Asker Eşleri

nılgun ablacım tsk ederımmm

ders calısıyorum bende calısmaya calısıyorum :))

merhaba arkadaşlar bugün ordu evinde yemek vardı gittim çok sıkıldım müzik yoktu ama siz var demiştiniz

slm kızlar naber ben hala gribi atamadım ya bugun diyarbakır dolması yaptım ekşili gelin yemege bana

dolmadan kaldımı ben istiyommm

handan ablacım yedım bı guzelde oynadım geldım :)))

dılercım canım gecmıs olsun tatlımmm gelıyorum hemen nasıl severım eksılı dola

yaaaaaaaa offfff

ohhhh iyi yapmışsın canım

tatlışlarrrrrrr naberrrrrrr,handan abla saol cnm biz iyyiz sizi sormalı...

ne haber fıstıkk

iyi akşamlar canım

merhaba arkadaşlar bugün ordu evinde yemek vardı gittim çok sıkıldım müzik yoktu ama siz var demiştiniz

selam canım neden müzik yoktuki acaba her çayda olur çünkü

ıyı gecelerr handan ablacım nasuılsınnnn

canım normalde bızımkılerde hep oluyooo muzık sızde neden olmadıkı anlamadım ıstememıslerdır belkı

ıyı gecelerr handan ablacım nasuılsınnnn

canım normalde bızımkılerde hep oluyooo muzık sızde neden olmadıkı anlamadım ıstememıslerdır belkı

iyi geceler esmacım iyiim canım sen nasılsın arda ğaşa nasıl iyimi

evet ya nrmalde müzik olur hatta ilk hanımefendiler kalkar oyun oynamak için sonrada personel eşleri kalkarlar demekki baştaki istemediyse ondan yoktur

günaydınlar herkese....
cuma gün doktora gittim. handan abla sordum eşim görevde ben tek gidemem vana dedim oda 3 lü testi yaparız. zaten bu test sonuçları bir olasılık falan dedi. tabiki yapılsa iyi olurdu ama malesef. dün ulsrasondada baktım birz daha belirginleşmiş. ve kıpır rkıpır oynuyordu. doktor çok hareketli bir çocuk dedi. cinsiyetini merak ediyorum babası kız olsun istiyor ben erkek. saglıık önemli tabiki en başta. doktor çok erken bişey söylemek için ama kız olabilir ama buda bir olasılık hemen hayal kurmayın dedi hayırlısı bakalım...

tünaydın canımm

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Tünaydın serpilcimmm doktor bilir zaten çok önemli olsaydı mutlaka git derdi sana tahminim bekleyeceksin demekki biraz daha oyyyy kız gelsin be kızlar başka oluyor gerçi sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun kız erkek fark etmez sağlıkla doğsun yeterki Şeniz

handan ablacım yedım bı guzelde oynadım geldım :)))

dılercım canım gecmıs olsun tatlımmm gelıyorum hemen nasıl severım eksılı dola yaaaaaaaa offfff
gel datlum valla bende çok seviyorum ya alıştırdılar burda beniii

dolmadan kaldımı ben istiyommm

ohhhh iyi yapmışsın canım

ne haber fıstıkk

iyi akşamlar canım

selam canım neden müzik yoktuki acaba her çayda olur çünkü

kalmaz mı ablacım olmasa yinee yaratırım sen gel yeterkiii

günayyyddıın herkese güsel bir hafta diliyorum güne güzel başaldım pek neşeliyim böle geçer inşallah bütün hafta diyarbakır güneşli bu aradaaa

gel datlum valla bende çok seviyorum ya alıştırdılar burda beniii

kalmaz mı ablacım olmasa yinee yaratırım sen gel yeterkiii

hemen geliyom bekle beniii opuyorumnanaktan

günayyyddıın herkese güsel bir hafta diliyorum güne güzel başaldım pek neşeliyim böle geçer inşallah bütün hafta diyarbakır güneşli bu aradaaa

günaydın dilercimm neşen daim olsun fıstıkcım :lepi: Şeniz

gunaydınlar

handan ablacım nasılsın pek sakınlestı topıgımız kımsecıkler gelmez olduuuu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…