Asker Eşleri

rüyanaz kuşum afiyet olsun.çok severim çiğköfteyi. yanında bol köpüklü ayranda olursa harika olur.bende açlığımı bastırsın diye havuç kemiriyorum.malum önümüz yaz.......su içsem yarıyo durumu var bende malesef...zuzu05 de amasyalıymış tanışıyormusunuz

köpüklü ayranda içildi canım merak etme..bizde amasya topiginden tanıştık ama yüzyüze tanışlıgım yok canım....
Sayın bakanım çiğköfteler yenmiş afiyet olsun bişey demiyoz sanma sakın anladın sen onu Şeniz

ablam benim canım...size de göndereyim şekerim........

günaydın canlarım nassınız.benim facede bi sorunvar galiba hiç kimseye mesaj yazamıyorum arkadaşolarak ekleyemiyorum sizdede böle sorunlar varmı

hem meslektaş hem de branştaşız desene ne güzel ya

nasıl görev younlugu malatyada
hayatım sorma. benim bu yılki tayinim bir kenar mahalle okuluna çıktı. çevre illerden göçmüş ailelerin çocukları geliyor. pek çoğunun babası işsiz. açlık sefalet diz boyu pekçok ailede. çocukların çoğu temel davranışları bile edinememişler. iş ingilizceden çıktı artık. bazen derste uzun uzun konuşuyoruz çocuklarımla. bu çocukların hayattaki öncelikleri farklı. en son şey yabancı dil. en önemli sıkıntım bu.
aslında uzuuun uzuuuun içimi dökmek istiyorum ama burası uygun değil. topiğimizi meşgul edip arkadaşları sıkmak istemem. arzu edersen özelden yazışabiliriz tatlım. a.s.

tesekkür ederim ablacım
4.5 aylık allah nasip ederse:)
2. gebeliğim ilkini kaybettim bunu n üzerine fazla titriyorum hepimizin evladını allah bizlere bağışlasın inşallh
ayy narenciğimm bu mesajını şimdi gördüm.
inşallah tamamına erdirsin Allah. benimde ilk hamileliğim hüsranla sonuçlandı ama şimdi 5,5 yaşında cadı bir kızım var. darısı senin başına. ne güzel yaa. bu minnoşlar doğup da kucağımıza gelince ne gam kalıyor ne tasa. miss gibi de kokuyorlar ki insanın içine sokası geliyor.
ayy kendi kendimi gaza getirirsem biraz daha 2. yi yapacağım. :roflol:
ben susayım en iyisi. sevgiler. a.s.

kız yapsana vakti gelmiş artık 2. nin kardeş istemio mu kızın zzaten ben annemi çok zorlamışım kardeş yapın bana die ki aramızda sadece 3 yaş var:))
kardeşte değil bebek istiorum canlı bebek hastaneden al gel diomuşum :))))

güzel dileklerin için tesekkür ederim allh banada tattırır inşallah o güzel duyguyu

diğer isteyen tüm arkadaşlarada inşallhh

o zaman ingilizce öğretmenleri topiğinde anlatalım aynı dertten müstaribim diyebilirim
okkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…