• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Kızlar ya öğretmen olan arkadaşlardan yardım istiyorum bu yıl kpssye hazırlanıyorum ve ilk defa gireceğim yeni mezunum çünkü. ama nişan düğün ev kurma telaşı ile tam anlamıyla kpssyi kazanacak şekilde başarılı olacak şekilde hazırlanamadım ancak ümidimi kesip tamemen sınavdan vazgeçmek de istemiyorum.
atanan arlkadaşlar şu son bir buçuk ayda nasıl tavsiyede bulunurlar sizce neler yapabilirim. ben bu yıl ki zihinsel bedensel yorgunluğu hiç bir yıl yaşamadım. ancak hiç birşey yapmadan oturmak da istemiyorum. eşim seneye hazırlanırsın bu yıl dershane ile çalış diyor ama yinede devlet gibisi yok.
bana sınavı kazanmamı sağlayacak pratik ip uçları söyler misiniz. kendimi motive de edemiyorum bu aralar çalışma isteği konusunda:2: 82 almam bulunduğumuz ilçeye atanmam için yeterli yardım yardım yardıııımmmm

bu arada tavsiye edebileceğiniz yayınlar var mı :2::5:

Canım merhaba, kolay gelsin öncelikle,ben de 2009 mezunuyum ve 2009da atandım. Sınıf öğretmeniyim.O yaz nişanlandım,bu yaz da evlendik. şimdi 10 aylık evliyim. 1.5 yıllık öğretmenim. Senin branşın ne? Ben de son zamanlar hazırlanmıştım canım. Aslında bu son aylar daha verimli oluyor. Eğitim bilimlerinden 6 ders var 1 ay ver kendine her birine 5 gün. En azından bir kez okumuş ol. Anayasayı son 2 hafta halledersin. Benim matematiğim iyiydi o yüzden şanslıydım. Sana yayın önereyim, eğitimden yediiklim çözmeden bakmadan girme sınava. GKY'den de Data,yediiklim. Uzman kariyerden de bol bol soru çözmeye çalış. Bende mezun olduğum yıl atandım,çok fazla çalışamamıştım. 80.230 puanım vardı, Mardin-Kızıltepe de bi köye atandım. Şimdi Urfadayım.Eş durumundan Urfaya geldim 4 ay önce.Dilerim bu sene sizlerde atanırsınız.

Canım merhaba, kolay gelsin öncelikle,ben de 2009 mezunuyum ve 2009da atandım. Sınıf öğretmeniyim.O yaz nişanlandım,bu yaz da evlendik. şimdi 10 aylık evliyim. 1.5 yıllık öğretmenim. Senin branşın ne? Ben de son zamanlar hazırlanmıştım canım. Aslında bu son aylar daha verimli oluyor. Eğitim bilimlerinden 6 ders var 1 ay ver kendine her birine 5 gün. En azından bir kez okumuş ol. Anayasayı son 2 hafta halledersin. Benim matematiğim iyiydi o yüzden şanslıydım. Sana yayın önereyim, eğitimden yediiklim çözmeden bakmadan girme sınava. GKY'den de Data,yediiklim. Uzman kariyerden de bol bol soru çözmeye çalış. Bende mezun olduğum yıl atandım,çok fazla çalışamamıştım. 80.230 puanım vardı, Mardin-Kızıltepe de bi köye atandım. Şimdi Urfadayım.Eş durumundan Urfaya geldim 4 ay önce.Dilerim bu sene sizlerde atanırsınız.

türkçe öğretmeniyim bende. 2010 haziranda mezun oldum temmuzda nişan şubatta nikah düğün ev hazırlıkları derken çok zorlandım bu arada da tabi dersleri düzenli çalışamadım.
bende eşim tatbikata gitmişken sıkı bir şekilde çalışmaya tekrar başlamak istiyorum arkadaşlar da sağolsunlar buradan fikir verdiler. biraz motive oldum :46: konuları dediği gibi günlere bölerek çalışmak banada daha mantıklı geliyor bir arkadaş da bunu söyledi o da atanmış :3: yarından itibaren kendimi kampa alacağım :1: sınav sonrası keşke dememek istiyorum elimden geleni yapacağım. tavsiyelerin içinde çooook teşekkür ederim inşallah sınav sonrası güzel haberler veririm :66:

