merhaba kızlar yeni anne sende hoş geldin a.s.
ohh iyi uykusuz gecelere son bundan sonra. bugün evdemisiniz yok mu plan?
selam kızlar nasılsınız bizde 23 nisan bayramını izlemeye gittik ama fazla duramadık çok soğuktu erken çıktık ordanda bandırmaya gezmeye gittik orasıda soğuktu biraz gezinip birde akvaryum balığı alıp geldik oğlum diğerlerine sıvı sabun dökmüş hepsi öldü bir tane kaldı bizde bu sefer başka cins aldık
selam kızlar nasılsınız bizde 23 nisan bayramını izlemeye gittik ama fazla duramadık çok soğuktu erken çıktık ordanda bandırmaya gezmeye gittik orasıda soğuktu biraz gezinip birde akvaryum balığı alıp geldik oğlum diğerlerine sıvı sabun dökmüş hepsi öldü bir tane kaldı bizde bu sefer başka cins aldık
hadi yaa.. oğlusunun yöntemıde değişikmiş.. :))
sormaya çok yaramaz vallah birde ben yapmadım çocuklar yapmış diyo çok güzellerdi el büyüklüğündelerdi ya şimdi aldıklarımız küçüçükler ama 20 günde yavru yapıyorlar en azından çabuk çoğalacaklarkaydirigubbakcemile2
bende anlamadım cnm,bu ara jandarmada mutemellerın katiye dönüp dönmeyecegı bellı olcak..selamm. nasılsınız. jandarmanınmı tayinleri belli oluyor.
slm hanımlar...eşim nöbetciçok sıkıcı bir gündü
bende anlamadım cnm,bu ara jandarmada mutemellerın katiye dönüp dönmeyecegı bellı olcak..
slm cnm.. ayy dünde ben senın gıbıydım,patladımmm...
slm kızlar nasılsınız büyük bir ihtimal yarın tayinler belli olacak heyecan yok desem yalan olur çocukla nasıl olacak bu taşınma işleri şimdiden onun stresindeyimdelikafadulden:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?