Asker Eşleri

özebus nasılsın.tavuk göğsü yaptım gel beraber kalorilenelim. bu gün havadanmıdır nedir acayip iştahım açık nekadar kilo aldıran yiyecekler varsa hepsini afiyetle yedim.

ooo bayılırım tavuk göğsüneeeee.. Canımda bugun ne tatlı cekıyodu varyaaa.. cokacimcoookEllerıne saglık canımcım.. Geliyom hemennnn..Pastanın yerını tutmaz ama olsun..sengözlerimebaksanab

oo hadı hayırlısı bakalım,sag salım kavusursun ıns kocana.. cok sevındım canım.. tabı sıgmaz ıcın ıcıne..saat 10 olmaz sımdı sana..
evet canım çok heycanlıyım valla çok mutluyum.........
rüyanaz tatlım hayırlı yolculuklar senin adına çok sevindim.rüyanazı götürecekmisin yoksa anneanneylemi kalacak

yok canım bırakırmıyım zaten rüyanaz çok özledi babayı canım 20 gün falan kalcam bırakamam zaten bırakmış olsam beni bıraktında gittin die kıskançlıktan erir kuzum çok kıskanç..geçen gittigimizde babası otobüsten inince ilk beni öptü diye 1 saat surat yaptı........

evet canım yarın akşam 10 arabasıyla kocişime gidiyorum......kaydirigubbakcemile5delikafaduldenkaydirigubbakcemile2:lepi::teytey::sm_cool::dance:içim içime sıgmıyo valla bu gece........

sana iyi yolculuklar canım hasret giderin bakalım koçişinle senin adına çok sevindim şimdi gördüm yazını biraz geçoldu ama dönünce görüşürüz kaydirigubbakcemile3

canım 10 da binmeyecek miydin hayrdır??
canım yarın sabah 10 da annemlere geçicem yarın gece 10 da binicem yanlış anladın herhalde............

sana iyi yolculuklar canım hasret giderin bakalım koçişinle senin adına çok sevindim şimdi gördüm yazını biraz geçoldu ama dönünce görüşürüz kaydirigubbakcemile3

burdayım daha ablam benim merak etme...tşk ederim........

iyi akşmalr kızlar bende uyuyacam çok uykum varmirmirmirmir ama eşim nöbette diye bu saate kadar oturdum yoksa bu saate kadar çoktan uyurdum :roflol::a015:

dilekay uyu cnm sende, tatlı rüyalar benim bebişim uyutmuyorkii yoksa uykuya hasretimm ahh ahhhhh:bbo:

günaydın canlarım sabahın ilk günaydını benden olsun sevdiklerinizle güzel bir gün geçirin inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…