Asker Eşleri

Tunceli de bu kez de iki polis şehit oldu. Ülkemizi çok zor günler bekliyor,seçim sonrası, korkuyorum...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ellerim titreyerek yazıyorum hakkari merkeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz gidiyorum kocamlaaaaaaaaaaaa

Çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun. Bu akşam kk girmeyecektim, kitap okuyup yatacaktım ama bakayım özlem ne yapmış diye girdim. Çok da sevindim...

Kızlar dün akşam öyle bir geçer zamankiyi seyrettim, nasıl etkilendiysem diziden dizideki benser olaylar kabusum oldu. Kabusumda güya benim kız kardeşim varmış, eşim onunla evleniyor,formaliteden, ben sesimi çıkarmıyorum ama çıldırıyorum. Sürekli ağlıyorum, ya beni unutursa diye, üzerimde de koyu kırmızı renkli hatta bordo kısa bir geceliğim var ne alakaysa... :26: Buraya kadar olan kısım aylin-murat-soner üçlüsünün durumuna benziyor. Ben soner Sonra eşim beni bir türlü rahat bırakmıyor. Alinin Cemileyi bırakmadığı gibi. Gerim gerim gerildim, sanki bütün gece boyu sürdü bu kabus. Kabus bile olsa çok zor birşey yaa.... Ban kimseyle paylaşamam yaaa... Parçalarım herkesi...

Canım fena etkilenmişsin
öyle bir geçer zaman ki 2

Ben de yolarım valla

Baya karıştırmışsın canım,tek dizinin bütün ilişkileri,mete ve hocası yok ama Paylaşılırmı yaa,Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…