Asker Eşleri

Burasıda buzz buzz...
arabanın camları buz tutmus yahu...:1shok:

sen nerdesin canım....izmir de yağmur var ama şuan da sanki gece o yağmurlar yağmamış gibi güneşli ..eski izmir havasına döndü ..geçen sene ahhh ahh gece bile yağmuyyorduu yaaa...çok yağıyor bu sene maşşallahhhhhhhhhh...

bi dee arkadaşım sormuş bu sitede neden hareket yok diye. haklı çünkü bizim sohbetimiz eşlerimizle birazcık kısıtlı gibi..başka sohbetlerde edelim kıslar ben burdayım hep..)a.s:enbuyukkk:

ben burdayım miyasecim...12 de direksiyon dersim varrrrr gidene kaar burdayımmmmmm canemmm ..neden sıkkın canın bakalım havadan mı ? yoksa başka bişiy mi var:uhm:

a.s.a.s.a.s.eevt havadan canım karanlık bide yağur iiki varsınzŞeniz:1hug::1hug:

a.s.a.s.a.s.eevt havadan canım karanlık bide yağur iiki varsınzŞeniz:1hug::1hug:

pardon canım kapım çalındı da..

ee olsun ya yalnızsan evde yapacak bir şeyin de yoksa sıkılır,benim de öyle kış çocuğu olduğum için midir bilemiyorum kışları sevmiyorum yaa tabiii yağmurun faydalarını da biliyorum ..

ee sen neler yapıyorsun kaç yıllık evlisin ,balıkkesirli misn ,eşin nderde ?

miyase valla çok kötü hava sabah kahvaltı hazırlarken bayabi korktum şimşek falan neydi o hava öyle

kızlar ben kaçıyorum eşim gelecek biraz süpürge yapayım yemek derken öğlen geldi size iyi günler iyi sohbetler sonra görüşürüz

:1hug:
a.s.kışı sevmiyom canım benim yazı çok seviyom havada çok sıkıcı bu gün ben adanalıyım aslen ballıkesir erdekdeyiz şuan 5 yıldır bu yaz tay,inciyiz alllahın iznyle 15 yıldır evliyim canım sen nereliisin neler yapıyon

ne o miyase bizden sıkıldın galiba yaz olsada gitsek artık diyosun kalan günleri değerlendirir yani bir daha nerde görüşecez

senden niye sıkılım kız keşke beraber aynı yere gitsek olurya seneye belki gititmiz yere gelirsiniz hava kış sevmiyom işte ondan kaçım ben yemeklere bakım öptüm görüşürüzz by:1hug::1hug:

site yavaş sanırım maillerini ancak gördüm tatlım...
ben izmirliyim 7 aydır evliyim ve izmirde yaşıyoruzz 3 yıl sonra şark var canım eşim havacı...ben de öğrenciyim yarı ev hanımı yanee...

tamam sen git güzelim hade başbaşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…