Asker Eşleri

derin merhaba:80:

şimdi dolaşırken gördüm açık olduğunu baktım yazılanlara hamile olduğunu öğrendim

tebrik ederim canımm,, allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun

selamlar kocişim yanımızda çok giremiyorum....

derincim ve madecim cinsiyetler belli olmuş ayyyy hayırlı olsun...hayırlı işlere bile girişmişsiniz

okyonuscum hazırlıklar tam gaz hadi bakalım

özlemcim monarisacım ayşeceylincim ve adını sayamadığım tüm topik arkadişlerim selam olsun

ben tahmin etmiştim zaten gözün aydın canımhadi mazeretin kabul edildi bekliyoruz en uzak zamandane kadar uzun girmezsen kocişin o kadar yanındadır demektir:82:

oh tadını çıkar tatlım ne güzel bol bol gez eğlen

ben tahmin etmiştim zaten gözün aydın canımhadi mazeretin kabul edildi bekliyoruz en uzak zamandane kadar uzun girmezsen kocişin o kadar yanındadır demektir:82:

yok ya canım 10 günlüğüne geldi..çaldıkları 5 günü soyna telafi edeceklermiş peh

oh tadını çıkar tatlım ne güzel bol bol gez eğlen

saol da Buğrayla öyle pek çok gezilip eğlenilmiyor canımcım benden başka kimsede de durmuyor bırakıp çıkamıyorum çok fazla yaramaz sıpacıııııımıı

ayy öldürecen sen beniiiii

gözün aydın canım.boşver bizi sen eşinle hasret gider nasıl olsa biz hep buradayız

Teşekkür ederim:) Aiminn güzel diileklerin için teşekkür ederimm

hahayyyy çiğköfte yerler artık bol bol,efe türkü çığırır urfalıyam ezelden:)

Biz oğlanın adını değiştirsek bari. Hiç yakışmıyor

Biz oğlanın adını değiştirsek bari. Hiç yakışmıyor[/QUO

ben ona iborotti diyecem,damadım benim:78:benimkine de sürekli yattığımdan karpuz diyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…