Asker Eşleri

merhaba kızlar bende epeydir giremiyorum izindydik memleketteydik valla çok ii geldi izin nasılsınız inşaallah herkes iidir.........

merhaba arkadaşlar benim sözlüm sözleşmeli subay olacak.elektirik elektronik mühendisi.ne güzel telekomda çalışıodu.asker olma merakı bşaladı birden.çokmu zor askerlik.bu ayın 23 ünde menteşe gidiyor kampa.çok mu zorluyolar ordaki eğitimde.aç bırakıyolarmış hayatı idame yeteneği kazansınlar diye.mühendis olarak sözleşmeli subay eşi olan var mı? tayinler nerelere çıkıyor.bende mimarım öyle küçük şehirlere çıkarsa tayini hayatta iş bulamam sanırım.evlenince işim çok mu zor olacak.biraz olsa teselli olsam.zeytin gözlüm gidecek ya hafta ona üzülüp duruyorum zaten.

şu anda d.bakırdamısınız dışarda oturuyoruz demişsiniz? ama istanbulda gözüküyorsunuz merak ettim kafamçokkarıştı

yok canım Diyarbakır'da değliz İstanbul'dayız. Burada lojman çıkması çook zor. bana hep lojmanlar ok bakımlı bir şey kırsan yaptırmak zorundasın falan diye anlatmışlardı. Görümceme gittim Ardahan'a çook kötüydü banyo falan akmış, musluklar bozuk ev küf kokuyor. gözüm korktu. İyi ki lojman çıkmamış dedim. Umarım sizinkiler iyidir.hihoyyyt

günaydın herkeseŞenizŞeniz:teytey::teytey::dance::dance:Şeniz:1hug::1hug:a.s.

bu sabah şakır şakır yağmur yağıyo arkadaşlar burdaa sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…