Asker Eşleri

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, göreve giden subay ve assubayları taşıyan aracın kamyonla çarpışması sonucu 6 asker şehit oldu. Kamyon sürücüsü Erkan Çağar ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Kazada şehit olan Deniz Yüzbaşı Volkan Aşkın, Deniz Yüzbaşı Murat Kaya, Deniz Teğmen Çağlar Akkoç, astsubaylar Murat Korkmaz, Caner Kabakçı ve Ulaş Öner'in naaşları, Gölcük Donanma Komutanlığı'nda bulunan Deniz Hastanesi'ne götürüldü.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde göreve giden denizcileri taşıyan aracın karşı yönden gelen kamyonla çarpışması sonucu altı subay ve assubay şehit oldu. Kamyon sürücüsü Erkan Çağar ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Gölcük'ten Erdek'e görevli olarak yola çıkan araç, Değirmendere Beldesi'de saat 23.45 sularında karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Kamyonun aracı altına alarak istinat duvarına sürüklemesi sonucu araçta bulunan; Deniz Yüzbaşı Volkan Aşkın, Deniz Yüzbaşı Murat Kaya, Deniz Teğmen Çağlar Akkoç, astsubaylar Murat Korkmaz, Caner Kabakçı ve Ulaş Öner şehit oldu.

Olay yerinde yapılan çalışmalar gecenin geç saatlerine kadar sürerken, kazada şehit olan subay ve assubayların naaşları Gölcük Donanma Komutanlığı'na ait Deniz Hastanesi'ne kaldırıldı.

VE ULAŞ ÖNERDE EŞİMİN DEVRESİ OKUL ARKADASİYDİ MEKANLARI CENET OLUR İNŞ. ARKADAŞALR RUHLARINA BİR FATİHA OKUYALIM HEP BERABER

selam kızlar nasılsınız.belkı hatırlarsınız bızım tayınde siirte çıkmıştı burası çok hoşuma gıttı çok begendım çok guzelde vakıt gecıyor hıç kış gıbı degıl dıyebılırım.ıyıkı sıırtı yazmısız.

napıonus şekerler ben gezmedeyim kızkardeşime geldim şimdide sizlere slm vermek istedim öptüm herkesi.......

Kızlar iyi akşamlar hepinize keyifler nasıl
Birçok arkadaşımız yine yok buralarda
Belos anneyim ben zeynep
Perçem mapusta zaten

a.s.:teytey:hoş geldin canım güzel paylaşımlar dilerim evt bura asker eşlerinin yeri bende jandarma eşiyim inşallh görüşürüz her zaman:1hug::1hug:

slm adanalı arkadaşım adana benim ilk kaldıgım yer tekiryaylası yani yeri bende ayrı oglum adanalı hemşehriniz sayılır inş güzel paylaşımlar dileginize katılıyorum görüşüroüz bu arada benim eşimde jandarmaa.s.a.s.

a.s.siirtte lojman varmı. kıbrıstan beraber tayin olduğumuz erhan başçavş vardı eşi gülay hanım ..tanıyormusun...

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız karnelerimizi aldık rahatladık biraz olsun çoçujkların karneleri nasıl?benim çoçuklarımın ikiside takktir getirdi çok mutluyum

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız karnelerimizi aldık rahatladık biraz olsun çoçujkların karneleri nasıl?benim çoçuklarımın ikiside takktir getirdi çok mutluyum

slm aferin onlara takdir maşallah kaça gidiyolar çocuklar benim çocuklarımında iyi karneleri :teytey:

Benim oğlum 5.sınıf karnesi çok güzeldi.
Kızım 3 yaşında kreşe gidiyor.
Onada karne vermişler.
Karnesini kimselere göstermiyor, benim diyor.

abidinpaşada dogdum büyüdüm pelin evet çocukları büyüttüm ben eşimin emeklisine az kaldı oglum lise 2 kızımda birinci sınıf 87 li benim eşim sizin çocuk varmı
Merkezde misin?
Liseye giden oğlun,okulundan memnun mu?
Doğunun şartları malum:1no2:

Benim oğlum 5.sınıf karnesi çok güzeldi.
Kızım 3 yaşında kreşe gidiyor.
Onada karne vermişler.
Karnesini kimselere göstermiyor, benim diyor.

çok tatlı ya benim diyo ha nasılda sevimlidir şimdi.....içimden sıktıra sıktıra sevmek geldi

Çok tatlı teyzesi.
Kız çocuğu daha da konuşkan olur ya.
Bizimki de tam bir cimcimekaydirigubbakcemile3

a.s.siirtte lojman varmı. kıbrıstan beraber tayin olduğumuz erhan başçavş vardı eşi gülay hanım ..tanıyormusun...

canım ben yenı oldugum ıçın ısım olarak tanımıyorum ama lojmanın çogu bu sene kıbrıstan buraya gelmış yanı kıbrustan gelen çok lojman olmazmı super valla tatıl köyu gıbı.o bahsettıgın arkadaslar ıçın fazla bılgı verırsen belkı bılırım esımde tanıyor olabılır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…