komşu gibisi yok ya,biz taşınırken yan komşumuz yemekle çay getirmişti nasıl hora geçmişti anlatamam bi albay eşiydi...
angel burda rütbeye göre konuşuyoruz en kıdemlimiz ayşeceylin ona hanfendi dersen seviniriz
ooo komşuyu gördün unuttun hemen satışlardasın
aaaa biz de eskişehirdeyizKarışmasın diye lokumu yaptımHoşbuldum canım,Eskişehirden
Hafta sonuda benim yeni komşum geldi canım,ben de taşınırken çay yapmıştım pazar günüde bize yemeğe geldiler,ben de albay eşi olur muyum acabaonun gibi yapmışım her şeyi
bacım ne yapayım iyi bir komşu yüzümü gördüm atladım hemen
aaaa biz de eskişehirdeyiz
Yavaş yavaş alışacağım artıkangel burda rütbeye göre konuşuyoruz en kıdemlimiz ayşeceylin ona hanfendi dersen seviniriz
puuhahahahahaha ama "HANFENDİ" haaaa ""hanım efendi"" değil
angel burda rütbeye göre konuşuyoruz en kıdemlimiz ayşeceylin ona hanfendi dersen seviniriz
kızzz bunaltmayaydın kadınıher gün gidermişsin şimdi sen...yaşlı teyzenin sana yaptığı gibi
bacım ne yapayım iyi bir komşu yüzümü gördüm atladım hemen
aaaa biz de eskişehirdeyiz
İşte şimdi buna çok sevindimmmşaka yaptım angel aman ha hiçbirimiz böyle bişeyi önemsemeyiz:2:
alemsin made ivet hanfendi dimeyen topiğe girebilemez
Aaaaa süpeeeerrrrr nerdesiniz canım merkezde mi
Yavaş yavaş alışacağım artıkBenim eşimde üsteğmen,daha yeniyiz
ANGEEEEELLLLLLLL valla şaka yaptım çiçeeeem,kızlar biliyoda beni sen yenisin aman ha yanlış anlama
evet canm merkez ama lojmanda oturmuyoruz biz anadolu ünv civarındayız siz nerdesiniz?
alemsin made ivet hanfendi dimeyen topiğe girebilemez
ben yıldıztepe lojmanlardaydım ama artık evim depoda ben ve embriyom anamdayız
Canım bizde lojmanda değiliz stadyumun oradayızevet canm merkez ama lojmanda oturmuyoruz biz anadolu ünv civarındayız siz nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?