Asker Eşleri

yeni yıla sesşiz sakin giriyorum. oğlumla kızım uyudu. şuanda yanımda bi goril sesi var aa bide baktım eşim horluyor.. söz vermişti bu gece erken uyumak yoktu ama yine horultuyu dikti yorgun asker

10.9.8.7.6.5.4.3.2.1 hoşgeldin2009. sağlık,mutluluk,huzur,bol para nasip etsin ALLAHIM hepimize. askerlerimizi RABBİM korusun. evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür nasipetsin ALLAHIM AMİNNNNNNNN

idare et gorili bende benim gorili uyardım mutlu senelere size yazarak girdim 20009za.

senle ben bu topiğin nöbetçileriydik bu gece.seninle yeni yıla girmek çok güzeldi.benim gorili öptüm yine uyanmadı... iyi seneler,iyi geceler. kendine iyi bak:1hug:

yeni yılınız kutlu olsun yeni yıl hepinize sağlık mutluluk vede bol paralı geçer mutlu yıllar :dance:

yeni yılın ilk günaydını benden olsun kızlar kocişimi uyandırayım kahvaltı yapçaz grş...................

dün gece nerdeydiniz nasıl eğlendiniz bi zahmet yazın lütfen.ben nöbetçi olarak topiği bekledim. eşim horrr horrr uyudu.bolca çekirdek yedim sanki hariç günlerde yenmiyormuş gibi

Canım benım ya kıyamam sana,dur sımıdıden sıkma canını..Hareketlı bırlık bıldıgım kadarıyla göcebe gıbı aynı..Mesela eşin boluda görev yapıyo,orada görunuyor ama daha sonra onu atıyorum erzuruma gonderıyolar ordanda baska bırlıge..vs gecıcı sureyle verıyorlar..Insallah hayırlısı olur bıtanem dert etme kendıne sımdıden üzülüp..Hakkınızda hayırlısı olsun canımcım...a.s.

dün gece nerdeydiniz nasıl eğlendiniz bi zahmet yazın lütfen.ben nöbetçi olarak topiği bekledim. eşim horrr horrr uyudu.bolca çekirdek yedim sanki hariç günlerde yenmiyormuş gibi

pelincim bizim güzeldi evdeydik ama çok zevkliydi ben içtim sarhoş oldum canım bizim kociş sarhoş etti beni............

Biz evdeydik 2 tek rakı içtim tv dede birşey yoktu yedik içtik farklı hiçbir şey yok yani
pelincim bizim güzeldi evdeydik ama çok zevkliydi ben içtim sarhoş oldum canım bizim kociş sarhoş etti beni............
yarasın anam götür

Bızde evdeydık ,arkadaslar geldı ve ilk defa içtimmve sonrasını hatırlamıorummm..:teytey:
Cok guzel bır yılbasıydı sanırım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…