slm kızlar naber ben hala gribi atamadım ya bugun diyarbakır dolması yaptım ekşili gelin yemege bana
handan ablacım yedım bı guzelde oynadım geldım :)))
dılercım canım gecmıs olsun tatlımmm gelıyorum hemen nasıl severım eksılı dola
yaaaaaaaa offfff
tatlışlarrrrrrr naberrrrrrr,handan abla saol cnm biz iyyiz sizi sormalı...
iyi geceler
merhaba arkadaşlar bugün ordu evinde yemek vardı gittim çok sıkıldım müzik yoktu ama siz var demiştiniz
ıyı gecelerr handan ablacım nasuılsınnnn
canım normalde bızımkılerde hep oluyooo muzık sızde neden olmadıkı anlamadım ıstememıslerdır belkı
bilmiyorumki yoktu çokta sıkıcıydı ayda bi olacak diyolar bide yaa
günaydınlar herkese....
cuma gün doktora gittim. handan abla sordum eşim görevde ben tek gidemem vana dedim oda 3 lü testi yaparız. zaten bu test sonuçları bir olasılık falan dedi. tabiki yapılsa iyi olurdu ama malesef. dün ulsrasondada baktım birz daha belirginleşmiş. ve kıpır rkıpır oynuyordu. doktor çok hareketli bir çocuk dedi. cinsiyetini merak ediyorum babası kız olsun istiyor ben erkek. saglıık önemli tabiki en başta. doktor çok erken bişey söylemek için ama kız olabilir ama buda bir olasılık hemen hayal kurmayın dedi hayırlısı bakalım...
herkese iyi akşamlar......öpüyorum sizi çok,,,,,,,,,,
gel datlum valla bende çok seviyorum ya alıştırdılar burda beniiihandan ablacım yedım bı guzelde oynadım geldım :)))
dılercım canım gecmıs olsun tatlımmm gelıyorum hemen nasıl severım eksılı dola yaaaaaaaa offfff
dolmadan kaldımı ben istiyommm
ohhhh iyi yapmışsın canım
ne haber fıstıkk
iyi akşamlar canım
selam canım neden müzik yoktuki acaba her çayda olur çünkü
gel datlum valla bende çok seviyorum ya alıştırdılar burda beniii
kalmaz mı ablacım olmasa yinee yaratırım sen gel yeterkiii
günayyyddıın herkese güsel bir hafta diliyorum güne güzel başaldım pek neşeliyim böle geçer inşallah bütün hafta diyarbakır güneşli bu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?