tatlım sakin ol ya, bişey var dememiş ki doktor. hem olumlu düşün de olumlu olsun canım, kendini kötü şeylere odaklama. bak bebişin hisseder, sabırlı ol canım. pazartesi güzel haberler alıcaz biz senden biliyorum :nazar:
insallah canımmm yaaa... zaten ağla ağla basım agrıyor artık :50: eşimde ne dese beyenırsın; bidaha yaparız nıye kendını bu kadar hırpalıyosun dıyooo yaaa ayyy gelde delirmeee erkek milleti işte.. eşimede sinirlendim haliyle..
cnm ben bişey çıkacağını düşünmüyorum içini ferah tut bebişini üzme annesi.inş. yarın güzel şeyler duyacaksın dr undan
ayy insallah yaaa Allahım hayırlısı olsun dıye dua edıyorum ama bi yanımda eger alınma kurtaj olursa nasıl dayanırım dıyorum :(:( bakalım kısmet artık sımdı daha iyiyim ama..
üzülüp ağlamayın kendinizi bu kadar bırakmayın allah korusun hiç birşeyden olmasa üzüntüden daha çok hasta olacaksınız bu gidişle. kendinizi mutlu hissedecek şeyler yapmaya çalışın bu aralar :)
zorla zorla yemek yedım biliyomusun hanı yarınkı doktor olumlu derse bu seferde ben kendıme kızmayayım dye:) ac bıraktın bebegını dıye :)) kafayı yıyorum sanırım :35: sagolun bu arada beni her acıdan teselli etmeye calıstın işte bu yuzden bu kadınlar kulubunu sevıyorum :) kımseye soyleyemedımı derdımı sevıncımı direk burada paylasıyorum :D ;)
inşallah bişey çıkmaz..içini ferah tut...
sağolunnn insallah yaa tek duam bu oldu zaten bugunlerde ..kısmet dıyorum ama olmasınıda çok istiyorum bakalım hayırlısı

kadınlar kulubunden hemsire bi arkadasım var onada özelden yazmıstım daha önce gırmedıgım için şimdi okudum ancak..olumlu baktı ama doktorlar 2ye ayrılmıslar bu duurmda kımısı olur kımısıde olmaz dıyormus bakalım kısmet benım doktorum ne dıyecek acaba.. ucundan kıyısından sıyırdıgımı soyledi bu bıle benı teselli etti artık yinede bir ümidim var hiç ümidim olmamasından iyidir sanırım ;)

folik asit içeli karnımın agrısı gectı yada psikoloık bişey bilmiyorum :) en azıdan kıvranmıyorum sancıdan sadece cok cok hafif bi basınc gibi bişey var ara sıra hıssettıyor okadar.

iyi geceler hanımlar..:95:

arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim iskenderuna tayin olan oldu mu aranızda hiç daha önce biraz korkuyorum, çok da merak ediyorum.

kadınlar kulubunden hemsire bi arkadasım var onada özelden yazmıstım daha önce gırmedıgım için şimdi okudum ancak..olumlu baktı ama doktorlar 2ye ayrılmıslar bu duurmda kımısı olur kımısıde olmaz dıyormus bakalım kısmet benım doktorum ne dıyecek acaba.. ucundan kıyısından sıyırdıgımı soyledi bu bıle benı teselli etti artık yinede bir ümidim var hiç ümidim olmamasından iyidir sanırım ;)

folik asit içeli karnımın agrısı gectı yada psikoloık bişey bilmiyorum :) en azıdan kıvranmıyorum sancıdan sadece cok cok hafif bi basınc gibi bişey var ara sıra hıssettıyor okadar.

sancılarının geçmesine çoook sevindim :46: doktorunda inşallah sana duymak istediğin güzel haberleri verir. bence zaten kötü hiç birşeyin çıkmayacak. sende bize buradan daha çoook güzel haberler vereceksin. yemek yemeyede devam et can boğazdan gelir. yazık bebişine minnacık daha o :16:

günaydınlar herkese, nasılsını bakalım bugün?
benim çok önemli bir toplantım var öğleden sonra çok heyecanlıyım:18: süslendik püslendik ama ankaraya çok feci yağmur yağdı, çamur içinde kalmadan gidersek iyidir.

