Asker Eşleri

kızlar nasılsınız thy uçağı hollandada düşmüş neyseki ölü yada yaralı yokmuş yolculara çok geçmiş olsun

slm asker eşleri polis aşkı olarak misafirliğe geldim yokmu çayınız kahveniz -tatlicadiarzu- öpüyorum herkesi

dilekciim ya biz de lojmanda oturmuyoruz şark çıkcak 3 yıl sonraa orada kullanmak istiyoruz..ama şimdiki oturduğum evden başka yere gideceğiz sanırım yaa uff stressi sardıı..annemlere yakın olsun istiyor kocem..sizce taşınsak mı ya 2 yıl için değer mi acaba taşınmaya...

bizde şarkta kullanmak istiyoruz hayırdır evinizi neden değiştiriyorsunuz bende burda 5 yılodır oturuyorum ama 3 evim sorun yoksa bence değiştirme derim taşınmak çok zor

bu evimiz malum ilk biz küçük bi ev tuttuk yaa cahillik bize yeter dedik..anneme çok uzakta nöbete gidince çok zor oluyor alışamadım da daha..sonracıma bu ev için ev sahibi uçuyor yaa çok arttırdı..değmez diye düşünüyoruz açıkçası ..o yüzden hem daha geniş hem de daha uyguna evler var diye anneme de yakın istioss..bi de bebik olursa annem yardımcı olur diye..hem dee yaa saten 3 yıl sonra istesem de anneme yakın bi evde oturamayacağım..eşim istiyor gidelim diyee ama tabii ev taşı tekrar falan bazen değer mi diyorum..ne bilim ne yardan ne serden açıkçası...bilemedim ne yapcağımı yerimde olsanız ne yapardınız akıl verin madem bana..8 aydır bu evdeyiz ve 2,5 yılımız daha var şarka..

melish83, senin yerinde olsaydım hiç tereddütsüz taşınırdım. önümüz yaz şööle geniş ferah bir evde oturmak isterdim. hem daha uygun evler varsa neden fazla para veresinki.gittiğin yerdede lojmana girersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…