merhaba ablalarım,BİZ KESİN OLARAK AYRILDIK...BEN TÜM BAĞLARI KOPARTTIM YANİ..
cuma akşam aradım konuştuğumuz telsim kapalı idi aveadan aradım başkasıyla konuşuyordu
bekledim 10 dk..tekrar aradım çaldı tlf..5-6 kere çaldı meşgule aldı..msj attım telsimi aç dedim..bekledim 10 dk açmadı tekrar aradım çaldı ama 2 kere çaldı hemen meşgule aldı..bekledim 2 dakika sonra ardığımda telefonu kapatmıştı...
ve ben mesajları bu defa bittiğine dair attım..aynen yazıyorum aklımda kalanları...
kaçma kaçma mert ol yürekli ol benim gibi...bitti de..başkası var hayatımda de..kandırdım oyaladım seni de..
küs değiliz tubilik, yoğunuz yavrum öylemi....ne kadar safmışım ben ya...kahretsin ki aldatmadım, kahretsinki yalan söylemedim,ama şuna inan dünya sandığın kadar büyük değil..allahın adaletine inanıyorum..yazıklar olsun..ben sana beddua edemem. o annenin babanın gözünden akacak yaşlara kıyamam.nerden bilsin ki o anne, oğlu bir ZALİM.!!!.ne diyeyim ki..kurban olduğum allah bilsin yeter yazıklar olsun ...şimdi çek git yoluna.....
DEDİM VE TELEFONU KAPATTIM HATTIMI ÇIKARDIM ÇEKMECEYE KOYDUM..TELEFONUDA KUTUSUNA KOYDUM...o gün bugündür yani tam 3 gündür açmıyorum açmıyacağım temmuza kadar...
ben iyi olmaya çalışıyorum unutmadım tabiki içime attım çok zoruma gidiyor inanın.ben defalarca beni bırak ayrılalım dedim..gözyaşları içinde git başkasını bul bırak beni dedim...ayrılmadı benden kapat konuyu dedi..şimdi beni bu tez arifesinde en sıkıntılı anımda sebebsiz yanlızlığa sürükledi...nedeni yok benimle konuşacak cesareti de yok bitirecek cesareti de yok...açarsa telefonu bitiremeyecek...biliyorum ...ama bilmediğim şey neden ne idi...artık düşünmek istemiyorum da..gece yarıları uyanıp sabahlara kadar ağlıyorum...söylediğim şeyler iki kelimeden ibaret...geçecek, geçecek...
bütün bunlar geçecek bir gün ablalarım, ben bir gün uyandığımda aklıma gelmeyecek biliyorum..
bunların affı olmayacak allah katında biliyorum..ben 1 gün-1 ay bilemedin 1 yıl ağlarım..ama geçer üzüntüm bir gün..ama onun geçmeyecek..hergün soruyorum anneme,arkadaşıma ben iyi olacağım dimi diye geçecek dimi diye...annem diyor kızım yavrum canım benim,,sen benim evladımsın..ağzını bıçak açmıyor anlatmıyorsun..senin böyle günlerdir eriyip bitmene ben dayanamıyorum ..senin duygularınla oynadıysa allah onun elini ayağına dolaştırsın yavrum untma kızım doğru duvarı kimse yıkamaz..ben bir anne olarak bunu diyorum diyor...Şimdi aklımdan beynimden gözlerimden kalbimden tüm dünyamdan siliyorum onu..zamanla hiç kalmayacak bu odada..geri dönmek mi ASLA...hem deli gibi seviyorken nefret etmek nasıl bir duygu biliyormusun..ben unutacağım allah bana yardım edecek ablalarım.. bu topiğe girince ya da
ne bilim görünce yada askerle ilgili bir şey beni çok yaralıyor..ama desteğinizi hissediyorum emin olun bana atılan destek mesajlarınız için sizler için hep dua ediyorum.