• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

İnşallah canım:nazar: Evet sağolsun iyi bakıyor. Allah başımızdan eksik etmesin onları:nazar:

Evet canım,10 ay oldu evleneli, 2009 da nişan,2010 yazında da düğün yaptık.Benim ilk atamam Mardin'in bir köyüne oldu.Eşim de Urfadaydı. Stajyerliğim kalkmıştı ama eş durumu atamaları gecikti bu yıl, Ocakta yan yana gelebildik eşimle,hafta sonları görüşüyorduk bi tek. Ama şimdi Urfaya geldim bende. Sende iyi hazırlanırsın atanırsın inşallah:34:

ne güzel biz de 2008de nişan 2010 ağustosta düğün yaptık.. ya atandıktan sonra da birsürü sorun işte farklı yerlere atıyorlar sistem berbat neyseki bir araya gelmişsiniz.. biz de eskişehirdeyiz şuanda. inşallah canm..

ingilizce öğretmeniyim... işin tadı kaçtı artık hiç güvenim kalmadı şu sınavlara atama bekleyen herkes atanır inşallah...
inşallah canım, gencecik öğretmenlerin açıkta kalması benide çok üzüyor. oysa eğitimimizin genç, dinamik eğitimcilere ihtiyacı var. çalıştığım okulda atama bekleyen 1 tane ücretli ingilizce öğretmenimiz var. dilerim herşey gönlünüzce olur

benim eşim de nöbetçi ve ben o yokken uyuyamıyorum ama yarın dersim de var napcam bilmiyorum:(

canım seni görmek ne güzel nerelerdesin sen öyle . ben felisity nickimi değiştirdim

ahh canım hemen panik yapma. smaer testi rutin kontrollerde de isteniyor. hemen aklına kötü şeyler getirme. vajinal siğil ile ilgili sitede paylaşım alanı var. orada arkadaşlar şikayetlerini, tedavilerini paylaşıyorlar. istersen oradan bu konuda daha ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsin. ne gibi şikayetlerinle doktora gitmiştin ? offf bende de sürakli enfeksiyon oluyor. yani kadınların derdi işte:70:

ya siğil varmış ben tahriş olmuştur iye düşündüm yanıyordu ve kızarıklık vardı hemen gittim siğil dedi test için örnek aldı. iğne vurup uyuşturdu sonra siğillerisanırım yaktı ateşi hissettim çünkü. berbat durumdayım şu an kafamdan binbir türlü şey geçiyor. elimde değil

kasvetli çok sevindim canım yaa:69: topiğimiz bi bebiş daha geliyor:16::nazar: tebrik ederim tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tayininiz de çok güzel olmuş, ne güzel işte artık hep yanında olacak hem foça çok güzel bir yer. :46: :66: ne güzel haberler bunlar ya, günümüz güzel kapandı bugün sayende canım,:nazar: maşallah maşallah

canım hemen değişmişnickin ne güzel.amalilyposa alışmıştık ya felisiyidearıyorum valla kasiopeye alışamadım daha

keşke eşimin yanında olabilsemde ev sorunumuz olsa benimde eşim şırnakta ama eş götürülmeyecek biyerde:14:bir senemiz daha var :14:

vallahi Alllah kolaylık versin. güya biz şırnak merkezdeyiz ama eşim geçen sene eşim 8 ay kesintisiz göreve gitti bu sene ikinci senemiz ama beraber 5 ay anca durmuşuzdur bu beş ayda da hazır kıtaları saymıyorum bile bence bana göre şanslısın burda yalnız kalmak daha zor çalışıyorum da memlekete de gidemiyorum bence şükret haline hamileydim düşük tehlikesi ile hastaneye kaldırıldım eşim görevde gelemedi bile o hali varın siz düşünün.... yani burda olmak emin ol uzakta beklemekten daha daha zor. gündüz saat 2 de kapıya hırsız dayanması da cabası adam üşenmemiş tüm asker evlerini tespit etmiş tek tek denemiş.. çekirge zıplarken yakalandıda korktuğum yanıma kar kalmadı...Allah hepimizin eşlerini bağışlasın:nazar: dediğim gibi en fedakar meslek bizim ki...(yanlış anlama seni yargılamıyorum beterin beteri var die anlattım:))

Son düzenleme:
lacey:
aramıza hoşgeldin canım bende öğretmenim. dilerim eş götürülebilen bir yer olur sizin için. ayrılık çok zor hele yeni evliyken

hoş buldum ablacım.Benimde tek dileğim bu.Birlikte olacağımız bir yer olsun.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

günaydınlar herkese, güzel bir günü yeni bir başlangıçla açıyorum:71:

nilgün ablacım mecbur kaldım k.v giriyormuş nete, :1:

yeni arkadaşlar da baya dertleşmişler, hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki kızlar, iyi ki burda buldum sizleri. yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor. eşim sanki tek ayrı kalmak zorunda olan evli çift bizmişiz gibi üzülüyor ben de daha deneyimli olduğum için avutmaya çalışıyorum böyle. :31:

