Kızlar ya öğretmen olan arkadaşlardan yardım istiyorum bu yıl kpssye hazırlanıyorum ve ilk defa gireceğim yeni mezunum çünkü. ama nişan düğün ev kurma telaşı ile tam anlamıyla kpssyi kazanacak şekilde başarılı olacak şekilde hazırlanamadım ancak ümidimi kesip tamemen sınavdan vazgeçmek de istemiyorum.
atanan arlkadaşlar şu son bir buçuk ayda nasıl tavsiyede bulunurlar sizce neler yapabilirim. ben bu yıl ki zihinsel bedensel yorgunluğu hiç bir yıl yaşamadım. ancak hiç birşey yapmadan oturmak da istemiyorum. eşim seneye hazırlanırsın bu yıl dershane ile çalış diyor ama yinede devlet gibisi yok.
bana sınavı kazanmamı sağlayacak pratik ip uçları söyler misiniz. kendimi motive de edemiyorum bu aralar çalışma isteği konusunda:2: 82 almam bulunduğumuz ilçeye atanmam için yeterli yardım yardım yardıııımmmm
bu arada tavsiye edebileceğiniz yayınlar var mı :2:![]()
Canım merhaba, kolay gelsin öncelikle,ben de 2009 mezunuyum ve 2009da atandım. Sınıf öğretmeniyim.O yaz nişanlandım,bu yaz da evlendik. şimdi 10 aylık evliyim. 1.5 yıllık öğretmenim. Senin branşın ne? Ben de son zamanlar hazırlanmıştım canım. Aslında bu son aylar daha verimli oluyor. Eğitim bilimlerinden 6 ders var 1 ay ver kendine her birine 5 gün. En azından bir kez okumuş ol. Anayasayı son 2 hafta halledersin. Benim matematiğim iyiydi o yüzden şanslıydım. Sana yayın önereyim, eğitimden yediiklim çözmeden bakmadan girme sınava. GKY'den de Data,yediiklim. Uzman kariyerden de bol bol soru çözmeye çalış. Bende mezun olduğum yıl atandım,çok fazla çalışamamıştım. 80.230 puanım vardı, Mardin-Kızıltepe de bi köye atandım. Şimdi Urfadayım.Eş durumundan Urfaya geldim 4 ay önce.Dilerim bu sene sizlerde atanırsınız.