Asker Eşleri

çok şükür çok iyi düzeldi abla sen nasılsın iyimisin

gözün aydın neyse atlattı çok şükür çocuklar hastalanınca ben kötü oluyorum ya hiç dayanamıyorum
bide benim kız burada değil onun özlemide var bende iyiyim temizlik vardı bende yoruldum ama bende kaçarım şimdi görüşmek üzere canım bebişi öp benim yerime kaydirigubbakcemile3

bu saçları boşuna ağartmadık canım sen sakin ol takmamaya çalış duyma görme konuşma taktiği
sık dişini biraz daha en azından eşin seninle beraber ya olmasaydı ne yapacaktın
öle yapıyorum canım ablam.. oglnden berı mutfaktayım yemek bahanesıne,yemeklerımı yaptım.. yanında durmadım hıc.. duramıyoruummm...
bende çok özledim biliyormusun senağlama
bende..senağlama
slm arkadaslar bende asker esıyım ama esım uzman cavus
hosgeldın canımma.s.
hiç üzme kendini canım ezdirmede kendini bir laf vardır küçük insanlar insanlarla uğraşır bunu unutma üzme kendini:teselli:

babamda der hep onu,bugun konustum bosver kızım,ne kendını ezdır ne de kır dedı.. öle oldukları ıcın heralde cevrelerınde kımselerı yok,hep küsler..

hay maşallah yahuu....oku oku bitmiooo :))) ben deldim ..slm demek istedim..

yeni gelenler hoşgelmiş ,
hastalara acil şifalar,
misafirlleri olan arkadaşıma özebuşa da sabırlar :)))
vs....
öpüyorum herkeşiiii :)) muckk

hemşom kızın iyileşti mi tatlım ya merak ettim inşallah sen de iyisindir annem hep anne olunca anlarsın diyor sende anne olunca anladın mı annenin kıymetini tatlım

hemşom kızın iyileşti mi tatlım ya merak ettim inşallah sen de iyisindir annem hep anne olunca anlarsın diyor sende anne olunca anladın mı annenin kıymetini tatlım

iyileşti çok şükür canım çok sağolun ya
anlamammı annemin kıymetini saadece anneminkini değil babamınkini bile anladın kızımla her ilgilendiğimde gerçekten aklıma hemen annem geliyor ben kıyamam onlara onlar benim herşeyim senağlama

Burdada havalar çok güzel bugün evde otur bütün gün kimse yokki yanımda çık dolaş gel nereye kadar kendim dolaşıp geleyim.

Nisanda ankaradayım kısmetse bir güzel gezip geleceğim vallaha

kızlar mrb nasılsınız sekerlerrrr fazla gıremıyorum ama takıpteyım mm :)))

hava burdada cok guzel oglusumla dısarı cıktık geldık sımdı uyutucam

edırnede oturan arkadaslarr eslerınıze sordunuz mu enver yarbay dıye bırı varmı edırnenın ılcesınde ama ılcenın adını bılmıyorummm

ne haber esma nasılsın yoksun artık be arkadaşım daha sık uğra buraya
yakışıklı arda nasıl iyimi öp benim yerime

zamanım olmuyo tatlım ama ugramaya calısıcamm
arda pasada ıyı sukur uyuyoooo
opuyorum hayatım

iyi akşamlar hanımlar kimse yok galiba bugün annem vardı bende de hava da çok güzeldi çıktık dışarı ohh güneşlendik walla sizler naptınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…