• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

içini ferah tut nurcuğum bebişin için. düşük içinde ağrılar ilk zamanlarda normal. vücut yeni duruma alışmaya çalışıyor. ama bazende bebekte sağlıksız bir durum olduğunda bebek düşüyormuş. doktorum bana öyle söylemişti, doğanın dengesi. doktorunla konuşup, kontrollerini yaptırdıktan sonra sorun olmaz inşallah.
sosyal çevreyi bilmiyorum nurcuğum, ama doğası, yeşili ve denizi çok güzel. ama şöyle düşünüyorum denizci eşlerinde genelde eşler seyirde olduğu için çok samimi arkadaşlıklar kuruluyordur.
foça 2 ye ayrılmış durumda. yeni foça, eski foça. lojmanlar eski foçada. eski foça şirin , güzel bir sahil kasabası. eşimle konuşurken hep emekli olunca böyle bir sahil kasabasına yerleşelim diyorduk:1:
foça izmire de yakın. alışverişini ordan yaparsın:71:

nilgün ablam valal sürekli dua ediyorum Allahım bebegımı bana bagısla diye :(:( yaa ömrümde bu kadar dua ettiğimi hatırlamıyorum yani ;) bakalım kısmet artık..
evet daha bi samımıyız eşlere göre :)) sık gidip geldıklerım benım sankı kız kardesım gibi oldular oyle diyim ;) :) gidip gelmekten cok bırbırımızde yatıya kalıyoruz desem daha doğru :D büyüklerim çok muhabbet tez ayrılık getırir demıslerdi bugune kadar oyle bişeyle karsılasmadım neyseki..
ohh ne güzeelll yaa daha gıtmeden heveslendım sevındım valla :):) çarsı pazar dolasmasını çok severım :61::61::9: hmmm tek sorunum günese karsı allerjım var onunda bı caresını buluruz artık.. (annem beyaz guvercınım anneanemde beyaz kelebegım diye sever :16::16: )aksamı beklerım bende gezip dolasmak için.. ;)

:nazar:maşallah canım inş foçada da güzel arkadaşlıklar kurarsınız, kampı çok beğeniyorum ben de. bebeğini çok güzel bir ortamda büyütüceksin tatlım, hiç endişe etme, bebişine bişey olmayacak :71:

merhaba kasvetli, bebeğin hayırlı olsun çok sevindim.tabi tayininizde. foçayı çok iyi biliyorum.ocak sonunda ordan tayin olduk sakaryaya.denizciler eski foçada oluyo.lojmanlar orda ama acayip rüzgarlı denizi biraz soğuk oluyo.yzaın feci sivrisinek olur.pencerelere tel taktırırsın.manzara harika eşinle bol bol gezersin o çevreyi.alışveriş için foça pek uygun deil.izmir 64km izmirden rahat rahat alışveriş yaparsın.hastane olarak menemende sada hastanesi var kadındoğumcusu çok iyi tavsiye ederim.tekrar hayırlı olsun

merhaba :16: tşk edeim saolun :)
valla verdıgınız bilgiler çok işime yarayacak özelıkle hastane konusu aklım bi karıs havada bu aralar hastane işi iyi oldu , hemen tlfnuma kaydettım :61: :16: hmm suan evimde denızın dibi sayılır 200metre sonra denız yanı manzaram iyi umarım ordakı lojmandada denız gozuken yer denk gelır :)) ben burdakı camlara telin uzerıne tülcüden tül alıp kestirmiştim :) sonra silikon yapıstırıcıyla yapıstırmıstım sanırım aynı seyı oradada uygulayacak gibiyim desenize :61::61::1:

hımm iyimiş cunku golcukle izmit arasıda bu kadar sanırım ben gölcük yerıne izmite gidiyordum dolmusa atlayıp :)) kocem evde olunca evden çıkmak istemezdı evi özlerdi bende dısarı cıkalım gezelım dıye basının etını yerdım ;) baktım olcak gibi değil kendim gezip dolasmaya basladım :52::9::9:

işin aksi tarafı eşim de kullanıyor bu ismi çok hoşuna gitmiş. :1: bilse burda annesini nasıl çekiştirdiğimi topa tutar beni:60:

Anladım canım , yeniden geçmiş olsun. sonuçları ne zaman alacaksın ?

sağol canım. sonuçları pazartesi günü alacam. aklım orda ya offf. şimdi konuyla ilgili topikte bi arkadaş yazmış tip 6-11 se korkma ama tip 16 kötü demiş. korkuyorum. bendeki hangisi bilmiyorum.

canım seni görmek ne güzel nerelerdesin sen öyle . ben felisity nickimi değiştirdim
canm şehir dışında ablamın yanındaydım döndüm artık.. sen nasılsın hastasın sanırım. noldu canm son durumun ne?

ne olsun canım bekliyorum pazartesi sonuçları alacam. kötüyüm yani bişeyim yok şimdi ama moralmen çok kötüyüm

az önce doktordan geldım..artık hiç ümidim kalmadı :14::14::14::14:

doktor 55-60 yasındaydı ama benım durumumu ogrenınce dedıkı;unıversitedeki hocalarıma danısmalıyım tek basına karar verılcek bi durum değil dedi... sat tarıhı ,1-2.ci ası tarıhlerımı not ettı ,kan testımıde aldı bu benden kalsın hocalarıma danıscam dedi.. bakalım kısmet :50:
sana bi folik asit yazayım yınede dedi.. gonderdi.. yarın yıne gıdecem bakalım ne dıcekkk :59::43::43:

eve gelene kadar ağlamamak için kendımı zor tuttum.. eşimle konusurkende uzuldugumu belli etmek istemedim çok kastım kendımı anlamasın dıye bılmıyorum artık..

arkadasımda hayırlısını ıste diyor haklı tabıkı ama elimde değil işte uzulup ağlıyorum :(:(

tatlım sakin ol ya, bişey var dememiş ki doktor. hem olumlu düşün de olumlu olsun canım, kendini kötü şeylere odaklama. bak bebişin hisseder, sabırlı ol canım. pazartesi güzel haberler alıcaz biz senden biliyorum :nazar:

doktor 55-60 yasındaydı ama benım durumumu ogrenınce dedıkı;unıversitedeki hocalarıma danısmalıyım tek basına karar verılcek bi durum değil dedi... sat tarıhı ,1-2.ci ası tarıhlerımı not ettı ,kan testımıde aldı bu benden kalsın hocalarıma danıscam dedi.. bakalım kısmet :50:
sana bi folik asit yazayım yınede dedi.. gonderdi.. yarın yıne gıdecem bakalım ne dıcekkk :59::43::43:

eve gelene kadar ağlamamak için kendımı zor tuttum.. eşimle konusurkende uzuldugumu belli etmek istemedim çok kastım kendımı anlamasın dıye bılmıyorum artık..

arkadasımda hayırlısını ıste diyor haklı tabıkı ama elimde değil işte uzulup ağlıyorum :(:(

cnm ben bişey çıkacağını düşünmüyorum içini ferah tut bebişini üzme annesi.inş. yarın güzel şeyler duyacaksın dr undan

üzülüp ağlamayın kendinizi bu kadar bırakmayın allah korusun hiç birşeyden olmasa üzüntüden daha çok hasta olacaksınız bu gidişle. kendinizi mutlu hissedecek şeyler yapmaya çalışın bu aralar :)

Back
X