almazmıyız aşkolsun:)benim şalgamcı embriyomu bi tek siz alırsınız zaten:)
derincim cinsiyeti belli oldu demek bebişinin erkenden göstermiş, çapkın
Öyle deme gelinime
Evet canım, belli oldu. Yoracak bu bizi:)))) Aman canım çapkın falan deme,made'nin kızı olursa onu alcaz duymasınlar:)))
selamlarkocişim yanımızda çok giremiyorum....
derincim ve madecim cinsiyetler belli olmuşayyyy hayırlı olsun...hayırlı işlere bile girişmişsiniz
okyonuscum hazırlıklar tam gaz hadi bakalım
özlemcim monarisacım ayşeceylincim ve adını sayamadığım tüm topik arkadişlerim selam olsun
derincim ve madecim cinsiyetler belli olmuşayyyy hayırlı olsun...hayırlı işlere bile girişmişsiniz
özlemcim monarisacım ayşeceylincim ve adını sayamadığım tüm topik arkadişlerim selam olsun
ben tahmin etmiştim zaten gözün aydın canımhadi mazeretin kabul edildi bekliyoruz en uzak zamanda ne kadar uzun girmezsen kocişin o kadar yanındadır demektir:82:
oh tadını çıkar tatlım ne güzel bol bol gez eğlen
ya tam uyudum planlarımı sormussunuz hay Allah yaaa bilsem sabahlardımdüğün 8-9 ekim çanakkalede 15 ekim burdurda 17-21 ekim balayı paşamın izni 26da bitiyor 27 ekim mesaiye gittiğinde paşam hemen burdayımmm seneye doğu tayini var eger gidebilirsem onunla ki inş. giderim dizi fln izlemem sanırım
ayy öldürecen sen beniiiii
selam hatunlarrrr
gece erken yatmışım üzüldüm planlarımı anlatamadım
selam tatlım gittinmi komşunla tanışmaya
bak birdaha kaçırma ama bu fırsat kaçmaz heeee
yok dün o geldi henüz teşrif etmedim ben. düşünüyorum ama bulmuşum iyi komşuyu kaçırmıyım
derin merhaba:80:
şimdi dolaşırken gördüm açık olduğunu baktım yazılanlara hamile olduğunu öğrendim
tebrik ederim canımm,, allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun
hahayyyy çiğköfte yerler artık bol bol,efe türkü çığırır urfalıyam ezelden:)
selam hatunlarrrr
selam nazmicimfotolar falan konmuş ays ays ays
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?