bende seni öptüm canım........Herkese günaydınlar....
Rüyanazcım,melishcim,pelincancım... herkese öpücükler....
iyi gezmişsin kuzum sen ya......merhabalar nasılsınız arkadaşlar kim kim nereli derseniz aslen eskişehir bilecik tüm doğu ve güney doğu illerinde bulundum mardin diyarbakır kars erzurum malatya kısacası türkiyeliyim 2 yıl izmir şimdişde ankara rüzgar nereye savurursa ordayız memeleketin dört bir yanında suyunu içmişliğimiz yemeğini yemişliğimiz var
mrb arkadaşlar nasılsınız ne zamndır yazmak istiyodum buraya ama kısmet olmadı bir türlü sizler epey kaynaşmışsınız benide bir asker eşi olarak aranıza alırsanız sevinirim.bende zaman zaman meslekten dolayı çektiğim sıkıntıları sizlerle paylaşmak isterim.yazarsaız çok sevinirm.
kızlar 6 tane denizci şehidimiz var hepsine allahtan rahmet yakınlarına başsağlıgı diliyorum...........
kızlar 6 tane denizci şehidimiz var hepsine allahtan rahmet yakınlarına başsağlıgı diliyorum...........
mrb arkadaşlar nasılsınız ne zamndır yazmak istiyodum buraya ama kısmet olmadı bir türlü sizler epey kaynaşmışsınız benide bir asker eşi olarak aranıza alırsanız sevinirim.bende zaman zaman meslekten dolayı çektiğim sıkıntıları sizlerle paylaşmak isterim.yazarsaız çok sevinirm.
selamm nasılsınızz kızlar
selamm nasılsınızz kızlar
hoş geldin canm nasılsınsefalar getirdinn:sm_cool::teytey::1hug::1hug:selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!1 ben geldim,bende asker eşiyim bende bende:teytey::dance::dance:a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?