:1hug::1hug::1hug:Günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkese hayırlı cumalar olsun
Uzun süre yoktum yine nette sorun çıktı ben iyiyim ama hepinizi çok öpüyorum Şeniz
rüyanaz kuşum nasılsın.çok öptüm seni ve tatlı kızını
aaa. ben de ingilizceciyim ayol :)
az daha uğraşırsak akraba çıkcez derler ya
tatlım benim eşim kara astsubayı. istihkamcı.
:1hug::1hug::1hug:
a.s.a.s.a.s.
ŞenizŞenizŞeniz
köpüklü ayranda içildi canım merak etme..bizde amasya topiginden tanıştık ama yüzyüze tanışlıgım yok canım....rüyanaz kuşum afiyet olsun.çok severim çiğköfteyi. yanında bol köpüklü ayranda olursa harika olur.bende açlığımı bastırsın diye havuç kemiriyorum.malum önümüz yaz.......su içsem yarıyo durumu var bende malesef...zuzu05 de amasyalıymış tanışıyormusunuz
Sayın bakanım çiğköfteler yenmiş afiyet olsun bişey demiyoz sanma sakın anladın sen onu Şeniz
hem meslektaş hem de branştaşız desene ne güzel ya
nasıl görev younlugu malatyada
:1hug:aramıza hoşgeldin tatlım.hamileliğin hayırlı olsun kaçıncı ayındasın
ayy çok sevindim senin adına canım hadi gözün aydın............
ebrucum ALLAH mutluluğunu daim etsin. çok sevindim. benimde annemler önümüzdeki hafta muhtemelen bendeler
hayatım sorma. benim bu yılki tayinim bir kenar mahalle okuluna çıktı. çevre illerden göçmüş ailelerin çocukları geliyor. pek çoğunun babası işsiz. açlık sefalet diz boyu pekçok ailede. çocukların çoğu temel davranışları bile edinememişler. iş ingilizceden çıktı artık. bazen derste uzun uzun konuşuyoruz çocuklarımla. bu çocukların hayattaki öncelikleri farklı. en son şey yabancı dil. en önemli sıkıntım bu.hem meslektaş hem de branştaşız desene ne güzel ya
nasıl görev younlugu malatyada
ayy narenciğimm bu mesajını şimdi gördüm.tesekkür ederim ablacım
4.5 aylık allah nasip ederse:)
2. gebeliğim ilkini kaybettim bunu n üzerine fazla titriyorum hepimizin evladını allah bizlere bağışlasın inşallh
hayatım sorma. benim bu yılki tayinim bir kenar mahalle okuluna çıktı. çevre illerden göçmüş ailelerin çocukları geliyor. pek çoğunun babası işsiz. açlık sefalet diz boyu pekçok ailede. çocukların çoğu temel davranışları bile edinememişler. iş ingilizceden çıktı artık. bazen derste uzun uzun konuşuyoruz çocuklarımla. bu çocukların hayattaki öncelikleri farklı. en son şey yabancı dil. en önemli sıkıntım bu.
aslında uzuuun uzuuuun içimi dökmek istiyorum ama burası uygun değil. topiğimizi meşgul edip arkadaşları sıkmak istemem. arzu edersen özelden yazışabiliriz tatlım. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?