Asker Eşleri

Herkese hayırlı aksamlar ablalarım.....
Umarım yeni yıl beraberınde sizlere tüm güzellıklerı getırır..
Umarım yeni bir yılla beraber bütün askerlerımız,biricik eşlerimiz daha huzurlu daha güvenli vazifelerini yerıne getırmeye devam ederler..

merhaba arkadaslar moralım cok bozuk. bırıncısı bugun yılbası yanlızım esım nöbetcı. ıkıncısı dun esımın tayın tercıhlerını yaptık. kafama takılan sorular var. bu hareketlı bırlık dedıklerı ne oluyor. eş de götürülemıyormuş öyle olunca. hiç böyle bısey yaşadınız mı

canım üzülme kıyamam bak bende eşimden ayrıyım umarım götürebilecegi yerler çıkar nereleri yazdınız canım..............

günaydın kızlar kızıma kahvaltı yaptırdım giyinicez şimdi çkızımı servise vercem bende çarşıya alışveriş yapçam akşam 5 te eşim evde olacak inşallah.....o gelene kadar yemeklerimi falan hazır olamamsını istiyorum ..çıkıorum şimdi grş şekerler...............

ağrı, kars, mardın falan yazdık canım. genelde buralara aıle götürülüyormuş ama bılıyosun kı tercıh dısı da gelebılır. cok korkuyorum gece oturduk ıkımızde agladık. hiç istemiyorum ayrılmayı

herkese mutlu yıllar dilerim bnm için hareketli bi gün kızım okulun da yılbaşı etkinliği var sabhten beri ona börek kek pasta yapıyorum şimdi okula bıraktım geldim akşam hazırlığını başlıyacağız kk dan arkadaşım paptya ile bu yıla gireceğiiiz
bnm için 2008 hayatımda köklü değişkliklerin olduğu bi sene oldu kimsi hayır kimisi şer di allahım herkes hakkın da hayırlısı neyse onu versin dilerim herkesin gönlüne göre versin
sizlerin de 2009 yılı sağlık huzur bereket mutlulukla geçsin

:1hug:merhaba iyiseneler.. kuşum sıkma canını benim eşimde hareketli birlikte 6 yıl çalıştı. eş götürülmüyor zaten hangi tarihte nerde oldukları bile belli olmuyor sürekli dağlarda operasyon halindeler. eşim tayin yerlerini seçti geçen gün eş götürülmeyen yere gidicez. çocukların eğitimi aksamasın diye .sende sakın üzülme 2sene dediğin göz açıp kapayana kadar geçer... bende bunları yazarken aslında içim kan ağlıyor neticede ayrılık çok zor. ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…