Asker Eşleri

Atanamayan öğretmenlerdenim canımKPSS derdim var yine

Allah yardımcınız olsun canım.

teyzesi,kendisi henüz götünü kaldırıp hareketlerini bana hissettirmediği için aramızda böyle bir mesafe var:)

Biraz hantal olacak galiba Benimkinin içimde nelere yaptığını çokk merak ediyorum. Ben 23 nisanda çocukları çalıştırırıkn çok halay çekmiştim galiba o sıralar o da öğrendi,oğluşum Urfalı gibi doğacak tey tey teyyy

sizi bu kpss illetinden kurtarıcam kızlar şifreler bende

Evet kızlar geçen sene bana verdiyidi hatta ben de kopyacıyım. 2009'da askeriyedeydi şifreler 2010'da alamadık ihaleyi ama 2011'de verecez buradan

Biraz hantal olacak galiba Benimkinin içimde nelere yaptığını çokk merak ediyorum. Ben 23 nisanda çocukları çalıştırırıkn çok halay çekmiştim galiba o sıralar o da öğrendi,oğluşum Urfalı gibi doğacak tey tey teyyy

Evet kızlar geçen sene bana verdiyidi hatta ben de kopyacıyım. 2009'da askeriyedeydi şifreler 2010'da alamadık ihaleyi ama 2011'de verecez buradan[/QUO

derin bi düşün bakalım canın kuru soğan,şalgam falanda istiyomu?öyleyse kesin küçük ibo geliyo:d

kızzzzz derinnn sus kız valla alırlar haaa ergenekondan içeri

egemiz iyi bir dersaneydi aklınızda bulunsun..

öğretmen arkadaşlarım okula sabah gitmiyosunuz artık demi?

egemiz mi yok ya gittim ben ona 4.sınıfta hocalar değişmişti benimle aynı yaşta hocalar hep çömez bişey bildikleri yoktu kaynak yönünden iyiydi sadece.. ama ben deneme döneminden sonra bırakmıştım dersaneyi..

ben daha çok matematik için gitmiştim aslında ve adamın adını hatırlamıyorum ama süperdi

Yok tatlım yok allahtan istemiyor Ama sanki sen şalgam içiyordun bi ara yanlış hatırlamıyorsam

kızzzzz derinnn sus kız valla alırlar haaa ergenekondan içeri

Kocamdan önce beni alırlar içeriye beni besleyin kızılar içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…