Asker Eşleri

kızlar mrb sıze bışı sormak ıstıyorum daha öncede asker eslerı topıgı vardı ya orda ceylın su vardı o ceylın su vaveylamı yanı nıckınımı degıştırdı

ben bugün askerimin yanına gittim çarşı izni vardı ya normalde zaman hiç geçmiyor ama eşimin yanına gidince çabucak beş oldu saat ayrılık vakti geldi çok agladım 150günlük asker daha ama çok özlüyorum pamukovadan istanbula kadar agladım :-(

kıyamam sana Allah kavustursun canım.. Emınım cok zor oluyor böyle,bızde nişanlıyken 11 ay ayrı kalmıstık ve sadece 4 kere görebılmıstık bırbırımızı,eşimin görev yaptıgı yer sıkıntı yaratıyordu ızın konularında.. H.sonu gelırdı nasıl gecer anlamazdık ama düğün gününü say say bıtmemıstı.. Aglama sen.. En tatlı hüzünün böyle olsun..a.s.

saolcanım sizinle konuşunca rahatlıyorum biraz olsun sayılı gün zorda olsa gecicek rabbim sevdiklerimizde birgün olsun ayırmasın bizi

Amin canım.. Her zaman yanındayız unutma bunu.. Umarım cabucak gecer senın ve eşin ıcın günler.. Allah eksık etmesın onları basımızdan..

canım kıyamam allah kavuştursun geçer canım ya bak benimde kocişim canımın içi yok yanımda.........

Sana da kıyamam ben.. Inan varya eşim gelıcek dediğinde bende nası mutlu oldum anlatamam,senın içinde cok zor.. Bakalım ılerde benı ve eşimi neler beklıyor..

saol canım benim hepimiz için hayırlısı neyse o olsun...31 aralıkta gelcek inşallah eşim yarın izin meselesini konuşcak bakalım...........

saol canım benim hepimiz için hayırlısı neyse o olsun...31 aralıkta gelcek inşallah eşim yarın izin meselesini konuşcak bakalım...........

hadi hayırlısı olsun canım,ıns bu son uzun ayrı oluslarınız olur.. Allah sabır versın valla..Ben bir gece nöbete zor dayanıyorum,sana kat kat sabır dılıyorum..

hadi hayırlısı olsun canım,ıns bu son uzun ayrı oluslarınız olur.. Allah sabır versın valla..Ben bir gece nöbete zor dayanıyorum,sana kat kat sabır dılıyorum..

saol canım evet bende yanımdayden nöbete bile zor dayanıodum ya hatta nöbetlerinde kaç defa yanına gittim kız ben.........

günaydın kızlar nasılsınz artık döndümmmmmmm :))))))))))))))))))))

rüyanazcım canım esinin gelmesine cok sevindim nasılda özlemisinizdirrr allah hayırlısıyla kavusturmayı nasıp etsin

ağlayan gül canım zaman cabuk gecer tatlım allah kavustursunnn

hg canım ya amin saol... seni yeniden burda görmek güsel ii gezdim ama ya..........

ZAMAN VE AŞK

Bir zamanlar bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış.

Mutluluk Üzüntü Bilgi ve tüm diğerleri Aşk dahil bu adada yaşarlarmış.

Bir gün adanın batmakta olduğu duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine

hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar.Aşk adada en sona kalan

duygu olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.Ada

neredeyse tamamen batmak üzere imiş Aşk yardım istemeye karar vermiş.

Zenginlik çok büyük bir teknenin içinde geçmekteymiş.Aşk "Zenginlik beni

de yanına alır mısın?" diye sormuş.Zenginlik "Hayır alamam.Teknemde çok

fazla altın ve gümüş var senin için yer yok." demiş.Aşk çok güzel bir

yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş. "Kibir lütfen bana yardım et!"

Kibir "Sana yardım edemem Aşk. Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin."

diye cevap vermiş. Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: "Üzüntü

seninle geleyim." Üzüntü "Of Aşk o kadar üzgünüm ki yalnız kalmaya

ihtiyacım var." Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki

Aşk'ın çağrısını duymamış. Aşk birden bir ses duymuş. "Gel Aşk! Seni yanıma

alacağım..."Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu

hissetmiş ki onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. Yeni bir

kara parçasına vardıklarında Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona ne

kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk Bilgi'ye sormuş: "Bana yardım eden

kimdi?" Bilgi "O Zaman'dı" diye cevap vermiş. "Zaman mı? Neden bana yardım

etti ki?"

diye sormuş Aşk. Bilgi gülümsemiş:

"Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar

büyük olduğunu anlayabilir."

Tüm güzellikler sizinle olsun..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…