç dedim...ben seni sevdim be kuzu..ne yaptım ki...teyzenin öksüzlerine bile burdan bişeyler yollamıştım gönülleri hoş olsun sevinsinn garipler dedim..ben kötü biri değilim be kuzu..hayatından sessizce çıkartmaya layık gördüğün olay nedir...ben kimseye zarar vermedim be kuzu...hiç mi kalbinde bir gülümseme yaratmadım hıı????
söyle hiç mi sevmedin beni????
ben seni çok sevmiştim be kuzu???
beni hiç üzmeyecektin, hiç kırmayacaktın, beni hiç yanız bırakmayacaktın? ben senin gözyaşına kıyamazdım be canımın içi,,,,bu ne böyle,söksünler kalbimi çıkartsınlar seni içimden,,,,ne olurrrr????
şimdi artık neye inanacağım bilmiyorum öyle bir boşluktayım ki..anlatamıyorum sesimi duyuramıyorum...bir ayrılık bu kadar etkilermi insanı..ben kendimi bıraktım onun canı oldum...öyle sandım...yazık değil mi..günah değilmi...beni gören allah herkesi görmüyor mu?

cnm bnm yaa çok üzüldüm yazını okuyunca ama nedenmiş sana geçerli bi sebep sunması lazım değilmi
herşey o kadar basitmiymiş
telefonlara çıkmamakla bitiyomu herşy bu kadar kolay değil bncee
sen illaki görüşeceksin bu bugün daha olmasa yarın birgün elbet olacak ondan geçerli bi sebep iste
ama çok üzüldüm cnm yaa
allahtan hayırlısı iste cnm bnm şu mübarek günde
daha da kötü olablrdi birde şöyle düşün

bn pek kendimi örnek vermk istemiyorum ama bak cnm bnde severek isteyerek
evlendiim sonuçta olmadı ayrıldık ve bi çocukla ayrıldıım
ne kadar zor bi bilsen
çook allaha dua ettim keşke böle olcağını bilsem düğün günü dönerdim diee
ama bilinmioo da
onun için allahtan hayrlısını iste
herşeyi oluruna bırak
güzel canını sıkma üzülme
elbet zor seni anlıyorum cnm
unutma herşey olcağına varar
o seni kaybetmeyi göze aldıysa sen onu dünden kaybetmeyi göze al
yeri gelioo ölüm acısı bile unutluoo
bunu da unutrsun sana çok büyük tecrübesi kalmış olur
ne olur sıklıma hep yaz burayaa
zora düşme
hakkında hayrılısı neyse o olsun be güzelim
allaha emanet ol

Ablam saol be yüreğine sağlık..yok bir neden o beni öldürüyor..kahrediyor bir bilsen ne çekiyorum..artık arayamam o kadar çok aradım mesaj attım ki....arayamam çok utanıyorum ararken çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…