günaydın kızlarrr:3:yarım saatir yazılanları okuyorum nekadar çok sohbet edilmiş maşallah :nazar:
okudukçada ilerdeki hayatımı düşünebiliyorum herkezin hakkında hayırlısı olsun burda dertleşir biraz olsun kafamızı dağıtırızz:13:
nişanımıza kaldı 2 günn :16:

günaydın kızlarrr:3:yarım saatir yazılanları okuyorum nekadar çok sohbet edilmiş maşallah :nazar:
okudukçada ilerdeki hayatımı düşünebiliyorum herkezin hakkında hayırlısı olsun burda dertleşir biraz olsun kafamızı dağıtırızz:13:

canım ne güzel bi heyecandır o ya, hatırladm şimdi o günleri. elbiseni falan aldın mı canım evde mi salonda mı yapıcaksınız nişanı?

nurcuğum çok güzel haberler bunlarr:70: bebiş için hayırlı olsunn. inşallah vurulduğun aşının bir zararı yoktur. doktorun sana gerekli bilgileri verecektir.
bende oğluma hamile olduğumu bilmeden "farlutal" adlı adet söktürücü hap içmiştim üstelik kutunun hepsini . gitmediğim ve ist ismini bulabildiğim doktorları telefonla aradımm . hepside içini ferah tut dediler. sürekli dua ettim 9 ay boyunca. çok şükür çok sağlıklı ve akıllı bir oğluşumm var:16:
tayininiz içinde hayırlı olsun canım. foça yı çok iyi biliyorum. lojmanlarını, kampını. 7 yıl İzmir de kaldik. yazın her hafta sonumuz denizcilerin kampında geçmiştir. denizi çok temiz, lojmanlarıda güzel. biraz rüzgarı fazla, birde denizi serinn

nilgün ablacıgım cok sağol :71: acayıp derecede depresyona baglamıs durumdayım suan bıle ara ara aglıyorum ne olacak benım halim diye :(:( insallah ablacıgım insallah bişeyim yoktur bebegımın saglıgı sıhhati yerındedır.. teselli oldum inanki cunku bu kaygı vesvese 2gunden berı benı yedı bıtırdı.. cok fazla ayakta yada dık vazıyette oturunca karnımın alt bolgesı agrıyor bende acaba dusuk mu yapacam dıye korkuyorum ;anlıcan psikolojım çok bozuldu içimde sureklı bi korku var acaba demekten.. öğleden sonra doktora bi gidimde bide sımdı doktorun karsıısnda unuturum dıye kaygılarımı yazdım bi kagıda :)) eşim yok seyırde ama bi arkadasım saolsun benle gelecek doktora tek gıtmemi istemedi bi yandas olsun ;)
valla bende tam lojmanlarını soracaktım nasıl iyimi diye çok isabetli oldu :):) foca için güzel diyosun yani sevındım :) artık rahat edeyım yaaa ;) gölcük sahsen havası denızı çok pisti..denızı pek onemli değildi cunku bırlıkte yuzme havuzları vs var ama havası ciddi derecede pis yanı..
burda golcukte birliğin içinde sosyal bi cevre dısında aktivem çok fazla ve en özenlisi guvenli eşlerimiz gelmese bile biz kızlarla bowling oynamaya gıdıyoduk ölee diyim ,umarım aynısını focadada bulabilirm ;) aksamları bowling bilardo takıldımız için ;)

ya siğil varmış ben tahriş olmuştur iye düşündüm yanıyordu ve kızarıklık vardı hemen gittim siğil dedi test için örnek aldı. iğne vurup uyuşturdu sonra siğillerisanırım yaktı ateşi hissettim çünkü. berbat durumdayım şu an kafamdan binbir türlü şey geçiyor. elimde değil
Anladım canım , yeniden geçmiş olsun. sonuçları ne zaman alacaksın ?

günaydınlar herkese, güzel bir günü yeni bir başlangıçla açıyorum:71:

nilgün ablacım mecbur kaldım k.v giriyormuş nete, :1:

yeni arkadaşlar da baya dertleşmişler, hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki kızlar, iyi ki burda buldum sizleri. yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor. eşim sanki tek ayrı kalmak zorunda olan evli çift bizmişiz gibi üzülüyor ben de daha deneyimli olduğum için avutmaya çalışıyorum böyle. :31:
alışmak zor olacakk:9: sweet (mahsuru yoksa isimleri tercih ederim) k.v nin ne olduğunu anlamadım:1:

nişan hazırlıkları tamamlanmıştır. şimdi en heyecanlı dönemlerdesiniz, her dönemin güzelliği ayrı:16:

canım ne güzel bi heyecandır o ya, hatırladm şimdi o günleri. elbiseni falan aldın mı canım evde mi salonda mı yapıcaksınız nişanı?

