iyi geceler kızlar handan ablam yine yoksun nerdesin..........
önceliklee herkese merhabalarr:=))
uzun süredir kk ya üyeyim arkadaşlar sizlerin burada olmanız benim için çok büyük şanss.... şu günlerde kafam çok karışıkk o yüzden hepinizden bilgi almaya ve bundan sonra aranızda olmaya karar verdim tabi kabul ederseniz...
henüz ögrenciyim ancak 1 sene sonra filan nişan yapılacak ve benim kafamda bir sürü soru işareti var... nişanlanacagım kişiyle 4 yıldır beraberiz,kendisi de degerli ordumuzun bir subayı.gerçekten ona verdigimd egeri kimseye vermedim şimdiye kadar sevgi,aşk ne derseniz hepsi...ama bazen öyle bir nokta geliyor ki hiç konuşamıyoruz hiç ilgilenmiyor benimle,işleri oldugunu söyluyor,mızmız kızlar gibi naz yapan biri olmadım hiç bir zaman ama gerçekten düşünmeden edemiyorum: ilerde ben Onun peşine takılıp gidince başka bir şehirde tek başıma kalacagım,sizler hepiniz bu duyguları yaşadınız mı,yani normal şeyler mi düşündükklerimm beni en iyi siz anlar,siz cevap verirsiniz herhalde...
tatlım hoşgeldiiin. kaydirigubbakcemile3merhaba ben de asker eşiyim .aranıza alın beni de :=) 25 yaşındayım hala okumakta ve kpss müzdariplerindenim .,,izmir de yaşıorum 3 yıl sonra Allah nereyi nasip ederse...
tamam tatlım. şu e-okul böö- okul işlerimi bir bitireyim. yazalım çizelim.o zaman ingilizce öğretmenleri topiğinde anlatalım aynı dertten müstaribim diyebilirim
okkaydirigubbakcemile3
merhaba ben de asker eşiyim .aranıza alın beni de :=) 25 yaşındayım hala okumakta ve kpss müzdariplerindenim .,,izmir de yaşıorum 3 yıl sonra Allah nereyi nasip ederse...
iyiyim bende canım napalım sıkıcı pazarı bitsin die bekliorum rüyada evdeydi hafta sonu malum çok sıkıldı yafrum okul var yarın allahtan......
burdayım tatlım senden ne haber nasılsın kaydirigubbakcemile3
merhaba ben de asker eşiyim .aranıza alın beni de :=) 25 yaşındayım hala okumakta ve kpss müzdariplerindenim .,,izmir de yaşıorum 3 yıl sonra Allah nereyi nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?