Asker Eşleri

canım takma kafana herşeyde var bi hayır erkekleri anlamak zor helede asker se onlar bizim gibi deiller herşeyi kendi dünyalarında yaşıyolar bizse anca ağlamaya gücümüz yetiyo boş ver bence araama seviyosa döner zaten sevmiyosa boş verrr pişman olur arar sadece bekle

Canım benim,kıyamam o göz yaslarına.. Herkesi gören yaradan Rabbim tabiki senide görmüş.. Böyle düşün birtanem..Görmüş ki,otur şapkanı önüne koy ve bu ilişkiyi bir daha gözden geçir diye.. Her işte bir hayır vardır tatlım,ayrıca bır dur bakalım hemende karamsarlıga kapılma,ne desen ne düşünsen haklısın tabıkı,bu kadar kolay olmamalı o fedakarlıkların bedeli.. Ama elbet arayacak seni,bekle bakalım canımcım yoksa bu kadar basit deil koskocaman bır sevdayı o istediği için bitirmek.. Bekle..:Saruboceq:

canım hemşerim üzüldüm valla belki geçerli bi sebebi vardır bekle biraz zaman her şeyn ilacıdır bi açıklaması vardır mutlaka kıyamam ya aşk sevg kazansın isterim her zamn

biricikkız ,,,bugün aldığım en üzücü haber bu oldu inan en az senin kadar bende çok üzüldüm...hangi vicdana sığar durup dururken ayrılmak.arkadaşlarında dediği gibiher şerde bi hayır vardır. kıbrısta çoook samimi olduğumuz yeni evli bir aile vardı ve mutlu bir çiftti Türkiyeye döndükleri zamanda bir kızları oldu 2 hafta önce öğrendimki o tatlı çift boşanmış kızları 6 aylıkken ve sebep yok. birgün adam eşine ben seni sevmiyorum ayrılalım demiş erkekleri anlamak çok zor.HERŞEYE rağmen hayat güzel,nefes aldığımız her ana şükürler olsun. lütfen üzülme ve birdahada arama,sorma sana layık adam gibi adam çıkartır RABBİM karşına .seni sevmeyen biri için ağlayıp üzülmene değmez.bu topikte herzaman yerin var. seni çok seviyoruzzzzz

günaydın güzeller nasılsınz bakalıım iyisinzdir umarım
bn bugün biraz aile ziyareti yapacam ihmal ettim halalırıımı
herkese ii hafta sonlarıı

bicir kız aglattın ya beni canım kıyamam sana ya çok üzüldüm ne diycem bilmiyorum canım herşeyin hayırlısı.........

günaydın,günaydın,günaydınnnnnnnnnnn

kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım
laptopta sıkıntı vardı ondan uzun süre giremedim siteye
hala yapılması gereken işlemler var eşim ilgileniyor
hepinizi çok özledim çok çok öpüyorum Şeniz

ebrucum naber napıyosun.bende bi spor salonuna başladım iki gündür oraya gidiyorum.senin kurs nasıl.

ıyıyım zuhalcım cok şükür,ıns sende ıyısındır,merak etmıstım bende goremedım senı.. aa cok sevındım valla git tabı spor ıyıdır ınsanı zınde tutar ve formda kalmanı saglar..hihoyyyt Benım kurs ıyı gıdıo bakalım,eşim kurs saatlerı ters geldıgı ıcın biras sıkıntı duyuyor ama şubata kadar sıkcaz dişimizi artık..:1hug:

canım ablam hg bende diyorum kızı geldi bizi unuttu.............

günaydın şekerlerim iyi pazarlar herkese kocişimle netten grşcez heycanlandım valla 1 haftadır annemde oldugum için grşemedik...............

Herkese hayırlı aksamlar canlarım... Topiklerde gezinirken bi fıkra crptı gözüme hosumada gitti vallahi,paylasmak ıstedım.. Yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın..:sm_cool:

Bir Fransız, Bir İngiliz, Bir Alman, Bir Rus, Bir İranli, Bir
Holandalı, bir Türk barda sohbet ederlerken sira gelmiş memleketlerini övmeğe..
Ingiliz, 'Arkadaşlar..' demiş 'Bizim biramiz çok meşhurdur..Harika
biralar üretiriz içmeğe doyamazsiniz..'
Fransiz hemen girmiş konuya 'Bizim kizlarimiz meşhurdur..' demiş, 'Öpmeye kiyamazsiniz'

Alman içini çekip ' Hey gidi memleketim..' demiş, 'Biz öyle
arabalar üretiriz ki binmeğe doyamazsiniz..'

Holandali hemen atilmiş, 'Evlerimiz..' demiş, 'Bizim dünya şirini
evlerimiz meşhurdur..'

Bizim en meşhur şeyimiz övüncümüz KGB'dir..' demiş Rus,
Dünyanin bir ucunda sinek havalansa haberdardir!..
'

Söz ona gelince Iranli 'Halilarimiz..' demiş, 'Yumuşaciktir ve çok
meşhurdur..'

Sonra hepsi birden suskun oturan Türke dönmüşler..
sakin sakin bakmış onlara ve gülerek başlamiş söze

Arkadaşlar bizim delikanlılarımız meşhurdur!!!!....' demiş..

'Öyle ki, alır,

Fransizin kizini,

İçer Ingilizin birasını,

Atar Almanin arabasına,

Götürür Holandalının evine,

Yatırır Iran halısının üzerine,

değil KGB NİN,

Kocasnın bile ruhu duymaz..'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…