Asker Eşleri

merhaba kızlar nasılsınız ben geldiğimde topikte kimsecikler olmuyor.ozebus tatlım bende seni öptüm

sivaslı tatlım hamilemisin.çok sevindim inşallah sağlıkla mutlulukla doğar

ah kızlar ya nettimde sorun vardı , eşim nöbetteydi annem geldi derken kaç gündür yazamadım..buarada eylül hoşbulduk tatlım ...... ee napıyorsunuz bakiimmmmmm..buarada ben hala tek başıma kalamıyorum yaa 6 ay oldu bi kere kaldım aaaaaaah onu gelin de bana sorun eşimde maşallah ayda 2,3 kere nöbette anacımmmmmmm annecim de biraz uzakta banaa napalım 3 sene sonra onu seneden seneye görebileceğim şark olacağı için ...off yaaa öptüm

aramıza hoşgeldin. yeni evliyken bende bir yıl kadar kendi başıma kalamadım ve eşimde güneydoğudaydı her gece kız kardeşim gelirdi bir gün kardeşimi bekliyorum akşam oldu gelen giden yok aradım annemi dedim kardeşim gelmedi gecikti,,annem ayarlamış meğer kardeşimin bana gelmemesini ve o gece biraz geç uykuya daldım ama sonrasında hiç korkmadım ta ki kıbrısa gidene kadar. inan kıbrısta eşimin ayda 7 nöbeti oluyordu sınır karakolundaydı ve hiç bir nöbette uyuyamadım korkudan titrediğimi biliyorum. şimdiden alışsan iyi olur

Canım benım stres yapma bu kadar(desemde bende aynıyım:bbo:)bende yenı evlıyım saka maka 6 ay oldu valla..ve benım esımınde ayda 2-3 nöbetı oluyor ve bende tek basıma kalamıyorum :) yerimseniben Kardesım bana 1 saat uzaklıkta bır ilde calısıor,nöbet h.sonuysa gelıordu yanıma ama her zaman denk gelmıyor halıyle..Alısırım alısmam lazım dıyorum ama cık.. :sm_confused:
Pelıncancım cok haklı,kım bılır neler beklıyor bızı,bunlar hıcbırsey kendımızı alıstırmamız lazım ama mutlaka zorlukları oluyo valla..Bırde sımdı tayıncıyız şark cıktı,Allah yardımcımız olsun ne dıyeyımm..

aslında ben de dyorum kendime hep alışmak zorundayım diye ..herkese asla korkmuyorum diyorum ama korkuyorum işin aslı...napalım alışacağım ..şimdi izmirdeyim hadi annem de yakın gel diyorum ama doğuda zor olur benim için..belki bebekim olursa bilemem :ecrin_bebek: ehehee mcuk

kaydirigubbakcemile
evet hayatım ehehhe bebekimiz olursa alışırıız ilerde beeeee .şimdi tırsıyorum ama ki benim bulunduğum yer izmirde cezaevinin dibinde polisler askerler falan var nöbette ama iştee yine de uykuya dalana kadar karaltıdan bile biişi çıkartıyorum ..dediğim gibi annem biraz uzakta 1,5- 2 saatlik yol var aramzda , onu çağırıyorum kadıncağız geliyor ama 3 sene sonra şark var b akalım alıştırmak lazım bünyeyi dimi ,sana da kolay gelsin doğu için

merhabalar nasılsınız arkadaşlar kim kim nereli derseniz aslen eskişehir bilecik tüm doğu ve güney doğu illerinde bulundum mardin diyarbakır kars erzurum malatya kısacası türkiyeliyim 2 yıl izmir şimdişde ankara rüzgar nereye savurursa ordayız memeleketin dört bir yanında suyunu içmişliğimiz yemeğini yemişliğimiz var

bende aslen edirne keşanlıyım çorum ,balıkesir de bulunuyoruz eşim aydın hakkari ankara işte gezip duruyoruz eylülün dediği gibi rüzgar nereye savurursa oraya gidiyoruz

Bende doğma büyüme ankaralıyım .
Malatya da kıbrısta istanbulda ve izmirde kaldık.
En sonunda eşim emekli oldu buraya yerleştik.
Çok güzel günler geçirdim ama şu an bile çok arıyorum o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…