Asker Eşleri

heheh en bitlisinden yane...benim kociş de havacı personelci biz fazla gezmeycekmişiz öyle dioooo.3. şehirde emekli olurum deyooo.ee en yenisinden evli olduğumuz için daha izmirdeyimmmmmm kendi memleketim yaa , ama sizler gibi ben de dolaşacağım :son 3 yıl kaldı şarka hadi bakalım.......:1ninca::buaraada eşim kırıkkaleli ...

günaydın hayırlı cumalar canlarım

Rüyanaz merhaba,
Sen ne öğretmenisin canım?

bende 2 yıl anasınıfı ögretmenligi yaptım ama şimdi çalışmıyorum canım..
kızlar kızım karnesini aldı şimdi annemlere gidiyoruz 8 gün yokum beni özleyin tamam mı hadi herkese hayırlı cumalar grş üzere dostçakalın...........

Yeni yeni arkadaslarımız gelmiş valla..Aman ne guze ne guzel... Herkes yazmıs bende yazıyım aslen amasyalıyım..Ama babamda asker oldugundan il il gezdık..Esımde manısalı..Suan bilecik teyız,daha hıc tayın gormedım halıyle ciceği burnundayız daha:asigim:
Ama bu sene gıdıyoruzzz...
Herkese hayırlı cumalar diliyorummmm..a.s.

afiyet olsun adana usulu nar ekşili kısır sizlere canlarımmm

kızlar ellerinize sağlık. canım istedi. vaktim olsa ben de yapsam keşke. okul tatil oldu. bavul toplamaya başladım. sevgiler. a.s.

kızlar ellerinize sağlık. canım istedi. vaktim olsa ben de yapsam keşke. okul tatil oldu. bavul toplamaya başladım. sevgiler. a.s.

Tatil oldu deil mi..Karneler alındı..Yakın olsak yaparım sana bol bol,keske burdan da gönderebılseydık dimi :) Tatilde bol bol yaparsın..
Iyı tatıller.hayırlı cumalar sana canım..a.s.

İyi akşamlar kızlar,
Nihayet okullar tatil oldu.
İyi bir tatili hak ettik.
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…