Asker Eşleri

miyasem aşuren çok güzel olmuş canımda çok istiyodu ellerine sağlık gönderdiğin gibi yedim sıcak sıcak oh cokacimcoook:dance::roflol:

günaydınn. miyasecim sen acayip iştahımı açıyosun.. canım çekti bi kasede ben istiyorumm.

a.s.canım benim istedin bir kase aşure ne demek aşk olsun sen gel yeter gelmezsende senin yerine yerim ben cokacimcoook:roflol::roflol:

h.bduk pelin ankaralıyım ama şu an şırnakta dogu görevindeyiz 2 çocuk annesiyim eşimin sınıfı jandarma sizin sınıf?

galiba benim msj alınmadı neyse görüşmek üzere türkiyenin dört bi tarafındaki meslektaş eşlerine slm k.i.b byy

bende ankara nallıhanlıyım,denizlide oturuyorum.eşim karacı piyade 91 li başçavş

piyade hmm : her sınıfın kendine göre vadır eminim zorlukları ama jandarma daha bir zormu desem evet evet kesinlikle daha zor ama onurlu meslek ben çok zorlugunu yaşadım ama hepte gurur duydum asker eşi oldugum için saglık ve huzur olunca o zorluklar bi şekilde bitiyo nasılsa ben böyle düşünüyorum sizler nedersiniz

h.bduk pelin ankaralıyım ama şu an şırnakta dogu görevindeyiz 2 çocuk annesiyim eşimin sınıfı jandarma sizin sınıf?

a.s.:teytey:hoş geldin canım güzel paylaşımlar dilerim evt bura asker eşlerinin yeri bende jandarma eşiyim inşallh görüşürüz her zaman:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…