Asker Eşleri

İyi geceler nilgüncüm sanada .. opuyorumnanaktan
Dediğin doğru velilerle uğraşmak çok zor her birine ayrı bir laf anlatıyorsun işin zor yani allah kolaylık versin sana .
Msn den baktım ebuşa göremedim yarın mesaj atarım kendisine

selam canım senden ne haber

iim ablacım sağol[/QUOTE]

İyi geceler canım ne haber nasılsın opuyorumnanaktan

[/B]

sekerler gunaydınnnnnnnnnnnn:))

nasılsınızz dun aksam gıremedım esımle ezelı ve turk malı seyrettık zmanım olmadı
opuyorum hepınızı :))

handan ablacım nereleredesınız bakım ya

offfffffff kımsecıkler yok gene

eylemde bıraktı bızı elmasta ecesuda

Selammm şekerler ben burdayım eşim bugün evde fırsat bulamadım ya şimdde dışarıya çıktı birazdan gelir oda ancak fırsat bulabildim çıkacam birazdan zaten bende akşama gelirim yine Şeniz

hosgeldın ablam nasılsın bende bugun temızlık yaptım oglusum gelıcek 5 te servısı beklıyorum

esımı beklıyorum ablam ya yemekten sonra cay faslı :)

arda pasa hastalanmıs okulda kusmus cok oksurms dun de doktora goturmustum antıbıyotık verdı kullanıyorruz bakalım nasıl olucak okula gıtme dedım bugun aglaya aglaya bı hal oldu gıdıcem dıye bende gonderdım

ayyyy kıymam ben ona şimdi nasıl peki iyimi esmacım bolcana nanelimon içirsene bulantısını alır iyi gelir birde tam hastalık mevsimindeyiz hemen kapıyoz şifayı çok geçmiş olsun canım ya

hoşbuldum nilgün abla.
dediğin gibi velilerle uğraşmak daha zor bir arkadaşım öğrencinin velisine çocuğun eksiklerine dair not yazıp yollamış sayın veli... diye.. adamda geri not yollamış adım veli değil mehmet diye:roflol::roflol::roflol::roflol:

kuzu ne haber canım ...
arkadaşın itirafcom cu herhalde daha geçenlerde okumuştum bunu orada
bende arada girer okurum yazılanları
çok matrak şeyler yazıyor bazen
demekki arkadaşınmış senin

ablacım sagol valla kuzum hastalandııı sımdı daha ıyı kusması yokkkk

opuyorum hepınızı

kızlar ya hapım bıtelı 3 gun oldu regl olmadım ben sıkıntı sardıı ınsallah yarın olurummm

aman neyse kusması olmasında rahat etsin biraz paşacık olursun canım merak etme mevsimler oluyor gecikmeler

bende tv seyredıyorum ablacım ınsallah yazar ablacm ya o bırakmazdı bızı pekk ınsallah kotu bısey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…