Asker Eşleri

günaydn şekerlerim kahvaltı yaptık evi toparlayıp hazırlancaz kızımla o okula ben çarşıya malum ayın 16 sı faturalar zamanı......

yok merak etme bugün pazartesi benim temizlik günüm ancak sıra geliyor siteye yoruldum vallaa artık yaşlandım yaaaa

Oh cok şükür..
Meraklanmıstım bende..
Bende 3 saat uykuylayım uyuyamadım gece bır turlu.. Sabahta eşimi gönderdim bır daha uyuyamadım,temızlgımı yaptım bende.. Öglenden berı boşum yaa,sıkıldım..Ilgınctır uyku sersemlıgımde yok..

hoşgeldin dilekay nerdeydin. bizde bir değişiklik yok hergün yaşlanıyoruz okadar.

ebnde çarşı işlerini bitirdim kızlar çok şükür evdeyim akşamda son hazırlıklar yapılacak ütü falan..........

evet canım yarın akşam 10 arabasıyla kocişime gidiyorum......kaydirigubbakcemile5delikafaduldenkaydirigubbakcemile2:lepi::teytey::sm_cool::dance:içim içime sıgmıyo valla bu gece........

oo hadı hayırlısı bakalım,sag salım kavusursun ıns kocana.. cok sevındım canım.. tabı sıgmaz ıcın ıcıne..saat 10 olmaz sımdı sana..

rüyanaz tatlım hayırlı yolculuklar senin adına çok sevindim.rüyanazı götürecekmisin yoksa anneanneylemi kalacak

özebus nasılsın.tavuk göğsü yaptım gel beraber kalorilenelim. bu gün havadanmıdır nedir acayip iştahım açık nekadar kilo aldıran yiyecekler varsa hepsini afiyetle yedim.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım benim eşim nöbetçi burdayım yani rüyanaz hadi bakalım yine kocana gidiyosun iyisin yani iyi olmuş sanada değişiklik olur gez canım ya

özebus nasılsın.tavuk göğsü yaptım gel beraber kalorilenelim. bu gün havadanmıdır nedir acayip iştahım açık nekadar kilo aldıran yiyecekler varsa hepsini afiyetle yedim.

afiyet olsun canım ya götür gitsin:roflol::roflol:benim gen bu aralar hiç iştağım yok üşüttüm galiba midem çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…