Asker Eşleri

selam kızlar yine benim pc de sorun var virüs programı yükleyemiyoruz.pc çook ağır. özledim valla hepinizi.

saol canım iyiyim evet havalar güsel gezios zaten bugun saçlarımı boyattım karemel attırdım aralarına...

güle güle kullan canım öpüyorum seni

iyi akşamlar hanımlar kimse yok galiba bugün annem vardı bende de hava da çok güzeldi çıktık dışarı ohh güneşlendik walla sizler naptınız bakalım

ohhh ne güzel anne kız gezdiniz

iyi akşamlar arkadaşlar nerelerdesiniz

burdayım takılıyorum işte gezip turluyorum bende

selam kızlar yine benim pc de sorun var virüs programı

yükleyemiyoruz.pc çook ağır. özledim valla hepinizi.[/QUOTE

kayboluyon bacım arada yaptır pc rahat et

maalesef şu an boştayım ya senağlama arıyorum ama bir türlü denk gelmiyo yaza umudum var..:jeyyar: eşim karacı personel canım senin eşin??

inşallah istediğin fırsat eline geçer bulursun turizm demi kıbrısa tayin çıkma ihtimali varsa orada çok güzel iş yaparsın otellerde çok güzel oranın maaşı

tayinci değiliz canım yakın bir zamanda. ankarada iş bakıyorum o yüzden ama malum ankarada turizm biraz sıfıra yakın o yüzden zorlanıyorum evlilik bide turizmi zorluyo hele ki eşin askerse özel çok zor benim bölümüm otelcilik değil canım o yüzden pek düşünmüyorum otelde çalışmayı önerin için çok teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…