Asker Eşleri

günaydınnnopuyorumnanaktan
esmacığım gözün aydın , 1 gün gecikse stres yapıyoruz
elmascığım hoşgeldin yeni eşyalarını güle güle kullan. sınav için sana ve esmaya başarılar diliyorum. uzmanlık sınavına hazırlanırken gece 10 dan sonra herkes yatınca kahvemi alır çalışırdım . 12 ye kadar süper giderdi.
handancığım merhaba , neyseki ebuş iyiymiş. o zaman yazar buraya bugün
birazdan çıkacağım. görüşmek üzere

Selam nilgüncüm ebrudan haber geldi sonunda iyiymiş bundan sonra gelir artık sanada kolay gelsin canım Şeniz

nılgun ablacım sagol valla sevındım regl olmama

bende bayanlarla cayımız vardı ordan geldım guzel gectı gune gırdım mayıs ayında bende olucak :)))

opuyorum hepınızı

ablacım üyeliğim var ama henüz itiraf etmedim.. onlar kaadar güzel cümle kuramıyorum..
itiraf kadar anlatımda önemli..

nılgun ablacım sagol valla sevındım regl olmama

bende bayanlarla cayımız vardı ordan geldım guzel gectı gune gırdım mayıs ayında bende olucak :)))

opuyorum hepınızı

selammmm esmacım gezdin bugün ha iyi yapmışsın

ablacım üyeliğim var ama henüz itiraf etmedim.. onlar kaadar güzel cümle kuramıyorum..
itiraf kadar anlatımda önemli..

bazıları çok güzel ama ya okurken bile kopuyorum artık
ama şu veli işi varya öldürdü beni

gunaydınlar skeerlerrr hayırlı cumalarrrrr hepımızeeeee

oglusum gece cok ateslendı ılacla dusla yamponlarla zor dusurduk ılacta kullanıyoruz gecmedı bugun ogleden sonra randevumuz var doktoruyla bakalım ne dıyecekkk canım nasıl sıkkın anlatamam

günaydın cumanız mübarek olsun...

Günaydın canım sanada cuman mübarek olsun ...

günaydın canım seninde cuman mübarek olsun çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl iyimi düştümü ateşi biraz geçen de kusuyor filam demiştin sirke çok iyi geliyor ateş düşürmek için sıkma canını canım çocuklar böyle büyüyor işte sonuçtan haberdar et bizi canım

handan ablacım doktordan geldık ıgne verdı gunde 2 tane sabah aksam bugunde sadece aksam toplam 5 adet penısılın of ya nasıl vurulacak onu dusunuytorum sımdıde

Merhaba hanımlar Cumanız mübarek olsun.

Selm canım seninde cuman mübarek olsun

handan ablacım doktordan geldık ıgne verdı gunde 2 tane sabah aksam bugunde sadece aksam toplam 5 adet penısılın of ya nasıl vurulacak onu dusunuytorum sımdıde

ayy kıyamam ben ona şimdi korkar iğnedende artık tutacaksınız sıkıcana ardayı canım ya penilin vurmadan önce bir test yaptırssaydınız alerjisi varmı yokmu diye

handan ablacım ben tutamam hıc tutmadım asılarını bıle esım yaptırdı dayanamıyorum gene o yaptıracak ben dısarda beklıcem

teste gerek olmayan penısılınden mıs gerek yok dedı doktur

handan ablacım ben tutamam hıc tutmadım asılarını bıle esım yaptırdı dayanamıyorum gene o yaptıracak ben dısarda beklıcem

teste gerek olmayan penısılınden mıs gerek yok dedı doktur

iyi teste gerek yoksa sorun yok demekki...
anammm sendemi korkuyon yoksa
tüm aşılarını hep yaptırmıştım kızımda

bende cok korkarım valla ablam ya babsı tuttu bende dısarda bekledım hungur hungur agladım sesı geldıkce kulaklarımıda kapadım ama gene sesını duydummm

ıyı aksamlar hatunlarrrr yarın ablama gıdıcezz arda ablamın kızını cok ozlemıss alara dıye sayıklıyo ozlem gıdersın dıye :) ılk 5 dakıka ıyıler sonra kavga gurultu ama genede vazgecıyolar bırbırlerınden

Sağol ablacın nasılsın iyisindir inşallah.Buraya uğramadım ne zamandır fazla muhabbetimiz olmadı.Asker eşi olarak bende yerimi alayım burda dedim.

Geçmiş olsun canım ya bende dayanamıyorum senin gibi eşim tutuyor çoğu zaman aşısında bile.Umarım iyileşir en kısa zamanda.

iyi akşamlar , esmacığım geçmiş olsun, inşallah ardacık bir an önce iyileşir. kıyamam penesilin çokda yakar . ama şuruptan daha etkili.
handancığım merhaba , nasılsın neler yapıyorsun

harmoni merhaba , profilinde Malatya yazıyor. eşin havacı mı ? 6 yıl kaldık malatyada lojmandaydık .

Evet canım eşim havacı Malatya'ya geleli 1 sene olduk.Bende lojmandayım ve burası çok çok güzel.Siz ne zaman ayrıldınız burdan şimdi nerdesiniz?

nılgun ablacım saol valla cok zor bı ıglesse baska bısey ıstemıyorummm sen nasılsın

harmonı canım tsk ederımm h.geldın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…