Asker Eşleri

mrb arkadaşlar nasılsınız ne zamndır yazmak istiyodum buraya ama kısmet olmadı bir türlü sizler epey kaynaşmışsınız benide bir asker eşi olarak aranıza alırsanız sevinirim.bende zaman zaman meslekten dolayı çektiğim sıkıntıları sizlerle paylaşmak isterim.yazarsaız çok sevinirm.

Herkese günaydınlar....
Rüyanazcım,melishcim,pelincancım... herkese öpücükler....
bende seni öptüm canım........
iyi gezmişsin kuzum sen ya......

ne demek canım hg .....

:sm_cool:cannnlarım bende aslen ankara nallıhanlıyım. sırasıyla boluda(ailem boluda yaşıyor)tokatta,kıbrısta ve son olarakta denizlideyim piyadedir encam en bitlisinden. asker eşi olmanın hep güzelliklerini yaşamak nasip olmadı tabii aradada dikenleri battı ve batırdımda ALLAHIN izniyle. hepinizi seviyorum. bu topiğin hastasıyım.:1hug:

kızlar 6 tane denizci şehidimiz var hepsine allahtan rahmet yakınlarına başsağlıgı diliyorum...........

aminn canımmm.. yakınlarına daha zor.. eşimle meslekdaş olunca bana daha çok dokundu belkide :çok üzgünüm: senağlama
Allahtan eşim suan mersınde açıklrında seyırde.. kesın eşimin tanıdıgı var ama ulasamıyorum ... çokk zor
Allah kımseye yasatmasın.. her ne kadar serefli bir kader olsada..

a.s.a.s.hoş geldin canım

kızlar 6 tane denizci şehidimiz var hepsine allahtan rahmet yakınlarına başsağlıgı diliyorum...........

evt arkadaşım erdektenler yani bizim yanımızdanlar ama tanımıyoruz yakınlarına baş sağlığı diliyorum allah ramet eylesin mekanları cennet olsun

hoşgeldin canıma.s.

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!1 ben geldim,bende asker eşiyim bende bende:teytey::dance::dance:a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…