aldık elbise alyans herşey tamam tatlım evet çok güzel heyecanlarr:16:
evde olcak isteme nişan bir arada ailesi burdurdan gelicek 12 saat gelip gitme olmasın diye ikisi birden olcak bende cuma günü çanakkaleye ailemin yanına gidicem zten paşamda orda görev yapıyor cumartesi gece isteme nişan olucak o gece mecburen bizde kalıcaklar pazar dönücekler :26:

Anladım canım , yeniden geçmiş olsun. sonuçları ne zaman alacaksın ?

alışmak zor olacakk:9: sweet (mahsuru yoksa isimleri tercih ederim) k.v nin ne olduğunu anlamadım:1:

nişan hazırlıkları tamamlanmıştır. şimdi en heyecanlı dönemlerdesiniz, her dönemin güzelliği ayrı:16:

evet nişan hazırlıklarını 3 hafta kala tamamladık çünkü görev nöbet çıkıyor hiç bişi belli olmuyor diye önce önce aldık şimdide bekliyoruz bu haftada pasta işini hallettik siperişi verdik herşey tamam:nazar:

niklerınızı değiştirmissiniz hayırlı olsun pıtırcıklarr :16::16: ama bizede deyın vallaha yenı geldınız sanım felisty ve lilipos :52:

gece baya bı hareketlenmıs burası ne guzel... :16::16:

nilgün ablacıgım cok sağol :71: acayıp derecede depresyona baglamıs durumdayım suan bıle ara ara aglıyorum ne olacak benım halim diye :(:( insallah ablacıgım insallah bişeyim yoktur bebegımın saglıgı sıhhati yerındedır.. teselli oldum inanki cunku bu kaygı vesvese 2gunden berı benı yedı bıtırdı.. cok fazla ayakta yada dık vazıyette oturunca karnımın alt bolgesı agrıyor bende acaba dusuk mu yapacam dıye korkuyorum ;anlıcan psikolojım çok bozuldu içimde sureklı bi korku var acaba demekten.. öğleden sonra doktora bi gidimde bide sımdı doktorun karsıısnda unuturum dıye kaygılarımı yazdım bi kagıda :)) eşim yok seyırde ama bi arkadasım saolsun benle gelecek doktora tek gıtmemi istemedi bi yandas olsun ;)
valla bende tam lojmanlarını soracaktım nasıl iyimi diye çok isabetli oldu :):) foca için güzel diyosun yani sevındım :) artık rahat edeyım yaaa ;) gölcük sahsen havası denızı çok pisti..denızı pek onemli değildi cunku bırlıkte yuzme havuzları vs var ama havası ciddi derecede pis yanı..
burda golcukte birliğin içinde sosyal bi cevre dısında aktivem çok fazla ve en özenlisi guvenli eşlerimiz gelmese bile biz kızlarla bowling oynamaya gıdıyoduk ölee diyim ,umarım aynısını focadada bulabilirm ;) aksamları bowling bilardo takıldımız için ;)

içini ferah tut nurcuğum bebişin için. düşük içinde ağrılar ilk zamanlarda normal. vücut yeni duruma alışmaya çalışıyor. ama bazende bebekte sağlıksız bir durum olduğunda bebek düşüyormuş. doktorum bana öyle söylemişti, doğanın dengesi. doktorunla konuşup, kontrollerini yaptırdıktan sonra sorun olmaz inşallah.
sosyal çevreyi bilmiyorum nurcuğum, ama doğası, yeşili ve denizi çok güzel. ama şöyle düşünüyorum denizci eşlerinde genelde eşler seyirde olduğu için çok samimi arkadaşlıklar kuruluyordur.
foça 2 ye ayrılmış durumda. yeni foça, eski foça. lojmanlar eski foçada. eski foça şirin , güzel bir sahil kasabası. eşimle konuşurken hep emekli olunca böyle bir sahil kasabasına yerleşelim diyorduk:1:
foça izmire de yakın. alışverişini ordan yaparsın:71:

Günaydınnn kızlarrrr gece kaynatmışsınız ne güzellll yeni arkadaşlarda gelmişlerrrr :16:

Lilicimmm nikin değişmişşşş diyom kim bu avatarı görünce hatırladım senin olduğunu bende değiştircemm de buldum bir kaç tane seçmem lazımm

nilgün ablacım kayınvalidem internet alemlerine akmaya başlamış, eşim de bilmiyor benim buraya girip neler neler yazdığımı:1: önlemimizi aldık bakalım.

merhaba kasvetli, bebeğin hayırlı olsun çok sevindim.tabi tayininizde. foçayı çok iyi biliyorum.ocak sonunda ordan tayin olduk sakaryaya.denizciler eski foçada oluyo.lojmanlar orda ama acayip rüzgarlı denizi biraz soğuk oluyo.yzaın feci sivrisinek olur.pencerelere tel taktırırsın.manzara harika eşinle bol bol gezersin o çevreyi.alışveriş için foça pek uygun deil.izmir 64km izmirden rahat rahat alışveriş yaparsın.hastane olarak menemende sada hastanesi var kadındoğumcusu çok iyi tavsiye ederim.tekrar hayırlı olsun

Back
X