Asker Eşleri

janem benimm...sağollhihoyyyt
bugün bizim evlilik yıl dönümümüz 1 yıl oldu ,nikahımızı erken yapmıştık tayin olayı için...kocem ne alcak aceppp...hihihiii çok mu arsızım ya..:jeyyar:

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun inşallah beğendiğin birşeyi alır

melish83,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. nace senelere .sen eşine ne aldın debakemm.

dimiiiiii...evet yaa biz de öyle diyoruz ancak ne bilim gözümde de büyümüyor değil taşınmakk..ama kanımca mayıs ayında taşınırz ..sağol pelinim..

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun inşallah beğendiğin birşeyi alır
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh he bakın bana ne almış kocem sevgililer gününde bununla idare et dioo durun birazdan resmini yollucam..:lepi:

kıslar bişi dicem...aranızda hiç titreşimli kemerler oluyor ya hanii bel için bacak için onlardan kullanan oldu mu ? ve yararını gören oldu mu?? almak istiyorum ben yaa faydası olursa tabe..
bu arada benim dizim başlayacak unutma beni onu islemeye gidom ben.gelince inşallah güzel yorumlarınızı okurum.çünkü kafama taktım şu ara deli gibi almak istom..
[/B
delikafadulden muck

bende var ama bir fırsat bulup kullanamadım daha malum evde küçük yaramaz varken kullandırırmı bana

Bir ara bende vardı ondan takınca sanki elektrik çarpmış gibi oluyorsun kullanamadım ben sonra attım gitti yani pek tavsiye etmiyorum

ben bu kemerlerin tanıtım ve satışında bir süre göre görev yaptım aktif satışta düzenli kullanıldığı taktirde gerçekten işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…