Asker Eşleri

Herkese ıyı aksamlar...Aramıza yeni arkadaslarımız gelmıs yıne,bır ara yanlıs topice mi girdim dedım kendı kendıme,aman maasallah...
bgm_77 hosgeldın ablacım..Benım eşimde jandarma,bızde bu sene gıdıyoruz doğuya,hazırlandık bakalım...
Herkesı opuyorumm..

aman aman herkesin karneler çok güzelmiş kıskandım vallah allah bizede gösteriri o günleri inşallah:Saruboceq::dance::roflol:

günaydın herkese sevenesevmeyene gülene gülmeyene kocaman günaydınnnnnnnnnnnn

günaydın herkese sevenesevmeyene gülene gülmeyene kocaman günaydınnnnnnnnnnnn

GÜNAYDIN SANADA CANIM a.s.a.s.HERKESE GÜNAYDIN NASIL ÇOÇUKLARLA ARAMIZ TATİLE GİRDİLER EVDELER BİLGİSAYAR KAVGALARI BAŞLADI BİZE ZAMN AZ KALIYOR BİRAZ DİNLENSİNLER BAKALIM:1hug:

günaydın yaaa ne bu kıslar beee bir gün girmedim coşmuşsunuz ..şehid asker eşinin sayfasını okudum ağlamaktan kendimden geçtim yaaaaaaaa sonra oku okuuuu buuğulu göslerimlee anacım bi saat olmuştur haaaaaa....sizi de hiç ihmale gelmiyor valahiiiii...D: pazartesinden güzel bi izmir sabahı yaşıyorum hava süper...muck

Ya ben şehıt haberlerını bıle ızleyemıyorum kı bırde o arkadasımızın yazısını okuyayım ( Allahım tum askerlerımızı korusun,bunun denizi havası karası yok valla,tabı bızım işişmiz bırascık daha zor ama Allah herkesın yanında olsun...

amin canım yaa vala zor...benim dedem de şehid oldu emniyetten ..ki kaç sene olmuş hala babam acılıdır yaaaaaaaaaa Allah yardımcımız olsun ne diyelim...eşimi de Allahım korusun..3 sene sonra şarka gidos ama artık izmiri doğusu kalmadı bu işin ,al işte dedemi izmirin göbeğinde vuruldular ...

Öle tabı canımcım,Allah herkesı korusun..Benım esım jandarma,dogu-batı gezıcem ablalarım gıbı (bu senede),benım kardesımde havacı ama tek şarkı D.bakır oldugunu söluyo..Ve öle tehlıkelı bölgelerde de görev yapmıyolar bildiğim kadarıyla..Hem 3 seneyede cok var tatlım,sımdıden dert etme kendıne günlerının tadını cıkarmaya bak :) Sende benım gıbı daha çiçegı burnundasın,düşünmeyelım sımdıden deıl mı? :)))

GÜNAYDIN SANADA CANIM a.s.a.s.HERKESE GÜNAYDIN NASIL ÇOÇUKLARLA ARAMIZ TATİLE GİRDİLER EVDELER BİLGİSAYAR KAVGALARI BAŞLADI BİZE ZAMN AZ KALIYOR BİRAZ DİNLENSİNLER BAKALIM:1hug:

evt haklısın canım tatil başladı pc sırası artık bize zor gelir eylül tinlensinler bakalım biraz:1hug::1hug::1hug:öpüyorum sennkileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…