ah kızlar ya nettimde sorun vardı , eşim nöbetteydi annem geldi derken kaç gündür yazamadım..buarada eylül hoşbulduk tatlım ...... ee napıyorsunuz bakiimmmmmm..buarada ben hala tek başıma kalamıyorum yaa 6 ay oldu bi kere kaldım aaaaaaah onu gelin de bana sorun eşimde maşallah ayda 2,3 kere nöbette anacımmmmmmm annecim de biraz uzakta banaanapalım 3 sene sonra onu seneden seneye görebileceğim şark olacağı için ...off yaaa öptüm
yafriiilerrrr napıyonus bakalım...........
ah kızlar ya nettimde sorun vardı , eşim nöbetteydi annem geldi derken kaç gündür yazamadım..buarada eylül hoşbulduk tatlım ...... ee napıyorsunuz bakiimmmmmm..buarada ben hala tek başıma kalamıyorum yaa 6 ay oldu bi kere kaldım aaaaaaah onu gelin de bana sorun eşimde maşallah ayda 2,3 kere nöbette anacımmmmmmm annecim de biraz uzakta banaanapalım 3 sene sonra onu seneden seneye görebileceğim şark olacağı için ...off yaaa öptüm
biraz facedeyim biraz kk dayım. sen napyon didenem:1hug:
aramıza hoşgeldin. yeni evliyken bende bir yıl kadar kendi başıma kalamadım ve eşimde güneydoğudaydı her gece kız kardeşim gelirdi bir gün kardeşimi bekliyorum akşam oldu gelen giden yok aradım annemi dedim kardeşim gelmedi gecikti,,annem ayarlamış meğer kardeşimin bana gelmemesini ve o gece biraz geç uykuya daldım ama sonrasında hiç korkmadım ta ki kıbrısa gidene kadar. inan kıbrısta eşimin ayda 7 nöbeti oluyordu sınır karakolundaydı ve hiç bir nöbette uyuyamadım korkudan titrediğimi biliyorum. şimdiden alışsan iyi olur
Canım benım stres yapma bu kadar(desemde bende aynıyım:bbo:)bende yenı evlıyım saka maka 6 ay oldu valla..ve benım esımınde ayda 2-3 nöbetı oluyor ve bende tek basıma kalamıyorum :) yerimseniben Kardesım bana 1 saat uzaklıkta bır ilde calısıor,nöbet h.sonuysa gelıordu yanıma ama her zaman denk gelmıyor halıyle..Alısırım alısmam lazım dıyorum ama cık.. :sm_confused:
Pelıncancım cok haklı,kım bılır neler beklıyor bızı,bunlar hıcbırsey kendımızı alıstırmamız lazım ama mutlaka zorlukları oluyo valla..Bırde sımdı tayıncıyız şark cıktı,Allah yardımcımız olsun ne dıyeyımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?