ben bugün askerimin yanına gittim çarşı izni vardı ya normalde zaman hiç geçmiyor ama eşimin yanına gidince çabucak beş oldu saat ayrılık vakti geldi çok agladım 150günlük asker daha ama çok özlüyorum pamukovadan istanbula kadar agladım :-(
kıyamam sana Allah kavustursun canım.. Emınım cok zor oluyor böyle,bızde nişanlıyken 11 ay ayrı kalmıstık ve sadece 4 kere görebılmıstık bırbırımızı,eşimin görev yaptıgı yer sıkıntı yaratıyordu ızın konularında.. H.sonu gelırdı nasıl gecer anlamazdık ama düğün gününü say say bıtmemıstı.. Aglama sen.. En tatlı hüzünün böyle olsun..a.s.
ben bugün askerimin yanına gittim çarşı izni vardı ya normalde zaman hiç geçmiyor ama eşimin yanına gidince çabucak beş oldu saat ayrılık vakti geldi çok agladım 150günlük asker daha ama çok özlüyorum pamukovadan istanbula kadar agladım :-(
canım kıyamam allah kavuştursun geçer canım ya bak benimde kocişim canımın içi yok yanımda.........
Sana da kıyamam ben.. Inan varya eşim gelıcek dediğinde bende nası mutlu oldum anlatamam,senın içinde cok zor.. Bakalım ılerde benı ve eşimi neler beklıyor..
saol canım benim hepimiz için hayırlısı neyse o olsun...31 aralıkta gelcek inşallah eşim yarın izin meselesini konuşcak bakalım...........
hadi hayırlısı olsun canım,ıns bu son uzun ayrı oluslarınız olur.. Allah sabır versın valla..Ben bir gece nöbete zor dayanıyorum,sana kat kat sabır dılıyorum..
kızlar mrb sıze bışı sormak ıstıyorum daha öncede asker eslerı topıgı vardı ya orda ceylın su vardı o ceylın su vaveylamı yanı nıckınımı degıştırdı
günaydın kızlar nasılsınz artık döndümmmmmmm :))))))))))))))))))))
rüyanazcım canım esinin gelmesine cok sevindim nasılda özlemisinizdirrr allah hayırlısıyla kavusturmayı nasıp etsin
ağlayan gül canım zaman cabuk gecer tatlım allah kavustursunnn
saol canım evet bende yanımdayden nöbete bile zor dayanıodum ya hatta nöbetlerinde kaç defa yanına gittim kız ben.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?