ohhh iyiymiş o zamanben gidiorum birtane dersaneye de pişmanım valla
ohhh iyiymiş o zamanben gidiorum birtane dersaneye de pişmanım valla
ne demek bidenem ağaya beleşkızlar dersane tavsiye edebilirdim eskişehirde ama sanırım biraz geç kaldık
gitmiyorum demek istedin heralde
anlaşabiliriz made baaaaaaa da viiiirrrr
Atanamayan öğretmenlerdenim canımKPSS derdim var yine
teyzesi,kendisi henüz götünü kaldırıp hareketlerini bana hissettirmediği için aramızda böyle bir mesafe var:)
sizi bu kpss illetinden kurtarıcam kızlar şifreler bende
hayırlısı artık canm ya önümüze bakcaz bi şekilde olcak bişeyler genciz daha
kızım sana bu gece şifre versem unutursun malum sevinçlisin az sonra kocan gelince kutlarsınızanladın sen onu
Allah yardımcınız olsun canım.
Biraz hantal olacak galibaBenimkinin içimde nelere yaptığını çokk merak ediyorum. Ben 23 nisanda çocukları çalıştırırıkn çok halay çekmiştim galiba o sıralar o da öğrendi,oğluşum Urfalı gibi doğacak tey tey teyyy
Evet kızlar geçen sene bana verdiyidi hatta ben de kopyacıyım. 2009'da askeriyedeydi şifreler 2010'da alamadık ihaleyi ama 2011'de verecez buradan
egemiz iyi bir dersaneydi aklınızda bulunsun..
öğretmen arkadaşlarım okula sabah gitmiyosunuz artık demi?
kızzzzz derinnn sus kız valla alırlar haaa ergenekondan içeri
valla içeri ilk gireceklerdenimkocam asker ben muhalif:)keşke ordan da kk ya girebilseler
egemiz mi yok ya gittim ben ona 4.sınıfta hocalar değişmişti benimle aynı yaşta hocalar hep çömez bişey bildikleri yoktu kaynak yönünden iyiydi sadece.. ama ben deneme döneminden sonra bırakmıştım dersaneyi..
belli olmaz kız bunların işi tutuklayabilirler haaa mapusanede karşılaşmayalım
Eskişehir de Egemiz var mı bilmiyorumBen daha çok yeniyim burada
Biraz hantal olacak galibaBenimkinin içimde nelere yaptığını çokk merak ediyorum. Ben 23 nisanda çocukları çalıştırırıkn çok halay çekmiştim galiba o sıralar o da öğrendi,oğluşum Urfalı gibi doğacak tey tey teyyy
Evet kızlar geçen sene bana verdiyidi hatta ben de kopyacıyım. 2009'da askeriyedeydi şifreler 2010'da alamadık ihaleyi ama 2011'de verecez buradan[/QUO
derin bi düşün bakalım canın kuru soğan,şalgam falanda istiyomu?öyleyse kesin küçük ibo geliyo:d
kızzzzz derinnn sus kız valla alırlar haaa ergenekondan içeri
ben daha çok matematik için gitmiştim aslında ve adamın adını hatırlamıyorum ama süperdi
var canım köprübaşında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?