janem benimm...sağollhihoyyyt
bugün bizim evlilik yıl dönümümüz 1 yıl oldu ,nikahımızı erken yapmıştık tayin olayı için...kocem ne alcak aceppp...hihihiii çok mu arsızım ya..:jeyyar:
melish83, senin yerinde olsaydım hiç tereddütsüz taşınırdım. önümüz yaz şööle geniş ferah bir evde oturmak isterdim. hem daha uygun evler varsa neden fazla para veresinki.gittiğin yerdede lojmana girersin.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh he bakın bana ne almış kocem sevgililer gününde bununla idare et dioo durun birazdan resmini yollucam..:lepi:evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun inşallah beğendiğin birşeyi alır
çok teşekkür ederim güzeller polis eşlerine bende beklerim herzaman yerimseniben
ImageShack - Image Hosting :: 14ubatyzm.jpg
hoşgeldiniz eşiniz polismi balıkesirin neresinde görevlisiniz biz erdekteyiz
merhabalar nasılsınız arkadaşlar
kıslar bişi dicem...aranızda hiç titreşimli kemerler oluyor ya hanii bel için bacak için onlardan kullanan oldu mu ? ve yararını gören oldu mu?? almak istiyorum ben yaa faydası olursa tabe..
bu arada benim dizim başlayacak unutma beni onu islemeye gidom ben.gelince inşallah güzel yorumlarınızı okurum.çünkü kafama taktım şu ara deli gibi almak istom..
[/B
delikafadulden muck
slm nasılsınızzz ben geldimmmmmmmmmmmm
kıslar bişi dicem...aranızda hiç titreşimli kemerler oluyor ya hanii bel için bacak için onlardan kullanan oldu mu ? ve yararını gören oldu mu?? almak istiyorum ben yaa faydası olursa tabe..
bu arada benim dizim başlayacak unutma beni onu islemeye gidom ben.gelince inşallah güzel yorumlarınızı okurum.çünkü kafama taktım şu ara deli gibi almak istom..
[/B
delikafadulden muck
[/B
delikafadulden muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?