günaydınnnopuyorumnanaktan
esmacığım gözün aydın , 1 gün gecikse stres yapıyoruz
elmascığım hoşgeldin yeni eşyalarını güle güle kullan. sınav için sana ve esmaya başarılar diliyorum. uzmanlık sınavına hazırlanırken gece 10 dan sonra herkes yatınca kahvemi alır çalışırdım . 12 ye kadar süper giderdi.
handancığım merhaba , neyseki ebuş iyiymiş. o zaman yazar buraya bugün
birazdan çıkacağım. görüşmek üzere
nılgun ablacım sagol valla sevındım regl olmama
bende bayanlarla cayımız vardı ordan geldım guzel gectı gune gırdım mayıs ayında bende olucak :)))
opuyorum hepınızı
ablacım üyeliğim var ama henüz itiraf etmedim.. onlar kaadar güzel cümle kuramıyorum..
itiraf kadar anlatımda önemli..
günaydın cumanız mübarek olsun...
gunaydınlar skeerlerrr hayırlı cumalarrrrr hepımızeeeee
oglusum gece cok ateslendı ılacla dusla yamponlarla zor dusurduk ılacta kullanıyoruz gecmedı bugun ogleden sonra randevumuz var doktoruyla bakalım ne dıyecekkk canım nasıl sıkkın anlatamam
Merhaba hanımlar Cumanız mübarek olsun.
handan ablacım doktordan geldık ıgne verdı gunde 2 tane sabah aksam bugunde sadece aksam toplam 5 adet penısılın of ya nasıl vurulacak onu dusunuytorum sımdıde
handan ablacım ben tutamam hıc tutmadım asılarını bıle esım yaptırdı dayanamıyorum gene o yaptıracak ben dısarda beklıcem
teste gerek olmayan penısılınden mıs gerek yok dedı doktur
Selm canım seninde cuman mübarek olsun
ayy kıyamam ben ona şimdi korkar iğnedende artık tutacaksınız sıkıcana ardayı canım ya penilin vurmadan önce bir test yaptırssaydınız alerjisi varmı yokmu diye
bende cok korkarım valla ablam ya babsı tuttu bende dısarda bekledım hungur hungur agladım sesı geldıkce kulaklarımıda kapadım ama gene sesını duydummm
ıyı aksamlar hatunlarrrr yarın ablama gıdıcezz arda ablamın kızını cok ozlemıss alara dıye sayıklıyo ozlem gıdersın dıye :) ılk 5 dakıka ıyıler sonra kavga gurultu ama genede vazgecıyolar bırbırlerınden
harmoni merhaba , profilinde Malatya yazıyor. eşin havacı mı ? 6 yıl kaldık malatyada lojmandaydık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?