bebelak, iskenderun hakkında hiç bi fikrim yok, sanırım denizci eşin, denizci eşi arkadaşlardan belki duyanlar vardır sana yardımcı olurlar sanırım. hayırlı olsun tayininiz:71:

günaydın kızlarrr mutlu sabahlar hepinizeee:16:
günaydın canımm :16:

benim çok önemli bir toplantım var öğleden sonra çok heyecanlıyım:18: süslendik püslendik ama ankaraya çok feci yağmur yağdı, çamur içinde kalmadan gidersek iyidir.

bebelak, iskenderun hakkında hiç bi fikrim yok, sanırım denizci eşin, denizci eşi arkadaşlardan belki duyanlar vardır sana yardımcı olurlar sanırım. hayırlı olsun tayininiz:71:
toplantı için başarılar canım, sabah yağmur vardı şimide güneş :1:

teşekkürler nilgün ablacım, inşallah bir pot kırmadan hallederiz:66:
bu ankara beni mahvetti zaten, ne giyeceğimi şaşırdım. dün sabah hava güzel diye şemsiye almamıştım,mesai çıkışı sucuk gibi oldum babetlerle bi de. :44:

ağrılarının geçmesine sevindim canım:16: bebişine çok iyi bak. sen ruh halin bebeğinide etkiler. ne kadar canın istemesede beslenmene dikkat et. inşallah doktorunda güzel şeyler söyleyecektir

sorma yaa ankaranın havası bir saati bir saatini tutmuyor 4 yıl öğrenciliğim orda geçmişti bi günü tutturamamıştım ne giyeceğim konusunda:50:

toplantın içinde başarılar :3:

sorma yaa ankaranın havası bir saati bir saatini tutmuyor 4 yıl öğrenciliğim orda geçmişti bi günü tutturamamıştım ne giyeceğim konusunda:50:

toplantın içinde başarılar :3:

teşekkürler canım, ben de bi tutturamadım öğrencilikte de iş hayatında da:1:

yine de severim ankarayı, hayatımda ilk defa bi şehirde 5 yıldan uzun süredir yaşıyorum

teşekkürler nilgün ablacım, inşallah bir pot kırmadan hallederiz:66:
bu ankara beni mahvetti zaten, ne giyeceğimi şaşırdım. dün sabah hava güzel diye şemsiye almamıştım,mesai çıkışı sucuk gibi oldum babetlerle bi de. :44:
sweetciğim( mahsuru yoksa isimlerle yazışsak ) bende dün akşam okul çıkışı ıslandım. dün öğlen doluda yağdıı. gök gürültüsü, yağmur.benim minikler her gök gürültüsünde sınıfta çığlık attılar. aslında bilseler öğretmenleride korkuyorr:1::1:

Günaydınnn hanımlarrrr puslu kapalı bir hava var burada her an yağmur yağabilrrr ...
günaydın handancığımm , nasılsın? burda da sabah yağmur vardı , şimdi güneş , ama belli olmaz birazdan başlayabilirde:90:
günaydınlaaaarr..:79:

Kızlar Ankarama laf etmeyin haaaa:27:

kuzum ankarayı özledin galiba ,havalar düzelse güzel olacak :16::16:

sweetciğim( mahsuru yoksa isimlerle yazışsak ) bende dün akşam okul çıkışı ıslandım. dün öğlen doluda yağdıı. gök gürültüsü, yağmur.benim minikler her gök gürültüsünde sınıfta çığlık attılar. aslında bilseler öğretmenleride korkuyorr:1::1:

günaydın handancığımm , nasılsın? burda da sabah yağmur vardı , şimdi güneş , ama belli olmaz birazdan başlayabilirde:90:

kuzum ankarayı özledin galiba ,havalar düzelse güzel olacak :16::16:

hemde nasıl..Şimdi orda olmak vardı..:31:

Back
X