özebus nasılsın.tavuk göğsü yaptım gel beraber kalorilenelim. bu gün havadanmıdır nedir acayip iştahım açık nekadar kilo aldıran yiyecekler varsa hepsini afiyetle yedim.
slm ende aranıza katıldım şu an şırnaktayım
dilekay canım çok geçmiş olsun.
evet canım çok heycanlıyım valla çok mutluyum.........oo hadı hayırlısı bakalım,sag salım kavusursun ıns kocana.. cok sevındım canım.. tabı sıgmaz ıcın ıcıne..saat 10 olmaz sımdı sana..
rüyanaz tatlım hayırlı yolculuklar senin adına çok sevindim.rüyanazı götürecekmisin yoksa anneanneylemi kalacak
evet canım yarın akşam 10 arabasıyla kocişime gidiyorum......kaydirigubbakcemile5delikafaduldenkaydirigubbakcemile2:lepi::teytey::sm_cool::dance:içim içime sıgmıyo valla bu gece........
canım yarın sabah 10 da annemlere geçicem yarın gece 10 da binicem yanlış anladın herhalde............canım 10 da binmeyecek miydin hayrdır??
sana iyi yolculuklar canım hasret giderin bakalım koçişinle senin adına çok sevindim şimdi gördüm yazını biraz geçoldu ama dönünce görüşürüz kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarım sabahın ilk günaydını benden olsun sevdiklerinizle güzel bir gün geçirin inşallah......
bnden de kocaman günaydın
allah kavuştursun rüyanazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?