Merhaba canım .
Sorun var gibi anladım ama bence değil asker eşi olmak son derece gurur verici bir şeydir,
bazen konuşmaması yada ilgi göstermemesi seni dikkate almıyor gibi düşünme.
Gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir görev yapıyorlar onlarıda anlamak gerekiyor,işyerlerinde belkide sıkıntısı olabilir bunuda gözardı etmemek gerekir.
Hepimizin yaşadığı olaylar bunlar hiç kafana takma derim,biraz anlayış gösterdiğin zaman herşey yoluna girer emin ol.Tek başıma kalacağım diyede sakın düşünme olurmu,yeni bir çevre ve yeni insanlar tanımak güzel oluyor .
ozebus41 selam tatlım ailen geldimi
Geldıler canımcım..Ama bugun döndüler:a015: Yenı evlıyız dıye fazla kalmıyorlar maalesef :çok üzgünüm:
allah kavuştursun canım.................
ablacııgm çok teşekkür ederimm bir tek sen cevap yazmışsınn,gerçekten sizden bunları dinlemek benim için çok önemli sonuçta evlilik haytta verilen en Önemli kararlardan biri.ben şu an okuyorum ve mesleğimi yapamamaktan da çok korkuyorum:çok üzgünüm:
Kızzzlaarrrrr iyi akşamlar hepinize nasılsınız pek kimse yok bu akşam
evet canım geziom topik topik........Saol canımcımm... Gece kusu gene gezınıyosun bakıyorum da :))
iyi akşamlar ablam ben burdayım ......Kızzzlaarrrrr iyi akşamlar hepinize nasılsınız pek kimse yok bu akşam
Iyı geceler ablacım....
Evet bu gece kımssecıkler gelmıyor ..
Herkese hayırlı geceler canlarımm ...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?